Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. talja

talja Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Взагалі шоу воно і є шоу, щоб дивитись як шоу...:girl_haha: хтось туди іде щоб засвітитись, хтось пристроїтись до багатого нареченого! Та читала що шоу куплене повністю під одну із учасниць Олександру, в що зрештою вірю! З другого випуску спостерігаю за нею досить впевнено себе почуває, немає жодного хвилювання... та подивимось що буде далі ;)
    Стосовно героя спершу сподобався, та потім якось розчарував своєю невизначеністю, покладається на думку інших, (вірить у всякі дурості, мольфаркам, хоча гарно підмітили у Голлівуді всі забобонні), ну й такий ліпи із нього що хочеш...:d23:

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

А мене чим далі тим більше розчаровує Макс.... Він якийсь взагалі безвідповідальний. 1. Сідає на мопед, хоч не вміє на ньому їздити, наражає дівчину, яка йому довірилася на небезпеку. 2. Зібрав всіх дівчат на побачення а сам втік з Сашею, Це нормально? 3. І взагалі складається враження, що він якийсь тютя-матютя. Він повинен проявляти ініціативу. А то тут його вкрали , тут забрали, там поцілували. І схоже йому це навіть подобається. Виходить,що не він обирає, а його. Ілона поцілувала і він її залишив. А Міла перестала його добиватися, і він її вигнав. Я цілком підтримую те,що казала Міла на шоу Як вийти заміж. І ще мені здається , що він повинен з кожною учасницею ходити на індивідуальні побачення. Вкінці вирішувати хто менше сподобався того й виганяти. А він виганяє тих з ким на тижні не спілкувався. Тут дехто пише, що Яна грає роль бідної овечки. Може й так, але вона найменше з усіх конфліктує.

3. Ann

Ann New Member

Таке враження, що він захотів побавитися у султана))))) От і бавиться....

4. Kordanna

Kordanna New Member

Абсолютно згідна. Цікаво, чи у фіналі програми передбачено, що він пропонує одруження, а дівчина йому відмовляє ?

5. Fechka

Fechka Member

Мені теж подобається шоу "Як вийти заміж";
    Живе спілкування, відверті твердження немає надмірної гри...Таки можна дещо з цього шоу почерпнути!:girl_curtsey:
    Так.. Саправді мамин синочок!

Гадаю таки можна з нього ліпити, до тих пір, поки не з"явиться інший скульптор- котрий перетягне цю модель для своєї роботи!

6. Fechka

Fechka Member

Сьогодні знову ефір!
    Ось вичитала статтю, хочу з вами поділись:
    Яна буде сьогодні на побаченні з холостяком
    Цікаво...

Останнє редагування: 14 Квітень 2011
  7. kristas

kristas Well-Known Member

ААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!дивлюс і тащусь від їхнього побачення!!!!вони такі класні разом, якісь такі живі, реальні, щасливі і ніжні!!!!хай хапає її і тікає з того дурдому :) Ілона взагалі мене розчарувала, ну характери які вже є, а от алкоголізм, мммм....І Саша кігті показала, розбалована дамочка вона, от і все.

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Яна+Максим=:kiss3::girl_in_love::girl_yes2:,а ті "жаби" нехай обзаздряться:girl_smile:...."слєгка полновата"(с. Саші),на себе б подивилася,яка "зношена" на свій вік виглядає,а погляд Ілони-ноу коментс:girl_devil:

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

о да сказала сама красавіца

10. kristas

і зі мною він був справжнім!!!ух як вона мене розізлила!!!:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    а шо він марині трояндочки не дасть, хм!!! От так дивлюсь на нах всіх, і чогось мені здається що з кожною крім Яни він буде підкаблучником :)

11. amurka

amurka New Member

цікавенька сьогодні має бути серія))

12. tsyganka

tsyganka Member

Марина супер. Дівкам аж щелепи повідвисали, як вона їх підколола!

13. Fechka

Fechka Member

100% Таки зарозуміла...
    Гарно про неї Марина підмітила -"Життя не бачила!,а стверджує...!!!!":girl_mad:

Останнє редагування: 14 Квітень 2011
  14. kristas

Але Марина "симулянтка" :) але всіх дівок описала точно, таке враження що Саша як почула ледве усмішку стримувала.
    А оте побачення Крістіни і Даші, якесь ніяке...можуть обидві разом піти, і плакати не буду :)

15. Fechka

Fechka Member

Побачення з двома! А троянда одна!! КРУТО!:girl_crazy:
    Цікаво хто отримає????

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

я власне теж...Та певне таки отримає КРІСТІНА!!!!!

16. tsyganka

tsyganka Member

Шкода Дашку, Крістіна не заслужила розу!

17. Fechka

Fechka Member

А буде ще одна "ЦЕРЕМОНІЯ ТРОЯНД"?!Ще хтось піде?????

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Вона просто на фоні Даші виглядає -досвідченішою!!!
    Макс таки не для Даші. Вона- молода і приваблива, ще знайде своє щастя..

18. kristas

Ні Крісті ні Даша не заслоговують...Вона зараз аже шо вона така насправді наївна і щира, а ще в минулій передачі казала, що у неї багато масок і на даний момент їй вигідно користуватись такою!

19. Fechka

Fechka Member

Сашу заїла ситуація з Ілоною...
    Режисери таки попрацювали.-тут дівчата сваряться,а тут вже радіють запрошенню на побачення!
    Надіються ,що Макс вирішить сутуацію, проте гадаю він нічого не зможе вирішити....Це ж МАКС!!!

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

о,мене мутить від тих розмов(про ІЛОНУ):wacko1::wacko1::ireful::ireful::ireful: :ireful:

20. kristas

Вони такі смішні, як малі діти в класні жаліються вчительці, так вони Максові. Самі порішати все не могли, а були б мудрі просто ігнорували все....а то проявили себе добрими стервами.

Статус теми:
Закрита.