Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

я читала
    але звичайно, нічого конкретного там не пише:), лише загальні враження
    ну, він за умовами проекту, поки йдуть випуски, не може виходити у світ з дівчиною. в якійсь програмі по ТБ брали в Андрія інтерв'ю, то він розповідав, що живе з обраною дівчиною. і мама казала, що дуже задоволена його вибором

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ще коли дівчат було 6, то тут вже хтось писав "таємну інформацію"..вильоти по черзі-Марина, Аміна, Роза,Іра..фінал-Аня-Яна..переможець-Аня..поки все підтверджується....

3. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Ну як виграє Яна, значить точно все куплено, бо сумніваюся, що Аня, проста вчителька гітари мала на таке діло гроші. А сподобалося мені як себе вела на прощання Ірина, така стримана, жодної сльозинки. Просто вона, мабуть вже була готова до такого завершення відразу після зустрічі Андрія з Тихоном. Відчуло її материнське серце, що Андрій не готовий до таких відносин.

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ну, ясно, в принципі: хто за тиждень перед останній випуском буде писати щось конкретне.

5. vzuk

vzuk New Member

Так, дійсно, нетом гуляє така інформація. Тому, напевно, так і буде. Але, як на мене, вони не дуже підходять один одному...

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то тільки мене веселять такі дописи? :girl_haha:
    ладно би, якщо виграла, то мусив би женитися, чи отримала б якийсь супер-пупер приз, а так, який зміст купувати виграш в шоу? ніпоніме...

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

У багатих своі причуди :girl_wink:

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

Мені здається, що Яна хоч і по достатку підходить Андрію, але по характеру не дуже.. Він постійно жартує, сміється, підколює, а Яна тих жартів не розуміє і одразу набундючується.. А Аня нормально сприймає його жарти, не ображається на його "голки" і сама вміє з нього пожартувати, тому в плані спілкування йому Аня більше пасує..

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

щоб потім внукам розказувати "Мене вибрав холостяк" :girl_yes2: і щоб довше побути на екранах зомбоящиків і, можливо, запасти одразу (після 12-го випуску) стрілою в серце якомусь принцу, який потім розшукає свою принцесу Лею (тобто Яну), і вжениться на ній )))))

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Думаю піар. Титул "переможниця третього сезону Холостяка" таки не погано звучить і його можна використовувати на телебаченню, в пресі, на світських заходах і т.п. в свою користь. А всім відомо, що добра слава- добрі гроші.))

Доречі, вчора на пост-шоу всю кантору спалила Сніжана Єгорова, яка сказала, що дочці 3,3 роки. Ну, так, а я пам"ятаю, що Єгорова народила донечку десь після Нового року. Я тоді якраз вагітна була і дуже уважно дивилась якесь шоу, яке вона вела, мене приваблювала її персона з пузом.)) Ну, от то за підрахунками виходить, що пост-шоу знімалось десь місяць приблизно тому, а то й менше.)) От так, все награно.

12. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

А я поніме....от наприклад: встала донечка Яночка зранку і каже своїм батькам: "хочу на ТБ", а вони ж і раді будь-які забаганки коханої доці виконувати, і почали вони шукати, де ж би це пристроїти Яночку? І о чудо, в Україні розпочинається шоу "Холостяк", чому б і ні, давай хай спробує, заодно може як не сам холостяк, так відповідна її статусу інша особа з"явиться.:girl_wink:

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ну мені здається, він їй не дуже то був потрібний і він це відчував. Вона, крім свого сина, більше ні на які теми не могла поговорити.
    А от Аня аж світиться, коли про Андрія говорить!
    Ну і по Яні видно, що він їй не байдужий. Думаю просто, що Яна не може залишатись собою перед камерами. І мучиться від того. Але Андрієві вона подобається - то однозначно. Він навіть свою маму просив в неї розпитати, чи готова Яна до переїзду і т. п. Видно, що вона йому цікава.

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дівчєта, а ви тово серйозно розсуждаєте хто кому підходить? то ж всьо по сценарію!!!:girl_haha:

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

усі учасники за допомогою щоу щось та виграють. Андрійко у Києві вже повним ходим відкриває філіал клініки; "свободная женщина Востока" Роза у інтерв ю кореспондентам розповідає, що зараз вона абсолютно щаслива, бо порід з нею з явився справжній чоловік, який запримітив її ще на шоу. І окрім того, вона отримала пропозизію від телеканалу працювати не поза кадром, а в ефірі. З іншими учасницями думаю те саме. Ну і ще таке: виявляється, Анюта ( як і Роза, як і вибувша Мері)-для каналу СТБ вже давно "знайома". Є кадри її участі у зйомках "Х-фактора" у постановочних номерах учасників прямих ефірів.

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

ну я приблизно підозрювала, що туди дівчата "з вулиці" не потрапляють, які б суперські вони не були.. хіба на першу вечірку і то дуже сумніваюсь..

17. Masterpiece

Masterpiece Member

Пишуть в неті, що фінал буде непередбачуваний) Не уявляю, що ж такого можна придумати, щоб здивувати вже загартованих попередніми сезонами глядачів СТБ. А може Іра пішла, щоб повернутися? Як Вам такий розвиток подій?

18. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

це було б цікавіше ніж просто те , що переможницею стане Яна. ШОУ від того стало б різноманітнішим.... А мені цікаво чи будуть в нього стосунки після проекту... і з ким :girl_haha:

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

Та будуть в нього стосунки після проекту, будуть! З його французьким бойфрендом ;)

Для мене найбільш непередбачуваний був би фінал, в якому Андрій вибере Грицька Решетника (ведучого)

20. terezka

terezka котяка-вишивака

хоч вже Гришу не мішайте, "потому что он хорошый"

Статус теми:
Закрита.