Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Чесно я сьогодні від Наді в шоці!!! Не подобається- йди!!! Даром місце займає...

2. Michela

Michela New Member

Я теж...
    Та вона будь- кого б втомила...Тошнот! Вона сьогодні піде!:girl_crazy:
    Ну а Саша? Ті запитання її- коли вони були втрьох з Мариною...:girl_in_dreams:

3. hrystusja

підставити Марину хотіла! Думала, що Максим скаже "та де, не було такого!!!". Але не дочекалась)))

4. Sitara

Sitara Active Member

Оце собі так графиня викружляла. Напевно все ж таки не піде.............

5. marianast

marianast Well-Known Member

Підленька така. Пристосуванка. А Надя:khomyak::bad: Біля такої ніхто довго не проживе. Шо в неї в голові робиться?.....Виглядає,що таракани сильно затемпературили)

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Певно Марина піде((( з них всіх тільки вона певно на таке здатна.
    То тільки мені хочеться придушити ту "графіню"?:girl_mad:
    та в неї таракани в голові курять певно шось дуже гребуче...і мабуть вже не один рік...

7. ursula

ursula New Member

Саша така "опасная", бо з нею заводити дружбу взагалі не можна..в один момент, вона чудово спілкується людинаю, потім з іншою вона туж людину поливає лайном...або у випадку коли сварки Яни з Надійкою..Саша завела тему, тема набрала дисчкусійних обертів, Саша відійшла від теми і просто мовчки спостерігала як ті дві гиркаються:girl_sad:

8. marianast

marianast Well-Known Member

Так. І коли питала Макса про побачення з Мариною так нажимала на еротичний характер здибанки. Явно намагалась поставити її в незручне становище, чи виставити воображалою.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

Не права дівчина. Реалістка, але змісту шоу не осягнула? Що вона хотіла почути?

9. ursula

ursula New Member

Маріна молодець:girl_cool:. Вона вчасно усвідомила,що він не те щоїй потрібно і пішла красиво...вона їх "сделала":girl_cool: і його теж, ще раз доказала, що не являється "вішалкою"...та й вона розумніше і досвідчініше від нього..хай обирає Сашульку - саме вона "предел его мечтаний":girl_crazy:...
    короче, він йолоп..сказав, що він хоче щоб Марина залишилась...короче міг її зупинити, хоча б спробувати..

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Він ж сам її назвав "міс Логіка", мабуть обдумала все...мабуть, зважила на те, що вона не фаворит №1, бо дитинку має. Хоча це в реалі зовсім не перепона, а от для шоу...

11. kristas

kristas Well-Known Member

Ну шо сказати, Марина ефектно пісшла..Макс та розстроївся. шо я думала побіжить за нею :) А вона все правильно зробила - відпочила на халяву, потім приперла Макса і все вияснила (якби вона дійсно мала шанс, він би хоч якось та й втримав її).

12. tsyganka

tsyganka Member

Мене це шоу тримає в страшенній напрузі, не хотіла, щоб Марина йшла, але. Надька так дратує, ті її тупі "Ти меня не понимаешь", биття ручкою зі словом "Макс", а потім коза очками кліпає, головою крутить і б'ється в груди "Яка я дура!". Попередні ефіри були кращими, цього разу забагато розборок, хочеться романтики! :girl_in_love:
    Ще думаю Марина пішла, бо попереду знайомство з родиною, а травмувати дитину, приводити чоловіка-тата, а потім він вибере іншу, не хотіла. Нема гарантії і це прикро.

13. LILY

LILY Well-Known Member

блін я розстроєна до сліз.......................я все таки надіялась що Маша буде з ним,він її обере,особливо після сьогоднішнього побачення на яхті....вони дуже пасують одне одному...надіюсь вони потім будуть разом)

в мене такі дивні емоції ніби це зі мною відбувається)))хоть бери недивись шоб нерозстроюватись)

14. hrystusja

теж засмучена))) Вона дуже мені подобалась. Цікава і красива... Не судьба(((

15. zaderyshka

zaderyshka Member

...ех...а може він все таки одумається? Візьме і нікого не вибере, а скаже тим двом, що залишаться - дівчєта, звинєйте, моя любофф пішла раніше. Хапне оберемок квітів і до Марини):girl_in_dreams:
    кльово було б, нє?

16. hrystusja

Цікаво, а кого він насправді хотів викинути з шоу??? Надю чи Яну??

17. LILY

LILY Well-Known Member

я б так хотіла такого кінця))))

думаю Надьку)))) хоча а може і Яну він нині до неї холоднувато віднісся,в порівняні з попередніми побаченнями...

Останнє редагування: 13 Травень 2011
  18. zaderyshka

zaderyshka Member

я теж думаю, що її. Дуже вже непевно він з нею себе поводить, мовчанка частоу них, яку Надзюша намагається заповнити своїми дурними запитаннями.

19. hrystusja

теж так думала, але коли вона прийшла просити пробачення, то я засумнівалась.

20. LILY

LILY Well-Known Member

та я взагалі дивуюсь як він ту дурепу терпить......вона ше та підлиза...як вона мене бісить...блін я б цілу ніч говорила на цю тему.... ДІВУЛЬКИ але тре йти спати)

Статус теми:
Закрита.