Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

І бабла каналу СТБ! Ура!:girl_dance:

2. kristas

kristas Well-Known Member

ну дівчата, ви перевершили всі мої сподівання, шоно 20 остоннії свіжих сторінок перечитувала. мені та дурь аж в ночі снилась...так спереживалась. Взагалі закінчення дуже розстроїло, якесь таке неприємне відчуття, осад залишився. Ше й рекламами, і тупими розмовами Макса про одне і теж всі нерви вимотала, ше й тато під боком- як ти то дивишся? хочуть людей до маразму довести...каже шо то ніяке не романтичне шоу, а жорстоке. Я погоджуюсь, єдиний плюс, то гарна картинка. Ото я наївна, вже всі говорили шо то Саша, в ролику її рука, батько проговорився...а я всерівно до останнього вірила шо то Яна, і взагалі не сподівалась шо то буде отак, на сходах...все думала, зараз дожене, передумає, нікого не вибере...а все так банально, і якось зовсім не романтично, і як на мене взагалі він показав своє нутро, такий який є насправді, ну а Саша така ж як він. А іі побачення, гидко було дивитись, такі якісь вульгарні поцілунки, пози...а він повівся...
    і щось саша виглядала в платті не дуже гарно, якось на грудях сповзло, живіт випирав, взаді поморщилось..і макіяж не дуже 9а в профіль вона взагалі страшненька).

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я думала шо то я тіко такий поїдач продуктів наніч :)

ага і коли Яна сказала що це залишеться між нею і максом.
    саша була в обмороці
    Саме більше дратує та наіграність і фальш з сторони Саші.

А макс шось так довго телився, що я вже думала нікого не вибере. О то би було сміху. Сашеньку б тато довго заспокоював дорогими подарунками.

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Добре, що це шоу нарешті завершилось. Бо навколо тільки й розмов що про Холостяка. Навіть діти в садочку бавляться в Холостяка. Якби мені ще рік тому сказали, що я буду дивитись таку єрунду, я би дуже довго сміялась. І на тобі. Дивилась же...Як добре, що вже все... Кіно ся скінчило)

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мені здається, що навпаки вона як обручку побачила то стала "такая какая есть". Тобто пуста і безмозгла. Чого варті тільки її вимахування в кінці передачі і фрази "не трогай мне волосы, я должна хорошо выглядеть в конце" и "теперь с тебя подарки и сюрпризы". Подарунки і сюрпризи, це все що її цікавить. Тішить хоч, що вони зараз не разом і Максу очі відкрились.

6. Amaranta

Amaranta Member

Як на мене, то Макс заслуговує на ту, кого обрав. В нього був вибір: обрати хороші, щирі стосунки, чи наступити на ті ж "граблі". Значить людина ще десь на підсвідомому рівні не готова до кардинально інших стосунків. І тут ще невідомо, програла Яна, чи перемогла - після такого вибору, я б на її місці задумалась, чи потрібен чоловік, який двічі робить ту саму помилку. Та й, мабуть, потім його всеодно буде приваблювати такий типаж жінок, як Каріна, Саша і т.п.:girl_devil:

7. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

:y::girl_smile:
    я тішилась такому шоу, але вже аж дурно стало під кінець
    єдине цікаве - пост шоу з коментарями психолога

8. Tanyunya

Мені найбільше сподобалось по телефону: "Твоя сестричка выходит замуж! Правда, Макс?"

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

ото обговорення..веселуха.

угу. а ще мены сподобалося -дзвінок до сестри? чи до кого - "собирай чемоданы" замість "я щаслива " або щось таке.

АЛЕ: якщо теоретично допускати, що це не сценарій , а таки були якісь почуття, то все таки це життєва ситуація. дуже часто в парі хтось один має більші почуття, і не зауважує " менших" почутів іншого.
    чітко видно , що саме САША подобається Максу - за поведінкою . за дотиками і за "закриванням очей" на тупі речення. отже він має сильніші почуття.
    а з Яною навпаки - вона до нього більше горнулася. а не подобається мужикам така доступність.. ну і що не кажіть, Яна симпатична, але не пасуватиме вона по статурі " до його американсько -танцювальних", "стройних" друзєй і падруг.

10. Kofein

Kofein New Member

і високий рейтинг шоу має, відповідно - бабло.
    Також думала, що не буду дивитись той маразм... Агаааа... не тут то було, попала на церемонію вручення роз (випуск,коли пішла Марина) і все - затянуло. То ж розпирала цікавість, кого обере, яка буде реакція учасниць. Тому і дивилась, хоча знала, що холостяк обере Сашу.

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Вчора причепилась до мужа - хто з них двох більше йому подобається - він сказав - Яна приємна, але з наю буде нудно - буде в рот заглядати і головою кивати... Отак...
    Мені найбільше не сподобалось як Яні сукню на фінал підібрали - поперетискало їй усе, груди на шию полізли, до того в неї були досить гармонійні наряди, які вигідно підкреслювали її пишну фігурку.

12. Tanyunya

О, а я то думала, звідки мені обличчя Яни знайомим видалось. Вона мені на Лідію Таран схожа трохи, думала звідти))
    А я її пам"ятаю ще з Шансу, запам"яталась сукня з кросами тоді))
    http://www.youtube.com/watch?v=kwlXmgxLubA

13. Furore

Furore New Member

Боже милий!
    Але й фарс та вчорашня передача!
    Буееее! :bad:
    Якісь тупі ігри, одне і те саме говорення (скільки можна одне й те саме:8:). Що Яна тупо виглядала і фальшиво.
    А Саша - то взагалі, повний аут!
    Кінцівка - жесть повна! Такий облом! не в плані, що він Сашу обрав (це й так було ясно), а в плані могли вже допрацювати до кінця ті почуття... А то якась погана пародія вийшла.
    ...Ех, а так все гарно починалось!

14. Materynka

Materynka Well-Known Member

Яка вона худенька..

15. Chereshka

Chereshka New Member

який це всьо маразм, і головне погано, що я цей маразм дивилась(((( Так мені жаль було ту Яну. Я знала, що він обере Сашу (до речі в житті він з нею не буде це точно знаю, люди добрі сказали). Але як СТБ мутить і крутить, він вже з нею розстався, а вони ще товчуть, що він з нею. Тим паче, Саша вже на шоу з Анфісою не мала а пальці обручки. І чого як там так кльов, вона його в Україні чекає.

може хтось бачив то відео із Танців із зірками, де ту Шульгіну показували, стільки статей, що вона там засвітилась, і Анфіса казала за те відео ,а я його не можу найти

ну що сказати, шоу є шоу. Хотя як в мене дома сказано: "Тре знати, коли в джакузі ноги розставляти". Та й такее(((

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

теж зауважила
    оце точно. Зовсім не пасувала їй. Що треба було сховати, то сукня навпаки вип"ячувала, а от те, що є гарне навпаки скривала.

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

А мій чоловік сказав, що має таке враження, ніби Макс і Саша одне одного терпіти не можуть і спілкуючись роблять над собою неймовірні зусилля, щоб виглядати на закоханих, але вдається їм це не дуже добре.
    Сьогодні на базарі тема Нумеро Уно: ХОЛОСТЯК. Я таких коментів наслухалася, поки закупи робила, думала там же і вибухну сміхом. :girl_haha: Ну народ дає!

18. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Чоловік сказав, що Макс повівся з Яною , як ЧМИРковський. Сумно, що він не побачив фальші САші перед очима.((( А може то все сценарій. І він ще вибере з пятірки ту, що сподобалась, але заплутався в почуттях на той момент. Може все інакше складеться в реальності.

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

А може все ж з Яною зійдеться....

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Є тут на 53 сторінці, дивіться уважно

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

У мене аналогія з недоречним подарунком - його тобі дарують, а ти намагаєшся робити вигляд, що тобі сподобалось. Видно всі перевтомились, натягнуті фрази, міміка, купа недоречностей.
    А в реальності чухнув він в своє США, і усьо, а дівчата ще кілька місяців ходитимуть по шоу гріючись в променях залишкової слави (поки не почнеться наступне шоу з фермером і доярками, чи як там).

Статус теми:
Закрита.