Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Вона мені нагадує учасницю з Холостяка-2 (Френсіс), не пам"ятаю як звали, та що зірка Плейбою була, типаж схожий. Я вся така "ходячий секс".

2. Kvakywa

Kvakywa Member

та я знаю...це щось страшне :sad:

3. Kvakywa

Kvakywa Member

Сніжана кльово так відчитала Лену...мені сподобалось, хамка така......
    На Лену можна дивитись як на красиву картинка.....а коли відкривається рот....о будь-здоров!

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Кстаті, о птічках...))
    Френсіс з тою Лєною одружився, живе? Хто знає, просвітіть. А то дивилась-дивилась, а шо з того кохання вийшло, не знаю...:girl_crazy:

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Розійшлись вони вже давно.

6. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

7. terezka

terezka котяка-вишивака

ні, пожили деякий час і розійшлись
    але то природній процес, коли люди поживуть разом і розуміють що їм то не підходить:)))

8. whisper

whisper Well-Known Member

а мені цікаво (ніколи не дивилась "Холостяк" ніякого випуску, але цей мене зацікавив виключно мелозвучною українською мовою), в історії шоу були випадки, щоб пара побралась?

9. Demetra

Demetra Well-Known Member

Мені вона і з закритим ротом не ахті:girl_nea: У цьому шоу є і красивіші учасниці. Чому саме з неї зробили таку собі діву, мені не зрозуміло. Але те, що вона пішла для мене несподіванка, думала буде ''радувати'' нас мінімум до фінальної п'ятірки.
    І взагалі, царемонія роздачі троянд була якоюсь дивною, та й сам холостяк ну зовсім не схожий на попередників ( що мене радує).

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну про Іскорнєва і Скорікову пишуть, що побратись ще не побралися, але таки разом живуть у нього. І паралельно з тим він поставив Скорікову директором київської філії своєї клініки.

11. Kvakywa

Kvakywa Member

це Євгенія Діордійчук

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нє, ну цей холостяк реально найкращий.))
    Але от в соц. мережах я надибала масу обурення стосовно його милозвучної української, на жаль... Таке враження що це російський холостяк, а не укараїнський.:girl_emo:

Радує те, що багато російськомовних дівчат спілкуються з ним українською.))

І ще, скажу по секрету, першу серію я навіть не додивилась. Нудно було. Налаштувалась, що так вже і буде надалі. А нє, на другій серії затягнуло.
    Якийсь особливий цей сезон. Надіюсь так і буде надалі.:girl_dance:

Костиного друга Тараса, того, що барменом був звідкись знаю. Може ще десь знімався, чи так, з життя...))

Ну, і хочу відмітити, на разі ота дівчина, що замість Бугрімової мені дуже подобається. Бо Бугрімова, особливо в останньому сезоні, щось вже зовсім з ума вийшла...:girl_impossible: Може тому і поміняли...

13. Arika

Arika Well-Known Member

от-от, в чому вона шикарна і гарна я, наприклад, не розумію, вона для мене так собі, люблю більш природний зовнішній вигляд, а вона як на мене занадно крикливо виглядає. Мені сподобалася Анастасія (здається, та що стюардеса), і Олеся - вроді не прям глянцева красуня, але якась в ній є "родзинка"! Ще позитивне враження на перший погляд справила Юля (та, що на дайвінг ходила), симпатична!
    Ну, а Віталія, то просто ЖАХ, так мене дратує своїми дурними базарними репліками!
    А сам Холостяк - красунчик, дуже гарно розмовляє!!!!!!!!!!!:girl_in_love:

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

То винали цю Елену з чорним волоссям і червною помадою? я правильно зрозуміла?

15. Kvakywa

Kvakywa Member

:girl_yes::girl_yes::girl_yes:

16. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

От я вчора вирішила почати дивитись, і перша серія це жаааххх....3,5 години!!!Я від половини почала перемотувати, бо така нудота була, капєц. Якшо друга серія буде така сама, то не буду певно того дивитися....

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Знайшла цікаву статтю про головного героя

Як виявилось, він вже давно хотів потрапити на телебачення : шоу "БУМ- Битва українських міст міст" - але дальше першого туру не пробився((

Что скрывает новоиспеченный Холостяк?
    Скелеты в шкафу Константина Евтушенко

http://mediananny.com/raznoe/2302223

Останнє редагування: 18 Березень 2014
  18. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Дівчатка і знову п'ятниця потрібно запастись попкорном, соняшниковим насінням чи іншими смакоголиками які до смаку щоб о 20-00 дивитись шоу, бачу по рекламі як завжди закрутили інтигу з тою одною трояндою і трьома дівчатами:girl_impossible:, цікаво яка буде розв'язка :d23:

19. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Щось мені так здається, що він нікого не вижене))))а трояндочки і з кущика можна зірвати:girl_smile:тим більше церемонія якраз в саду))))))))))))))

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, а коли шоу починається?

Статус теми:
Закрита.