Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. marianast

marianast Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Взагалі, Марина покинула шоу не в своєму стилі. Весь час вона виглядала як людина, як тверезо оцінює ситуацію, не імпульсивна, стратег добрий. А тут пішла так глупо,що аж не віриться. Макс не надав їй гарантій:girl_impossible: Якби він їй їх надав то шоу закінчилось би вчора. Тим більше, як міг, в даній ситуації, так запевнив, що шанси в неї великі. Не вірю,що вона цього не зрозуміла. Значить пішла мотивовано. Серед трійки, що залишилась нема претендентки на тривалі стосунки. А Марина його сильно зачепила, отже він її не скоро забуде.
    Плюс дала можливість Наді ще тиждень поганьбитись:girl_crazy:

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я думаю, що Марині просто ні з ким було знайомити Макса. І по сценарію вона гордо покидає шоу. Надіюся, що макс ще її поверне... Так було нудно дивитися на Надюшу, і їх побачення чи то сварку. А потім ще приперлася підлизуватися.

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

сказав вчора мій хлопець, що Надя - стєрва рідкісна, а таких чоловіки люблять

4. Venezianka

Venezianka New Member

Я вчора після чергової "короткої" реклами заснула. Як я зрозуміла з дописів - Марина сама пішла? Треба подивитися повтор.
    Та Надя - стерво рідкісне, Макс хотів романтики, а вона йому настрій зіпсувала (було помітно). Я теж думала, що вона піде, але це вибачення і захід сонця....
    Дівчата, я черговий раз переконуюсь, що все за сценарієм.
    Макс сам казав, що не розуміє їхніх стосунків з Надею.
    Саша, як завжди, в своєму репертуарі. Посварила Надю і Яну, причепилась до Марини і її дитини, хотіла підставити запитаннями про побачення на яхті...

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мене найільше цікавить - кого хотів вигнати холосцяк? Яущо він дав троянду Саші та Марині, значить претендентки "на виліт" були Яна та Надзя. З Надзьою вони мило поспілкувались перед церемонією - невже хотіли вигнати Яну????:girl_impossible::girl_impossible:

6. Юська

Юська Well-Known Member

Шкоріше б вигнав Надю, так як він сказав,що йому з Яною комфортно, але в кінці і про ту дурочку сказав,що хоче подивитись ,що з того буде далі...
    Марина пішла тому ,що вона немає його з ким знайомити окрім дочки, мама в неї померла,а батька нема, та ще + почала в нього закохуватись,:girl_in_love:
    але блін він навіть неможе два слова до купи зліпити, (зказав би,так ти мені подбаєшся і маєш шанс..)значить є сценарій і ним крутить Саша раз вона себе так вільно почуває, мені здається тут все на стороні Саші так як вона при грошах, а гроші шукають гроші....:girl_mad:
    а про ту дуру Надю, то вобще слів нема , перше показує свої мухи ,а потім йде підлизуватись,ненавижу я її
    от тепер Яні буде весело,залишились дві язикаті які її там дотовчуть:girl_in_dreams:

7. Materynka

Вчора була була якась нудна серія, і ше в кінці розчарування. Думаю на наступний раз теж буде не особливо цікаво, зате матимемо нагоду познайомитися з Сашиним батьком

8. Fechka

Fechka Member

В шоці від неї!! Як він її терпить.. Вона ж суцільний напряг! жодного нормального побачення! Постійно якесь невдоволення! Вона його виснажує, а він????Говорить про пристрасті........
    Можливо.. та я чомусь таких чоловіків не розумію.. і коліжанки такої б не хотіла...........

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

якась дивна,щ об не сказати гірше про ситуацію.. Мене це розчарувалоо вкрай............ (Надя- Дура з "великої букви!")!

9. Materynka

Мені здавалося коли вони Графиня з Максом спілкувалися в нього ледь мозок не вибухнув, він так напружено тер свої очі, напевне вже не міг дивитися на на неї і на її дурненьку посмішку.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

а на наступний раз хтось піде? Той чиї родичі не сподобаються? Ну Саша точно залишиться, ще ж не було сцени в купальнику...

10. Fechka

Fechka Member

ДЛя мене було це дуже сильним.. .Я таки чекала ,що він її зупинить...
    Музика була в тему..В мене аж покотилась сльоза.. і її вигляд! Дуже красивий обруч тай сама сукня:girl_in_love:!..
    Щось таки є в ваших словах!( йой! Справді з ким мала живе?!)
    Проте вона дуже сильна особистість.
    Цілком погоджуюсь з психологом котрий стверджував ,що після щоу запам"ятаються дві дівчини : Та яка перемогла; і та яка сама пішла!:girl_cool:

11. Raven

Raven Мама малятка

Ех, зря Марина пішла, вона єдина реально могла дістати Сашу, тепер, коли нема головного суперника Саша буде і далі Яну з Надею виставляти дурочками. Хоч Надзінька мене дратує, але зараз стало її шкода.:girl_crazy:

12. ntv

ntv Well-Known Member

Марина дійсно змінилась, точно закохалась, а ось Макс - мені здається , що насправді ніхто його не заципив, "ловелас" щє той...

13. irushka

irushka Well-Known Member

А мені Марина навпаки вчора трохи розподобалась. По-перше,дійсно дивно,що вона не живе з дитиною, я так зрозуміла,що вона більше займається собою,кар`єрою і т.д., а дитина то так - як є вільний час.
    А по-друге, те,що вона на ток-шоу розказувла,що йшла попіаритись і для піару було би класно якби вона серед переможниць була, а тут, халепа, почали почуття пробиватись... Хоч би не зізнавалась вже, бо все враження зіпсувала.

14. talja

talja Member

Все ж надіялась що того разу піде Надя, та де ж там, ще один тиждень буде істерити.
    Ну хоча вона йому сказала "Я постараюсь больше не истерить" на що чоловік репліку "Ну чисто як наш Святослав" :mocking:(повторює буду чемний, а як до справи то...) посміялись ми з цього всього.
    А Макс від неї також вже був холодний!
    Марина пішла продумано, розуміючи що далі немає куди, вона розумна все зрозуміла! Та й далі знайомство із батьками, а вона його ж не повезе до колишнього і дочки, хіба якщо б була впевнена що все серьозно дійде до фінала. Тому пішла красиво... і на те були причини!

15. kristas

kristas Well-Known Member

Нє, ну Марина таки дала жару, він так засмутився (аж не хотів ні накого дивитись, говорити, махнув рукою на решта дівча і пішов)...ну звичайно сценаристи попрацювали над драматичністю, все в добрих традиція кіно :) Якесь дурне троха шоу...так як він мучиться, я думаю шо він ще ні в кого не влюбився, а коли влюбиться? в останній серії? чи буде вибирати методом тику? Я не вірю, шо за стільки часу ну всі подобаються однаково. Марина і справді вчора виглядала дуже гарно, і тим своїм чинком розпалила в ньому напевно якусь страсть, цікавість...зробила все від неї можливе, а тепер їй залишилось тільки чекати (або пан, або пропав).
    Мені теж дуже цікаво кого він хотів вигнати? невже Яну??? Я теж замітила , шо їхнє побачення цей раз було якесь ніяке, чи шо...а от Надя коли прийшла меритись, була якась інша, трохи простіша і дитяча, але він так на неї дивився...шось я вже нічого не розумію.
    П.С. Шось мені Макс перестає подобатись, бека він :)

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

такс. почала дивитися , бо всі дивляться.
    загалом, маю якесь негативне врадження. не реально - вибирати між напвіголими дівчатами, і при цьому бути таким " цнотливим". чомусь мене дратує оце обіймання/ цілування з такою кількістю дівчат.. може я зануда.:girl_crazy: це звісно шоу, але як би там не було він чоловік, а не гранітний камінь. і знайти якісь там почуття а таких обставинах не реально.

17. Margot

Margot Well-Known Member

дівчатка,шкода мені Надю,хоч капцями мене закидайте!Можливо Марина пішла за сценарієм,або її попросили,щоб не створювати конкуренцію Саші,видно,як їй було боляче йти.Мені здається,що Максу подобаються Марина і Надя.А Яна тепер стала якась зла і заздрісна.Там всі такі,але Яні це не пасує.Думаю переможе Надя

18. sunset

sunset Active Member

а мені і не подобався, бо оцей його вираз обличчя- типу А ШО? і абсолютне нерозуміння ситуацій((( йому таку сашу і треба, амерікен смайл, не обтяжена інтелектом, зате емоційна! хоча за що їй дали першій троянду до мене так і не дійшло(( як на мене- найменш цікава бабаська

думаю, що дійсно хотів вигнати Яну, бо вже весь екстрим для якого вона йому була потрібна він відчув))

19. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Всі тАааак напали на Надю - а, між іншим, Макса до неї тяне найбільше. Ви його очі бачили вчора - він так ні на кого не дивиться. І його вчорашні слова тому доказ (про те що ...їнші дівчата йдуть, а Надя отримує рози - напЕвно не просто так). А Наді поведінка?! - така вона є і з дівчатами і з ним(послідовно-справжня (шось таке :) )) і її визнання себе істеричкою ( не кожна втрафить щоб на всю "парафію" оголосити) - визнала що трохи "перегинає".
    А Яна - тютя (хіба ще щось "викине" таке, щось драйвове)
    Саша - ??? "несправжня"
    ... таке моє бачення.

Останнє редагування: 13 Травень 2011
  20. Michela

Michela New Member

Чим раз тим більше переконуюсь, що в цьому шоу так воно і є...хоча і не тільки в цьому...:girl_in_dreams:
    Хочу, щоб перемогла Яна...Але тепер дуже сумніваюсь, що так буде...:girl_nea:

Статус теми:
Закрита.