Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

ви думаєте я не в курсі))) поза а-ля вікі бекхем)))
    блін - дві лошаді і овца)
    як буде кличко - оборжусь

2. Furore

Furore New Member

А до чого там ті всі циганські навороти були? І вони самі це заявляють...
    По-моєму, з жидівським душком там Яна. :biggrin:Така собі типова Цилєчка.. :biggrin:
    І сім’я її...

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Як на мене, найорганічніше Надя б виглядала на ринку за прилавком з оселедцями. :girl_crazy:
    Фу, пошлятіна!

3. airy_cat

airy_cat New Member

бэээ... какие вы нополиткорректные (((
    а бывший одессит Макс не "пархатий"? ;)

Не панимать чего все так Надю обхаивают - самая нескучная девушка из них ))

4. Kofein

Kofein New Member

Ноги в неї то довжелезні вийшли, зато грудей невидно - плоска доска:girl_smile:

5. amurka

amurka New Member

а мені Наді тато,нагадав крота,що хотів одружитись на дуюмовочці))
    Сашу,щось аАЖ занадто вихвалювали(певно вже хочуть поскоріш заміж віддати))
    а в Яни як завжди,все дууууже трагічно....

6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Мабуть, ні, не батьки навчили Надю, як і багатьох із нас... А Макса по-моєму це веселить, як вона лається. А їй не соромно. То чому б і ні?

7. kristas

kristas Well-Known Member

і ше в спец пози, щоб не ьуло видно шо вони трішки кривенькі :) як на мене, то найдовші і найрівніші ноги в Наді (але на каблуках якось вона ходить як каліка).
    Я теж на шоу з Анфісою почула ту оговорку Сашіного тата, але я думаю як би то була правда, і ми то не мали б чути - то вирізали б.

8. ursula

ursula New Member

мені здається, якби Саша не була його дочкою, то він би з нею ..ух.., бо ну він так вже її хвалив:"Саша - она классная, она супер"..

9. airy_cat

airy_cat New Member

:khomyak: а вас ваш папа не хвалил никогда? у меня просто слов нет, ужас какой-то

10. bora

bora Well-Known Member

От я думаю, що Маріна (з Холостяка;)) пішла з конкурсу саме з-за цього етапу, передбачаючи як можуть потім сім"ю брудом поливати. Хто б хотів, щоб показали найрідніших, а потім нарід на форумах їм діагнози ставив. І правильно зробила. Стосунки-стосунками, але дорослі люди не мають втягувати в такі шоу своїх батьків, щоб їх потім хто попало ображав.

11. natorella

natorella Well-Known Member

шоу тупе, але ваш коментар то звичайно верх ***зму (шоб не образити)

12. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

хаха...ото прікол...мій коханий , як дивилися ту серію його точно так само обізвав)))))

Мені доречі ті всі інтриги також вже надоїли...така в нас дурна людська натура, з одної сторони розумієш шо це все примітивне шоу, але з другої сторони вічний романтик в мені кричить шо там дійсно справжню любов шукають)))):girl_cray:

13. Furore

Furore New Member

)))))))))))))))))) Точно!! Я так само казала, коли дивилась. )))))

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Ну а що Ви хочете?
    Як постелиш так і виспишся. Як та Надя про інших, так і я про неї. Не несла б вона себе як знать, а всі інші прості смерди біля неї, то і я б за неї нічого такого не казала. А то взявся за гуж, не кажи шо не дуж.
    ... А так в житті я максимально політкоректна, і всіх людей (!!!, а не Надю) поважаю! :girl_in_love:

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

Чомусь Саша (хоч як би всі її також тут брудом не поливали) так себе не поводить, і не хамить іншим учасницям. Може вона теж там носа дере, але хоча би так явно цього не показує.
    ...Як вона зраділа, коли Макс не ті троянди викинув і всіх залишив. Ще один плюс в її користь!

14. Kordanna

Kordanna New Member

Увесь проект мені Надя не подобалась, але після останнього ефіру, я зрозуміла, вона найпрікольніша з того, що залишилось, бо залишились мяко кажучи..... не дуже. Я за Маріну. Вона мені найбільше сподобалась.

Останнє редагування: 23 Травень 2011
  15. airy_cat

airy_cat New Member

16. Viktorina

Viktorina New Member

Ну тож інтрига,точно як в багатосерійному "милі"на самому цікавому моменті обривають серію і дають рекламу змонтовану (щоб не було скучно до другого випуску - мізгам робота):girl_blum:
    Та власне Саша найбільша АКТОРКА, вона так класно грає роль,(ви приймаєте це за щирість),а всі є такі , як і в житті ,просто стараються на камеру триматися, а коли зриваються "пре" те , що є в середині у кожній з них( чим глечик наповнений був, тим і "пахне", як би його не мили).:girl_yes2:
    А Надя себе веде так , як належить "графіні" з циганською кровю(Чернівці),високоміря, зарозумілість...аж зашкалює, та ще й взбалованість...

17. marianast

marianast Well-Known Member

Певно що не показує. Вона тихенько падлить, провокує конфлікти і налаштовує дівчат одна проти одної. Не вірю,що це пишу - але я за Надю)))) Це якщо обирати з трьох,що залишились і для Максима Чмерковського.

18. Raven

Raven Мама малятка

Надя буде чемодани збирати що другий день, нормального мужика то втрафить дуже скоро. А Саша влаштує веселе життя, такої актриси ще тре пошукати.

19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

За Надю до нашого полку прибуває! :girl_wink:

20. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дівчатка,чомусь у мене виникла така думка,що несправжній якраз тут і Макс,піариться він.Ніхто ж у нас якраз до цього шоу про нього не знав.Спочатку він мені здався щирим,зацікавленим в тому,щоб знайти "свою половинку".Але після того як у нього запитали,чи він задумувався про те,щоб пошукакти в Україні собі наречену,він сказав що ні,просто йому СТБ запропонував і він погодився.І ще я ніяк не повірю в те,що він ще не визначився.Тому що до когось завжди тягне більше,а до когось взагалі не тягне.А у мене таке враження,що його тягне до всіх.нічого не розумію.

Статус теми:
Закрита.