Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Я теж так не хочу,щоб пішла Марина,але надіюсь,що піде Надя.Вона ітак з самого початку і дотепер визнавала,що він їй непотрібрий.

2. ursula

ursula New Member

якщо вибере Сашу, а скоріш за все так воно і буде...так йому і треба... якщо спочатку Макс як людина мені імпонував, то з кожним ефіром я розуміла, що він просто глупий, тому хай обоере Сашу, з нею позустрічається, потім розбіжаться і він знову буде холостяком.

3. zaderyshka

zaderyshka Member

ясно, що так, он уже кастинг на другий сезон розпочався. Мусить же Максимко встигнути)))

4. Insolence

Insolence Living The Dream

Це все гарно зрежисованне шоу, оскільки Максу потрібен піар для його шкіл в Україні. Не було б шоу, хто б знав про ті школи ? До реального життя Макса шоу має мінімальне відношення :)) ІМХО

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчата, як на мене, той Макс такий самий, як та Саша, такий гламурний, балуваний і модний... вони варті один одного. Шкода буде Яну, якщо він її вибере, бо вона дуже сімейна, а він, як Саша, більше по тусовках... як на мене

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

теє є така думка, що не треба йому домогосподарку, яка родитиме йому купу дітей. А треба шоу(((
    Надя мене виводить з себе!!! Йшла би вже....

7. Юська

Юська Well-Known Member

А як на мене то Марина та Максим ідеальна пара:girl_dance:,вони дуже гарно виглядають у парі, а от з Яною буде йому скучно, вже б свалили звітам Саша і та дурнувата Надя,:girl_mad: нічого нероблоять тільки кості обмиваю ,і високо себе несуть:girl_in_dreams: (два супових набори)

8. natka75

natka75 Well-Known Member

думаю сьогодні і піде саме вона, не вибрав її на побачення Макс, а її аж розпирає від такого ігнору.

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Пів години чекати:sad:

10. marianast

marianast Well-Known Member

Мій чоловік дивиться зі мною вперше. Казав, що Саша і Надя :girl_blush2: До того перебігом шоу він не цікавився ніколи, але Надя вже бісить))))
    В новинах сказали,що сьогодні учасниця зірве церемонію троянд і піде за власним бажанням. Мабуть то буде Марина.....як шкода

11. wind

wind New Member

Новим холостяком буде Володимир Кличко))) Сьогодні в новинах почула.

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а якже Хайден?

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

Вже розійшлись(
    АААА як класно!

14. wind

wind New Member

Не така вона вже хороша, як здається - "добра" мама, дитину лишила на бувшого чоловіка і бабцю, сама в іншому місті живе:girl_impossible: Щастя шукає, коза:aggressive:

15. zaderyshka

zaderyshka Member

оооо, цікаво-цікаво! то буде покрутіше танцюристика!:girl_dance:

16. Amaranta

Amaranta Member

Ото будуть кілометрові черги дівчат на кастингах!!!
    :girl_impossible:

17. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Ех, боюсь що в ньому розчаруюсь...

18. Michela

Michela New Member

Я чула, що спочатку кастинги проходять, а потім кажуть- хто буде той холостяк...:girl_yes:

19. ursula

ursula New Member

він не зможе, бо 2-го лютого в нього бій:girl_cool:

20. zaderyshka

zaderyshka Member

усьо він зможе...кльово ж як! Він лупиться на ринзі, дівки пищать, а потім дружньо йому синці лікують...ах...красота!

Статус теми:
Закрита.