Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Solomi

Solomi New Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

2. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Сьогодні ввечері знову шоу "Холостяк" , цікаво як пройде побачення з Юлею??:girl_in_dreams:
    Щось мене все більше і більше приваблює його українська вимова з львівським акцентом:girl_crazy::

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата на старт! Попкорн в руки і до телевізорів. Зараз мильна опера розпочнеться

4. Gorgona

Gorgona Member

Всьо готово [​IMG]. Сидю... Дивлюсь...

5. Kvakywa

Kvakywa Member

Всі такі подружки..всі так дружать.....слів нема))))))

Це екстремальне побачення це щось...аж самій захотілось!!!!!!

Його українська так милує, подарунок для вух)))))

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Троянда для Віталії я в шоке :khomyak:

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Важко слухати діалоги з участю Віталії навіть фоново, миючи посуд. Включила, коли мали їсти зміюку, то не зрозуміла в чому ж конфлікт? А потім побачила сльози тієї маленької дівчинки-дизайнера, так мені шкода її стало.

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я завтра повтор буду дивитись(нагадайте о котрій), бо від політики не можу зараз відірватись

8. Gorgona

Gorgona Member

Дивлюсь і офігіваю, м'яко кажучи. Реально в шоці від Віталії. Їй чомусь здається, що вона дуже дотепна. А насправді ті примітивні, тупі і зверхні жарти вже починають діяти на нерви. Звідки стільки жовчі? Хто б казав:«баба Юля»?! Власне, вона і поводиться, як справжня «базарна баба»! Фуууу! Отримала ту троянду - то поводь себе достойно! Та де там! Гидко дивитись на неї.
    А Юля молодчинка!!! Їй бажаю успіху!

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Я нині не дивлюсь, але згадуючи першу серію скажу, що Віталія ЗОВСІМ не підходить Кості. В мене якесь таке враження, що дівчат відбирають відносно якихось квот - 5 для оживлення шоу, 5 по протекції "папіків", 5 вибирає холостяк для себе. Може співвідношення інше, але суть отака.

10. Kvakywa

Kvakywa Member

Юху, дав :give_rose: Олесі, вона мені зараз дуже імпонує......!

11. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

-Які європейські столиці Ти би хотіла відвідати?
    -Париж,Лондон,... Нью-Йорк :lol::lol::lol:

12. Kvakywa

Kvakywa Member

Ну капец класно.....як я цілий тиждень переживу.....girl
    :girl_mad: :girl_mad::girl_cray:

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Після цієї серії Юля вже мені не так сильно подобається. В неї дивний колір волосся... А от Оленка сподобалась більше, вона така доглянута, шикарна жінка. Але то тільки про зовнішність...

14. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Віталія поводить себе, як пахан на зоні. Непереношу її ще з Мастер-шеф. Олена красуня, але тупа як валянок сибірський. От чому дівчата з забезпечених сімей переважно такі недалекі? Є ж всі можливості до навчання, пізнання та самовдосконалення. А вони самовдосконалюються в губи або в груди.
    А кого вчора вигнали?

15. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Та от пішла Елена, та що столиці плутала. Ну а взагалі кінець не зрозумілий, якийсь обірваний. Церемонія троянд не закінчилася вчора мол дивіться нас наступного тижня :sad:

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Олену-Оленку. Так гарна, але умом не блестит.

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вона на довго. Тому приготуйтесь :))
    Я думаю, що вона, як учасниця попередніх шоу, має певний контракт з СТБ, згідно якого вони зобов"язуються її промувати, запрошувати на шоу і зйомки.
    Її взяли власне через те, що вона така проста як двері. Ясно, що вона не пасує, ясно, що вона не той формат, але у тому і фішка - вона для глядачів, а не для холостяка :)
    Підсадна качка гг. Для гостроти сюжету.
    Оленка(парстігоспаді, яка вона там Оленка? Тіпічьна Лєначька) Барселона не столиця Іспанії, але то фігня, головне, що вона там була )) Ну решта географії їй також не доступна, тому краще її такими темами не дратувати :)
    Холостяк...таке враження, що я його знаю. Певно бачила десь на Сихові )))))

18. Муська

Муська Well-Known Member

А де можна нормально (без реклами ) подивитись випуск1 , бо на офіційному сайті СТБ як, не реклама, то зависає (то жесть, а не відео).

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

То точно.
    Мені такі жінки завжди око милували. Але що до Олени, то хіба тільки око...:girl_haha:
    Знаєте кого вона мені нагадує по поведінці? Як от в старших класах школи була собі так звана "дідовщина" зісвоїми тупими малолітніми жартами і поглядами на декотрі речі.
    То тільки в такому віці видається що хлопці обирають собі обраниць опираючись тільки на "шикарная женщіна".)))
    Але загалом щодо зовнішнього вигляду, то дівчинка дає фору всім без вийнятку.

Ситуація з змією мдяяяямс... враховуючи, що я панічно боюсь змій і що ми якраз в такій годині сіли вечеряти, то сорі...:bad: Якби я була там, то ніякий холостяк мене би не втримав. Гнала б певно звідтам куди очі бачили і згадувала би це все як кошмарний сон. Але як вони потім тою зміючкою смачно хрумтіли і кров пили. Жесть...:girl_cray:

Тепер дивлюсь повтор. І то як пофартить і діти дадуть,бо вчолра після "Вікон" я все успішно проспала. Прокинулась лиш на ток-шоу. Побачила що його веде Роза. Капець! Куди Чєхову діли?))

20. Kvakywa

Kvakywa Member

Анфіса тепер веде російського Холостяка! Роза мене теж дратує.....Все таки Анфіса в ролі ведучої пост-шоу дивилась ідеально!!!!!

Статус теми:
Закрита.