Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

хм, шукайте на вулицях в ашого міста

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

"Холостяк-3": Ирина Скорикова и Андрей Искорнев живут в Москве
    Ира и Андрей неоднократно говорили, что еще не определились, в какой стране будут строить семью. Ведь у Андрея в Москве главный бизнес, а у Иры в Киеве сын и работа. Вот влюбленные и живут на два государства. Но, похоже, их скитаниям пришел конец. По крайней мере, на некоторое время: Ирина Скорикова сейчас в Москве вместе с любимым.

Об этом стало известно благодаря все тем же соцсетям. Вчера Андрей Искорнев изменил свое местоположение «Вконтакте», написав: «Я сейчас нахожусь в ресторане THE PINK CADILLAC!». А через несколько минут у него на странице появилось фото Скориковой.

3. Masterpiece

Masterpiece Member

А російський холостяк, до речі, також ще досі зі своєю обраницею. Така сама історія - живуть на Москву і Амстердам. Дуже за них тішуся, навіть більше ніж за Іскорікових, бо Женя, на відміну від Андрія, не метався між одною, другою і нарешті третьою, а вже з середини шоу визначився з вибором, був вірний йому, вірніше їй, до самого закінчення, і дотепер. :girl_claping:

4. Missis Smith

Missis Smith New Member

Чула таку пліку, що Іванко вже давно живе з чоловіком- єврейчиком, який його і фінансує(((((Не думаю, що він....

5. Solomi

Solomi New Member

вони ліниві вареники ліпили в передачі "все буде добре"

вони такі прикольні обоє, і про дитинку майбутню мріяли, і цілувались під "гірко"

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

Спробувала знайти андрiя вконтактi. 58 штук знайшло, хто з них справжнiй :-D

7. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Напевно, що ніхто...)

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

ось цей справжній.

9. Masterpiece

Masterpiece Member

Ух, пише нет, що залишилось на фінальному етапі відбору 2 основні претенденти і один з них - Миколка:girl_wink:, а інший - Ващук. Чи то може ті журнілісти собі понавигадували? Бо Тищенко казав в інтерв!ю, що йому не пропонували:girl_sad:, але він би з радістю погодився...

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ну я би тоді точно всі серії Холостяка дивилась з повторами. Я за Микольцьом ще з МастерШефу тихенько в тряпочку страждаю.

11. Victor N

Victor N New Member

Я вважаю що це все звичайно класно за вибором холостяка дивитись, але це просто проект, реального кохання там напевно не знайти, всі вони надто різні=) але спостергати цікаво!

12. Masterpiece

Masterpiece Member

Один из основных претендентов на роль главного героя шоу Холостяк 4, ресторатор Николай Тищенко, прокомментировал IVONA свое участие в проекте.

"Да, я холостяк. И я герой – занимаюсь своим бизнесом в Украине, развиваю телевизионную карьеру. Вот почему, когда люди говорят правду, им никто не верит, их все пытаются в чем-то уличить. Я вам сказал правду, вот и все. Вы все сами увидите, большего не скажу", – единственное, что удалось услышать от возможного претендента на роль Холостяка.

13. сніжна

мені здається, що так "сліди плутають". Цього тижня вже "розпочинаються кастинги ""учасниць", читала. що холостяк вже теж обраний, і ніби ним став один із молодих українських політиків ( хоча, хто зна), ім я якого розкриють в останній момент. Про те, що це- шоу, говорить той факт, що роль холостяка свого часу пропонували цілому ряду українських "селебретіс", серед яких були і "негласно " одружені і сімейні з дітками. Зйомки почнуться восени, а шоу нам покажуть навесні.

14. Masterpiece

Masterpiece Member

я теж таке чула, але поки офіційно не оголосили, хоч думкою потішуся, що то Микольцьо:girl_flirt:

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мала честь одним оком подивитись першого "Холостяка". Повтор ішов по СТБ останніми днями. Так от шось така відраза у мене до того Макса. Звичайний красунчик з завищеною самооцінкою Фу!))) А дЄвочкІ, так там взагалі капець повний:girl_crazy: І де воно таких набрали.)))
    Зато я тепер сміло скажу,що передивилась усі сезони, чекаю наступного.:girl_wink:

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

зараз нас з Вами закидають тапками, але мені він теж таким здався і маю до ньго відразу.. І таку ж саму відразу маю до Микольця Тищенка.. Я в ньому бачу типового бабія, розбалуваного жіночою увагою...

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я його не знаю.)
    Тре в неті фото глянути.

18. Roxie

Roxie Галицька панянка

19. сніжна

У Анюты Козырь лопнуло терпение.

А ще Анюта кардинально змінила імідж ( вірніше, вона пише, що той образ, з яким вона запам яталася глядачеві, був всеціло нав язаний стилістами СТБ для сворення достовірності "пай дівчинки". А насправді вона зовсім інша) Зараз Анюта така:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Аааа, отой красень, ну типу красень... за яким всі дівки з передачі гинуть.))
    Бозю, кіко йому років? Щось він на вигляд виглядає якийсь підстаркуватий холостяк.:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.