Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Шоу "Холостяк"

41 рік. так що не такий він і підстаркуватий, враховуючи реальний вік попередніх холостяків, того ж 36-літнього Іскорнєва. До речі, Тищенко за освітою і близько нічого немає до кулінарії. Він- інженер механік. Але свого часу він виявився чудовим адміністратором ресторатором, що і принесло йому успіх та статки.хоча сам власне він не володіє кулінарними талантами ( як, наприклад, ті ж відомі ресторатори Арам Мнацаканов чи Ектор Хіменес Браво)

2. Dominika

Dominika Well-Known Member

Мені Тищенко теж не нра... Виглядає мені як самозакоханий нарцис зі схильностями до тиранії(во как загнула))))
    Ой, а мені Макс зі всіх найбільше до душі. Може тому, що схожий чимось на мого мужа - волохатий-бородатий брюнет:girl_in_love:
    Намана, намана))) Пам'ятайте, що дівчата за 30 також хочуть "вкусіть" сімейного щастя. Так, що їм Коляся в сам раз. Правда в нього "історія хвороби" не дуже....Двічі розлучений, ще й першу дружину з дитиною покинув заради юної міски. Правда я сумніваюсь, що він буде героєм. Бо вже ж наче пристроєний і розпіарений на СТБ. Резон йому в то втягуватись?

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Іскорнєву цього року виповнилося лише 29 років...

4. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Ха-ха:girl_crazy:В це ще хтось вірить?

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ми тут вже розбирали останню серію по частинах, в якій сценаристи мабуть спеціяльно забули вирізати кадр, де Андрій і Яна виявились 36-річними однолітками.. Во як )))

6. Masterpiece

Masterpiece Member

Вчора в Мастер-шефі була нібито якась гадалка)) Поглянула на Микольцьову руку і видала - "Вы готовитесь еще к одному большому проекту". Микольцьо трохи оторопів і відповів, що "предложения пока не поступало", але та жіночка була непохитна. От цікаво, чи то правда, чи задуманий хід сценаристів?)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нєєє, ну, на 36 вони явно не тягнуть.)))

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Плюсуюсь, я таких за версту чую, ттт з таким зв'язатися.

9. Kvakywa

Kvakywa Member

ой чує моє серце що це знову СТБшні інтрижки)

Але було б цікаво подивитись на Микольцю в якості холостяка.

10. Зануда

Зануда Well-Known Member

11. lawyer

lawyer Member

12. Masterpiece

Masterpiece Member

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А на маєш! А то як ми його, дівчата, упустили?! Зіпсують же хлопця, ай-ай-ай...

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

хто такой цей Євтушенко? Які свої рекламні інтереси просуватиме участю у шоу?

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

то його вже киянки упустили. Для львів янок він "втрачений" ще 13 років назад ( вичитала, що він живе у Києві з 17 років)

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Тю! та ж любов йде хлопчина шукати, написано ж (з інтерв"ю свіжачка-холостячка):

"У житті кожного чоловіка настає момент, коли робота та інтереси вже не надихають його на звершення. І він починає шукати ту, якій хочеться подарувати плоди своєї праці, розділити хвилювання, якими б вони не були. Я досяг якраз такого етапу, – розповідає Костянтин. – Я мрію про стосунки, побудовані на почутті любові і поваги, коли дві людини дивляться в одну сторону. Мрію, щоб поруч зі мною була сильна і, водночас, жіночна дівчина, яка вміє бути щасливою, але добре знає, що таке смуток. Упевнений, моя майбутня обраниця дотримується традицій та сімейних цінностей, і за будь-яких обставин буде для мене добрим порадником і опорою".

Ах...і ох :girl_in_dreams::girl_flirt:

16. mitla

mitla All You Need Is Love

Звичайно, в одну сторону шоу-бізнесу...

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Красунчик!

18. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

ех... була б я на років 5 молодша - пішла б на кастинг :girl_crazy:

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ух, гарнюній.:kiss:
    Дійсно тішить що по справжньому український холостяк буде цього року. А якщо він дійсно буде розмовляти українською і керівництво шоу не переведе його на "руский язик", тоді взагалі супер.
    Ех, вже б швидше та весна.:girl_in_dreams:

---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

А що там про Яну і нашого хірурга чувати? Бачу піаряться во всю на каналі СТБ, розігрують велику лЯбов, але що там у них в дійсності, може хто знає?

20. Gorgona

Gorgona Member

А хіба він не з Ірою залишився??? Я бачила, що з ним зараз Скорикова, а не Яна.

Статус теми:
Закрита.