Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chereshka

Chereshka New Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Цього не знаю, але точно зі Сашею не буде

2. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

раджу всім подивитись пост шоу з Анфісою...шо та Саша меле там, я шось в шоці :girl_mad:

3. Chereshka

Chereshka New Member

я так сміялась, що вона прибирає і їсти варить, це ж смішно. Всі учасники танців маюто готель, а в готелі прибирати і їсти варити не тре)))))))))))))))))))))))))))))))))

Дурака видно здалека )))))))))))))))

4. kristas

kristas Well-Known Member

А мене тратувало постійне поправляння її смоклів (я про волосся :) )

5. likeangel

likeangel Member

влучно!)))

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

ага, це саме Городецький сказав, шо ви жили в готелі.
    Але то було далеко після того як вона сказала шо їсти варила...ааа
    Вона їсти варила...вона навіть напевно макарону зварити не може

7. Kvakywa

Kvakywa Member

Там того волося три п"юрка, :girl_haha: а вигляд робить ніби шевелюра як в лева

8. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А я так наплакалась, коли він з Яною стояв на сходах.

9. Venezianka

Venezianka New Member

Тепер і Саша "пристроєна" :girl_cool::girl_cool:

10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Та де там пристроєна, видворив її вже з Гамерики

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Хай десь тут пристроюється, може стане дружиною фермера, буде садити капусту і кричати з дибільною посмішкою" я настаящая, я такая какая я есть"

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я навпаки реготала, бо мій чоловік іздівався - казав що най ще ту другу (Сашу) отак транзитом через той палац попід ручку спровадить в машину і вйо додому...

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Аналогічно!!!
    а ми ще думали, що виводить потім той Макс якусь дівчину ліву і каже: "ось вона , моя наречена", ото був би фінал......:girl_cool:

13. Materynka

Мені теж було дуже шкода Яну, але вона гідно себе повела, без криків, без істерик, спокійно вислухала його дурню, про те що вона супер, і він її відпускає

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Дівчата, ну ви як понаписуєте, обрегочишся, можна всією компанією писати сценарії до наступних Холостяків..

14. наталя 2204

А мені шкода було Яни. Хоча саме шоу я не дивилась- тільки вчора вирішила подивитись, і вважаю, що Яна Максу взагалі не підходить ( ні по зовнішності , ні по темпераменту). Але просто шкода було дівчини. А подивившись на Сашу- зрозуміла, що її цікавлять тільки подарунки і гроші. Почуття0 наіграні. Особливо добре це проявилось в кінці шоу, коли вже була обручка на пальці- ті всі тупі фрази, поведінка, тон у розмові з Максом і т.д.

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

А як же "падаркі"?

15. Chereshka

Chereshka New Member

от дивіться мені подруга прислала, що він зараз з амриканкою взагалі іншою і папа дівки з України))) вот так))) а ми тут паримся, кароче йому все це тре було, щоб вернути собі Смірноф чи ще якусь там діваху, ))) Саша підійшла найкраще для такої ролі, ну а Яна би не змогла0))

Джерело:

http://smi.dp.ua/v-ukraine/4549-maksim-chmerkovskij-vybral-amerikanskuyu-nevestu.html

http://bliksekret.ua/news/paparazzi/holostjak-vstrechaetsja-s-amerikankoj-731/

16. Heureuse

Heureuse вірю...

а я вступлюсь за Сашу! (вже готуюсь ловити тапки:girl_haha:)
    не така вона вже й страшна, і волосся в неї хоч і досить рідке, але доглянуте, блискуче, гарно вкладене...фігура абалдєнна і від загару я тащусь!
    може в житті вона цілком нормальна людина..просто її типаж підійшов, от її і взяли за "главну стєрву"...всі ж ми розуміємо, що це просто гра, тому вона грає ту роль, яку їй дали...а те, що грає поганенько, то це не її проблеми, для такого шоу сайдьот!..

це не Каріна, а взагалі якась лєва танцівниця.. ці фото тут вже 3 рази виставляли:d23:

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А один мій знайомий казав що з такою як Яна добре жити, а з такою як Саша добре гуляти, во.....

18. Materynka

Та то хіба колишня на тих фотках, щось не схоже:girl_mad:

19. наталя 2204

А я вчора Анфісу не дивилась. Де то можна побачити?

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

ага, було там кілька нестиковок, таке враження, що монтували на скору руку
    А те, як Саша на сходах зашпорталась, думаю, залишили, щоб показати, як вона хвилюється

А про Кличка не вірю - хоча б тому, що не зможе він 3 місяці без тренувань обходитись, не той спосіб життя в нього

Статус теми:
Закрита.