Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Materynka

Materynka Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Макс каже, що всі йому однаково подобаються. ВІн або бабнік, що не може визначитися, або просто все за сценарієм. От і все. Але для чого давати марні надії дівчатам?

2. Heureuse

Heureuse вірю...

і я дуже хочу вірити!
    бо інакше то буде перший і останній випуск, в якому взагалі відсутня інтрига..всі і так знають, хто виграє, але дивитись будуть все одно, щоб потім сказати "та там все було куплено, то ж шоу"...

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

Надю було трішки жаль, але на що вона сподівалася? Їх же троє, і всім трьом Макс говорить те саме і поводиться з усіма однаково. Так що треба бути готовим до можливого вильоту. А може він вже давно визначився з вибором, потрібна ж інтрига, глядачів треба тримати в напруженні. От і робить вигляд,що бідний не може визначитися.

4. fotynasop

fotynasop New Member

А можливо і перше і друге? Сценарій прописаний, всі грають по ньому, але і Макс не цнотливий хлопчик. Як на мене - типовий бабій.

5. Gossip

Gossip Member

угу... пригадуєте його мама сказала, що він вже намагався заводити 7-ю за одну ніч! - він так почервонів:girl_yes:
    ну і Саші теж мама на кухні казала, що й нього було багато дівчат...

6. DILEMMA

DILEMMA New Member

За сценарієм це 100%,як нормальний мужчина не може вибрати,це повний абсурд..
    Так цікаво,хто все ж таки виграє..,це шоу,але дуже хочеться,щоб це була Яна...

7. Kofein

Kofein New Member

Ну, дівчата, порівнюйте..... Мені здається більше схоже на руку Олександри. Порівняйте безіменний і середній палець на руках дівчат. У Яни безіменний довший, ніж на фото з колечком

8. носик

носик New Member

Цікаво, а звідки він взяв так багато грошей, аби утримувати стількох дівчат? Розваги явно не із дешевих))))
    Та й одягають дівчат явно не "аля пошито в китайському підвалі"
    П.с: Мені рука схожа на Яни.

Останнє редагування: 30 Травень 2011
  9. sensual

sensual New Member

І мені теж більше Янина. А в наступній серїї він з ними обома буде спати?

10. носик

носик New Member

Це все награно. заради інтриги. не думаю, що дівчата захочуть ділити його по ночам. І що це він так перевіряє майбутню шлюбну ніч? Безглуздо....
    Не такий він вже і красивий, а звичайний мамин хлопчик.

11. Barbie

Barbie Well-Known Member

Це не він оплачує,а продюсери шоу.

12. sensual

sensual New Member

Красивий-красивий, а ще має хороше почуття гумору, розумний, дбайливий і ще куча хороших рис, та й досяг сам такої слави, Молодець, а те, що робить дівчатам боляче, то що вони не знали куди йшли? шоу є шоу

13. Gossip

Gossip Member

для участі в шоу кожна з учасниць підписала договір. в ньому чітко прописано скільки одиниць і якого саме одягу ЗООБОВ"ЯЗАНА взяти з собою учасниця!
    Холостяк до одягу відношення не має :girl_nea:

14. Kykysik

Kykysik New Member

На мою думку переможниця буде Яна, томущо мама Макса проти Саши, вона навіть з нею не хотіла розмовляти, не було гарного діалогу.........І по руці можна зразу здогадатись що це пальчики Яни=)))

15. LILY

LILY Well-Known Member

я в неділю щераз переглядала проморолик і дійсно рука "пухкенька" такшо .....

16. Furore

Furore New Member

ППКС! :girl_yes:

17. Музик

Музик Мартуська

я знову зі своїм скептицизмом, здається той ролик зроблений якраз для таких цікавих, що хочуть знати все на перед, хто ще буде порівнювати ріки дівчат з кадром.
    все зроблено для того, щоб зацікавити...

18. носик

носик New Member

І я так думаю. У ролику завжди закручували так... А насправді все було в іншу сторону.
    Що тут гадати. Чекаємо.
    Але думаю, що виграє Саша. Оскільки, Макс піддається керуванню жінки. Він хоче сильну особистість....
    Це моя думка

19. Fechka

Fechka Member

я теж гадаю ,що це рука Яни...

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Власне, неодноразово наголошував ,що шукає партнера в шлюбі.. Тобто ту -яка нічим йому не поступатиметься, яка зможе повноцінно доповнюавати .а можливо і в деяких випадках і бути лідером. І не ту -яка за словами батька "Заглядатиме йому в рот!"
    ТОМУ-????Таки САША!

20. Heureuse

Heureuse вірю...

вчора випадково натрапила на рекламу останнього ефіру на стб- там якраз і буде той басейн чи то джакузі з Сашою...і там все зовсім не скромно скажу я вам:girl_wink:
    так от, це мене надихнуло і я придумала інтригу для фіналу:biggrin:
    значить, перше побачення з Яною- все прекрасно, пастєль, пелюстки, шампанське, вони полежали, "падишалі" і вона вже впевнена, що переможе
    друге побачення з Сашою- там всьо пакручє..ну самі побачим:blush:
    ну і всьо, фінал, їдуть карети, Макс ше досі вагається, бо до обох в нього "чюства"...підходить Яна, він все таки вирішує вибрати її, дає їй кольцо, а вона каже "ти падлєц, я знаю што ви дєлалі з Сашей", розвертається і йде!
    холостяк в шоці, не знає шо робити...і тут прибігає Саша, хапає кольцо зі словами "Макс, я сагласна, патаму што я такая как я єсть на самом дєлє"!
    він думає, ну не пропадати кольцу, дарує його Саші, вони цілуються, всьо!
    хепіенд, всі ридають від щастя!:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.