Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Шоу "Холостяк"

хо-хо, то є той самий лабрадор (і не все тре дивитись серію, аби щось дізнатись)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ксенія Бугримова більше не головний режисер "Холостяка". Четвертий сезон зніматиме її колишня помічниця, а сама Ксенія подалася у "великі" режисери- знімає 16-серійний серіал. Крім того, у Холостяка змінюється і керівник проекту, оскільки СТБ нарешті вирішило "влити нову кров" у проект і змінити його ( видать, третій сезон узагалі "провалився") . І в черговий раз у інтерв ю Бугримова стверджує, що усі романи, які їй приписують з усіма колишніми Холостяками- це вигадка

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вони просто напевно трохи перестаралися.)))))
    А хто герой наступного холостяка не відомо?

4. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Вже прочитала в інтернеті, що команда, яка веде холостяк, вже вибрала 4-го холостяка. І він є українцем!

5. Denebola

Denebola New Member

А я вчора додивилась останн серію рос. холостяка :)
    Там все якось більш по справжньому! Дуже рада що він вибрав Олесю!!!:) Вона мені з ще з самого початку сподобалась. Вони справді дуже пасують один одному. Цікаво ніхто не знає, як там далі розвиваються їхні стосунки, бо я щось нічого не знаходжу. Але б дуже хотілось щоб вони були разом!)))
    До речі смішно так: рос холостяк сам родом з України, а укр. холостяк (маю на увазі ост. Андрія) з Росії...

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

НАРЕШТІ! ))

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ось фото з Женіного інстраграму з підписом "Всем большой привет от нас;-)". Олеся опублікувала таке саме фото і написала, що дуже щаслива від того, що можна більше не приховувати свої почуття. Думаю, в них все супер.

7. Masterpiece

Masterpiece Member

Я також рада за Женю і Олесю, як на мене, дуже гармонійна пара. Тим більше, вона справді щиро закохалася у нього на шоу, а Іра лише прагнула трофея. Як згадаю той її погляд під час відмови, повний зневаги і презирства... Навіть жалю не було, не так себе веде закохана..От зразу гниленька натура і вилізла.

8. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Скоро буде новий холостяк,кажуть з України,цікаво хто то буде?

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щойно бачила в "Неймовірній правді про зірок" кандидатури: Іван Дорн, Пономарьов, Володимир Кличко і ще там якийсь 41-річний розведений. Але ніби ще точно не вирішено.

10. Denebola

Denebola New Member

100% мої думки :)
    Мені тепер чогось ніби бракує....Дивилась укр. холостяка, потім російського. А зараз всьо - нема що дивитись....
    Дивно звучить, але привикла я вже до тих шоу.:)

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Іван Дорн, наскільки мені відомо, вже декілька років живе зі своєю однокласницею.
    Кличко?! Як? А як же Хейден?! Його ще пророкували у другий сезон, але він відмовився через зайнятість.
    Що одне, що друге нещастя. Одне двічі розведене і друге таке саме.

Ну невже немає в Україні гарного, не бідного, молодого холостяка традиційної орієнтації? Щось ті СТБшники не там шукають.

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

та вони всю інформацію про них в неті постирають і напишуть, що їм 28 і одружені не були )))) зроблять ще тих принців ))) :girl_yes: :xaxa:

13. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Згідна з Вами!
    Так само як і Іскорнев приховував свій вік напочатку...

14. Masterpiece

Masterpiece Member

А я хочу Миколу Тищенка в холостяки!)) Розлучений, не молодий, але ж який мужчина:shy:

15. Kvakywa

Kvakywa Member

і я і я він мені тааак подобається!

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ото було б на що подивитись :girl_crazy:

17. shparynka

shparynka Well-Known Member

Ой, ну який з Пономарьова холостяк, тоже мені... два рази розлучений, то вже система, нмд, значить, з ним шото не то. Гниляк гниляком. А от Тищенко дааа, мужчина клас, нать чисто зовнішньо. А хто в нас ще є неодружений, щось на думку ніхто не йде..а, ще отой гонщик, Мочанов, кажись, нічо так би був, нє?

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

із серії- "життя після шоу":
    1.Яна Станишевская:
    А це фото ніби-то її нового бойфренда ( це фото Яна розміщає на своїх соцсторніках)
    2. Танюха-Татьяна Ковинько, которую не критиковал только ленивый, сама тоже не против упрекнуть участников шоу Холостяк 3. В частности, она обвинила главного героя в том, что Искорнев оказался напыщенным и слишком развязным. Это Танюха-огонь поняла незадолго после знакомства с холостяком.

3.Іскорнєв

4. Іскорнєв і Скорікова:Андрей:
    А ось і фото "випадкової" щасливиці -учасниці наступного "Холостяка". Невже така випадкова дівчинка у студії виявилася? Марина Застрожная -Новоиспеченной участнице сейчас 21 год, она живет в Киеве и пытается реализовать себя в качестве телеведущей. Хотя, по словам самой Марины, она окончила факультет дизайна и ландшафтного искусства.[​IMG]

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

20. Masterpiece

Masterpiece Member

Статус теми:
Закрита.