Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. talja

talja Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Завтра! :girl_haha:
    А потім розпочнеться нове... таке життя. :d23: Сценаристи, режисери придумують - народ мучиться! :girl_in_dreams: Та зауважте що добровільно!

2. robik

robik Member

Ага, за два місяці наваяли на форумі майже 100сторінок. Ні про шо :girl_devil:. Ніби життя когось з нас через Максімку і його фрау зміниться. Сама не вірю, що залізла в ту історію.:confused:

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

і не кажіть, я перший раз то випадково включила на стб і йшов холостяк, щось не сподобалось і дивилась інше, на наступний раз знов попала на ту програму , і ве потім просто було цікаво як будуть розвиватись події, і то "просто" переросло в те, що чекаю завтрашнього дня з нетерпінням :)

4. robik

robik Member

А я тут ся начитала і думаю гляну :biggrin:. Глянула.

5. Furore

Furore New Member

Слухайте, минулого ефіру з Анфісою, коли всі з комплексами боролись, так цікаво - я ще до своїх в нагрузку ще й всі їхні комплекси в собі знайшла. :girl_crazy: То тіко в мене так?

6. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Дівчата...маю дуужжже погані новини, я дуже розчарувала як в шоу так і СТБ, і навіть В Максі....то всьо дійсно шоу, в результаті, зараз він страсно цілується з професійною танцівницею, яка брала участь в американському шоу танці з зірками...докази на його офіційній сторінці в Фейсбуці....
    Уважно придивіться в лівий куток фотографії, і бажано подивитися наступні і тоді все стане ясно....це повний капець(((
    попробую дати ссилку: http://www.facebook.com/MaksimChmer...19464676&set=o.152052481473287&type=1&theater

7. zaderyshka

zaderyshka Member

тю, а шо тут розчаровуватись? ніби отак всім можна казати " у меня определьонние чююююстваа" і дійсно собі дружину вибирати)))) певно, що все за сценарієм, Максік попіарив собі школи, дівки теж зайвий раз засвітились на ТБ. СТБ загріб бабло лопатою. Всі щасливі, раді і всьо гуд)))

8. AilataN

AilataN жива

9. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

дівчата, а киньте хто ссилку на американське шоу Холостяк, бо щось шукала і знайти не можу, а хотілось би хоч одним оком глянути...

10. terezka

terezka котяка-вишивака

шукайте The Bachelor (навіть на ютубі є)

11. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

ну попробуйте мене правильно зрозуміти...я просто розчарована, шо нам такою фігньою голову пудрять, а головніше я розстроїна через себе шо я в неї десь в далеко в душі повірила((...от в чому я дійсно розчарована - надія вмерла що на нашому телебачені можуть бути ше правдиві речі...:girl_nea:

12. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

а чому ви впевнені, що ті фото зроблені нещодавно? можливо їх закинули на фейсбук пізніше, ніж вони були зроблені:girl_smile:.
    не знаю..:girl_nea: я думаю, що якби Макс грав на публіку, то хіба спочатку. а потім би всеодно показав би себе таким, яким він є "на самом дєлє":d23:
    або він дууже гарний актор :girl_devil:

13. marianast

marianast Well-Known Member

http://n9negroup.com/#/moon/photos/?currentGalleryItem=0&gallery=5186&currentPhotoItem=175&photo=18
    на сайті клубу зазначена дата - 28 травня 2011року. Не долго музика играла....
    чмо:dntknw:

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

нда... no comment!
    зрадник! :padonak:

15. Sitara

Sitara Active Member

А я така наївна ще досі йому вірю, а ще вірю, що обере Яну... Ну, але всьо то на процентів так 90:girl_haha: Самій з себе смішно :girl_flirt::shy:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

зрадник, це коли одружений, а так - ну просто собі гуляє хлопака у клюбі вночі

17. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

І я розчарована,але всерівно подивлюсь завтра.Він і виглядає на такого мужчину,який відбою від дівчат немає,хотіли нас переконати,що він не такий.Хоче сім"ї,дітей,хоче дівчини з України,щоб мав про що з нею говорити.....а я наївна -повірила.Шкода мені Яну,бо явно в нього влюбилась.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:45 ----------

Ще буде завтра смішно,як Анфіса скаже,що стосунки після шоу існують

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

http://kp.ua/daily/020611/283364/Інтерв"ю холостяка

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

І я в шоці, розводять нас всіх. Справді, хотілося вірити в якусь казку, ми ж дівчата такі романтичні.... Тоді не розумію нащо йому взагалі дружина? Хай продовжує своє нічне життя по клубах з американками. Шкода тільки дівчат....І молодець Марина, що завчасно пішла, мабуть вона встигла розгледіти його справжню натуру:girl_feminist::girl_devil:

---------- Додано в 08:38 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ----------

Розголошувати результати шоу не можна, а зажиматися з іншими дівчатами можна?

19. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчата, розслабтесь! дивіться на це простіше і буде вам щастя!:girl_wink:
    ну чесно, я вже давно навчилась до кожного шоу ставитись скептично, та й в принципі майже не дивлюсь їх...бо на то їх і показують в телевізорі, щоб нам було цікаво, щоб чимось нас заінтригувати...тобто це все свого роду кіно..але за акторів-звичайні люди, тому то нам і здається, що то повинна бути чиста правда..
    так і тут-чим нас взяв Холостяк? та тим, що по-перше щось нове, ніби незвичне (тобто ніхто не співає, не танцює і т.д.), плюс якась претензія на романтику, плюс красива картинка, ну і непоганий чоловік в головній ролі:girl_wink: а ще додайте професійно написаний сценарій з купою інтриг та несподіванок- от і маєте хороший фільм чи швидше серіал на 12 серій.
    тобто розчаровуватись в Холостяку, то те саме, що плюватись на весь кінематограф..головне, що нам було про що побалакати і чим себе заняти в четвер ввечері...а що там з тим холостяком буде далі мені байдуже, чесно! він і без цього шоу міг і впевнена, що зможе знайти собі дружину...тільки от, кого він шукає насправді, то вже його особиста справа:girl_smile:

20. Venezianka

Venezianka New Member

Сьогодні вже остання серія?
    А що то за "публіка" з Сашою в анонсі?

Статус теми:
Закрита.