Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Олена з Києва звичайно красуня, але мене збісило те її "Я не ожидала, что он будет разговаривать на украинском". Головне лисого, кривого та горбатого вона очікувала, а україномовного - ні. Ну, блін, треба було на російського холостяка йти, там би такого "сюрпризу" не було. В росіян холостяк колишній чоловік Ані Сєдакової - Максим Чернявський і він російськомовний.

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А, пам'ятаю Ваших допис про зйомки "Холостяка" у Львові (здається, Майстерня шоколаду).
    Я надзвичайно сильно хочу, щоб він не переходив на російську з дівчатами і завжди був вірний рідній мові.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нєа, то було ото кафе де штрудлі печуть, навпроти входу в Ратушу, забула як називається.

4. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Холостяк сподобався, виглядає щирим. Дуже подобається як розмовляє на українській мові! А щодо дівчат, то щось мені майже ніхто на перший погляд не сподобався, то вперше за 4 сезони. Виглядає, що майже немає простих дівчат, як не помічник депутата то доня багатих батьків. Я не розумію, в Західній Україні немає красивих, розумних і достойних дівчат, бо тільки бачу представниць з Східної і Південної України. Розчулила історія дівчини, яка всиновила свого брата, але мені здається, що дитину не потрібно було брати на першу зустріч і розказати про цю ситуацію, можна було б згодом. Буду дивитися далі ).

5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Мені здається що вона така собі стервочка...можливо помиляюсь но таке перше враженя, разом із цією Віталією!

Мені навпаки дуже сподобалося що холостяк зі всіма говорить тільки українською мовою)

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Симпатичний хлопець і собака в нього класна. Одразу подумала, що наша посиденьківська Sania була б йому гарною парою :)

7. Demetra

Demetra Well-Known Member

Сто процентів залишить, як Марію минулого сезону:girl_crazy: Щоб було, про що нам глядачам поговорити. Вона мене так бісить! Цікаво подивитися на реакцію дівчат, коли вони зрозуміють, що бармен - ''засланий козачок''. Перший раз за останній місяць так нетерпляче чекаю закінчення випуску новин...

8. Fajnalera

Fajnalera Member

В минулому "Холостяку"теж був її клон(з Одеси помоєму)-повненька,глупенька і колоритна панянка з перчинкою.Протрималася дуже довго!Але таких чоловіки бояться.Ждемс,чи сценарій повториться?
    Мені Маша подобається...скромна,розумна.Маска?

9. Kvakywa

Kvakywa Member

Львівські пляцки

10. Demetra

Demetra Well-Known Member

Дівчата, то що була вишита картина ?! (одна з учасниць подарувала) Ото півтора року праці, та він їй тепер просто зобов'язаний дати троянду:girl_crazy:

11. Kvakywa

Kvakywa Member

так вишита....я б чесно не витримала б стільки вишивати і віддати це творіння практично незнайомій людині.
    Ну він це аргументував тим, що вона подарувала йому півтора роки свого життя і подарував їй :give_rose:

12. whisper

whisper Well-Known Member

а ким собою являє "новий холостяк", в нього така українська що він напевне десь з заходу.

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Зі Львова ;)

14. Latane

Latane Well-Known Member

він зі Львова, жив і вчився в школі на Сихові, потім переїхав в Київ вчитися. батьки досі живуть у Львові.

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

aknytsU випередила)))

15. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

А мені дуже сподобався холостяк,а його украінська мова така милозвучна!!! Дуже не сподобалася та Юля(здається) біленька телеведуча!!! Вона мені така штучна,гарно грає на камеру! А як вона сказала шо ій вилитіло з голови шо вона дайвінгом займається- мене аж розізлило!

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мені вона навпаки найбільше сподобалась зі всіх. Здається дуже щирою і підходить холостяку.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, а може то побачення у Львові, де холостяк з рудою дівчиною (Аля, здається) пекли пляцки, було під час знайомства з батьками? Тобто вона з фінальної трійки?

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

в мене вже є своя трійка))- руденька Аля, Юля і Люба

19. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Мені здається (або хочеться вірити), що дівчата з Західної України (красиві, розумні, достойні) самі не дуже прагнуть туди попасти. Світогляд інший.

Останнє редагування: 11 Березень 2014
  20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а така білявка із коротким волоссям ( Мирослава, здається)- вона звідки? Чи Холостяк її вже додому відправив? Взагалі цей Холостяк- такий типаж ведучого Григорія Решетника ( навіть тембр голосу подібний)
    на Західній Україні немає стільки "папіків" готових профінансувати будь-який каприз доні (чи коханки), включаючи участь у телешоу.

Статус теми:
Закрита.