Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Materynka

Materynka Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Ну , три місяці вже пройшло, надіюся,що вони не разом

2. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

ага, я як побачила його вчора, аж була в шоці.

А як вам принцеса Саша, коли піднімалась по сходах і зашпорталась

3. Heureuse

Heureuse вірю...

"ета ана так валнавалась!!!"
    та просто як завжди привертала до себе увагу, хотіла щоб їй ручку подали...

4. allja

allja Well-Known Member

Ага, така вся:girl_devil:,що аж слів не знаходиться, а так зашпортуватись - йой так не гарно (тре було перезняти чи шо)....
    А взагалі, я в шоці від його вибору...Саме шоу не дивилась весь час, так коли "попадала", а от вчора спеціально хотіла подивитись і на, маєш тобі:girl_mad:
    Коли Яну першу в сукні показали, то я відразу подумала, що він її не обире, та до останього сподівалась,що це не так, але....Я думала,що після Сашиних "откровєній" Макс не обире її, та видно його на роді написано з такими бути.

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Мені якось фіолетово з ким той Макс, чи Яна, Саша, Тамара, Маруся.....То звичайне шоу, в його правдивісь не вірю! Але надіюсь що Яні пішло воно тільки на користь в плані співочої карєри,можливо їй пощастить попасти під крило хорошого продюсера, бо дівчина таки гарно співає і б побільше таких на нашій естраді!

6. allja

allja Well-Known Member

Ага, а ще її оте: " Ну, панімаєш, я люблю щедрых мужчін...", таких щоб вони залишились без трусів, а їй все віддали.

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І було та ще таке: " Ну все, тепер з тебя подаркі, сюрпрізи" (сорі за мій "рускій")

8. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

ага, якось так прозвучало.... ніби сімейне життя в подарках і заключається
    ну як за її словами "сестричка уже пристроена", і ось її вже також пристроїли.
    Хоча я щось думаю що вони не разом

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А мені здається, що йому більше подобалася Яна, але вона до його стилю і життя в Америці не так підходила, як Саша, тому й обрав останню.
    В Саші зовнішній вигляд, імідж більш подібний чи то підходить до стилю життя заможніх американок.

10. Raven

Raven Мама малятка

В мене муж не втиримали того шоу до кінця і, коли Яна поїхала, так бідака розстроївся, що прийшлося телика виключати.:girl_haha:

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Думаю, до Яни він ставився як до молодшої сестрички чи що...
    Саша його типаж жінки 100%. Досить подивитись на фото його колишньої

12. Kofein

Kofein New Member

чимось схожа.... Але ця колишня, порівняно з Сашею, страшна як атомна війна:girl_smile:

13. Волошка

Волошка Well-Known Member

Не люблю таких хлопців, бо це пацани, а не чоловіки.
    А шоу - то шоу.

14. likeangel

likeangel Member

:girl_haha: я плакала:girl_haha:

коли переживаю - їм! вчора поки ту бурду додивилась втоптала снікерс, баунті і дві канапки з фетою та помідорами:girl_cray: але той макс БАРАН!:girl_mad:

15. Materynka

Materynka Well-Known Member

Ну хоть посмішка в колишньої краща

16. Kvakywa

Kvakywa Member

Мені дуже сподобалась концепція побачення Яни з Максом......романтика :girl_angel:і з піснями його улюбленими вгадала...чи то може знала!

Побачення з Сашою так роздратувало :ireful1: тими примітивними питаннями, так ніби їй 15.....чоловік не витерпів аж пішов на перекур.А про ті сцени в джакузі то взагалі......романтики ніякої....хіба добре вміє "ногі раздвігати"

Церемонія, шкода Яну...до останнього вірили в романтику :sad::sad::sad:
    Саша каліч, ходити не вміє, чи шо?

А на пост шоу з Анфіскою.....бачили вираз обличчя Саші коли Яна сказала що досі спілкується з Максом......ото обломчик.....:girl_blum:

17. Музик

Музик Мартуська

а мій каже, що вона геть не розбирається в чоловічій психології, як можна чоловіка запитувати про дати і цифри. вони ж такого не запам'ятовують. та й він міг просто переплутати. було ж таке, що він Надю і Сашу сплутав

18. LuBimaya

LuBimaya New Member

Блін, так Яну шкода.... мені аж серце разболілося.... :girl_cray:
    Але я ржала, коли на ток-шоу Саша почала розповідати, як вона їсти готувала і прибирала... а Іван сказав, що вони в готелі жили, в апартаментах... попелюшка їтіть....

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Саша вчора 5 хв. за всї випуски шоу була справжньою, перед тим як Макс їй обручку подарував, сьоїть бідна не знає куди очі подіти, та дивакувата усмішка з обличчя стерлась - дівчина, як дівчина.....:girl_blush2:.......
    але обручку побачила і все....почала знову свої акторські здібності проявляти, аля якісь її слова всі такі недоречні були (про подарунки, що тепер він її буде добиватись) фу.....:girl_mad:

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Це з усього шоу тішить найбільше.

І загалом, шоу дало гарну школу учасницям та глядачам.

п.с. без Саши був би не такий "цирк"

Статус теми:
Закрита.