Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Шоу "Холостяк"

От мабуть все може бути.

Про чітко прописаний сценарій- не вірю. То шоу, а не кІно...:girl_wink:
    Може щось трохи і додумано, але не все- то точно.

2. SoLana

SoLana Well-Known Member

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

не все.. режисери вибирають найбільш цікаві моменти і піарять їх, роздувають... а якщо нема цікавих моментів - то мабуть створюють умови, щоб вони відбулись (думаю що радять дівчатам, які каверзи можна витворити, або підводять дівчат до скандальних роздумів, ситуацій).. от думаю про момент з підкинутими презиками - чи Роза сама то організувала по власній ініціативі, чи її хтось надоумив, чи просто допоміг виконати її задум...

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

4. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

згідна на 100%.
    Гарне шоу , гарні краєвиди, подорожі... все дуже гарно, але це далеко не реальні події з випадковими людьми.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

думаю що Роза, яка давненько працює "за кадром" на створенні різних шоу каналу СТБ добре знає ту "кухню". В інтерв ю вона розповідає, що це була її ініціатива просто "розворушити осине гніздо", бо так дівчата всі "чинні і порєдні",а після такого її фінта просто всі почали різко істерити і з явилася якась новизна.

6. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Йой, дівчата, а що ж я маю робити:girl_cray:, в мене завтра якраз зустріч однокурсників, і як то мені не взнати до суботи хто переміг, може то не заходити на ДП, нікого не питати, нічого не слухати, бо ж не цікаво буде мені переглядати в суботу повтор?:girl_crazy: Це все жарти, але все рівно цікаво, хто ж вона, та котру обире Андрюшечка? Я вес таки притримуюся думки, що це буде Яна, але хто його знає, а може і ні?

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

я кожен раз не додивлююсь до церемонії троянд, деколи нема можливості глянути взагалі, а деколи десь на середині йду спати.. потім залажу в цю тему, дивлюсь кого вигнали і тоді вже переглядаю серію... все одно цікаво ))) а якщо справді не хочете знати - одразу дивіться в онлайні з іншого сайту і все... але я б не витримала 3 години їхнього ниття, знаючи, що вже всім відомо хто піде...:girl_blush2:

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну що, дівоньки, готові? [​IMG][​IMG]

9. natorella

natorella Well-Known Member

треба мужу подзвонити :drinks::ed4d70def841dc74b57

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нє, ше тісто не замісила.)))
    Поки займаюсь облаштовуванням робочого місця біля телевізора, а то на кухні то телевізора нема. Халепа.:girl_crazy:

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Всьо, вечеронька печеться, можна починати

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Добре, що зайшла на ДП, а то мені чисто з голови вилетіло, що то нині останній випуск. Муж каже, що переможе Аня:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Йду робити салатик якийсь- і до перегляду готова)))

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

:girl_in_dreams:

а я буду нєрвно жувати Орбіт без цукру:beee:

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

і щось мені здається що сьогоднішня серія вирішальною не буде, тому, мабуть, як завжди до кінця додивлюсь аж завтра зранку.

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Тобто?
    Шо за інтриги?
    Ні, вже хай буде кінець історії, а то і так той сезон шось тєжко "йде"

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой, певно таки Яну вибере... бо з Анею все так гарно і ідеально, а з Яною "сложно и непонятно", а в цьому проекті завжди стається все навпаки ніж мало б бути ніби...
    мені зовсім Яна не подобається:girl_nea:

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Сама вже чекаю той результат. Як на мене сама достойна його покинула, це Іра. Бо , Аня для нього за невинна дитинка, а інша мені не дуже симпатична як людина. Але йому більше підійде, бо капизів має більше, така з характером...,тому йому буде цікавіще з нею. Моя ставка на Яну. А якщо по правді ,то ні з тою,ні з іншою він не буде!:girl_nea:

17. Missis Smith

Missis Smith New Member

Ой, напевно все таки, Яна....чоловіки - це ж мисливці, їх цікавить і подобається інтрига....Навіть якщо б він вибрав Аню, не думаю, що в них щось би насправді вийшло. Проект є проект, і тут нічого не поробиш....

18. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Я вже схиляюсь до Ані - переможниці. А то буде Холостяк - 1, навряд чи історія повториться.

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Мені більше Аня імпонує. а чоловік каже, що вона ніяка - "ні риба ні м*ясо". Мені Аня дуже схожа на Анжеліку Варум.
    все ж теж думаю що переможе Яна

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

і мені якось більш схоже на те, що Яна переможе..

Принаймні приторно-солодкі побачення з Анею вже піднадоїли.. Але з Яною все якось більш напружено.. Її важко розворушити, хоча коли Андрію то вдається о вона цілком нічого така.. Жаль що Іра пішла..

Статус теми:
Закрита.