Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Дівчата, а хто вилетів? Бо я знов успішно проспала другу половину передачі.:girl_blush2:

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Марина:)
    але все так обставила що ніби то вона сама пішла:d23:

3. romawka

romawka Member

Нарешті її вигнали щось задовго вона була на проекті! :)

4. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

таки Марина) а де ж ви ту інформацію знаходите?:girl_smile:

5. Denebola

Denebola New Member

А я балділа від побачення Андрія з Анею.....Аж самій захотілось поїхати на море..відпочити..Ех!:girl_in_dreams:
    Чимось нагадало побачення другого холостяка Френсіса з переможницею Леною: теж було море, сонце, пляж, багато поцілунків і ЛЮБОВ)) Може тут Аня також переможе?? Я б не проти:)
    Аміна справді НЕРВУЄ!!Таке враження, що Андрій її чоловік! Не розумію чому він її тримає в шоу-видно що почуттів ніяких нема Істерики на кожному кроці. Напевне його терпіння скоро закінчиться - і поїде вона на наступний раз до дому...
    Марина нарешті пішла-аж не віриться! Думала що вона вже ніколи не піде!...Хоча ост. часом вона мені почала трохи подобатись)) Крім своєї знову дурацької поведінки в бідному селі, де вона почала бридитися бідних бідолашних людей....

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну все, як і раніше "прогнозували" по чуткам з нету.
    а я вже просто виключила. Ну так нудно, навіть краєвиди Домінікан тої затягнутості шоу не рятують. Одні пусті балачки і переливання з пустого в порожнє

7. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

а я навпаки ))) першу частину не мала можливості дивитися , а дивилась від побачення з Анею.
    Цікава серія була. Рада , що пішла Маруся. Надіюсь , що в наступній серії піде Аміна, а то вже аж занадто вона почала "грати" на камеру.

Анічка молодець! Нарешті в цьому побаченні була "жінкою"... в них було гарне романтичне побачення.. так все ніжно і красиво.... уххххх. також захотілось на море :girl_haha:

8. Margot

Margot Well-Known Member

100%
    Здається, що наступного разу піде Аміна , потім Роза.

9. Denebola

Denebola New Member

То вже справді забагато!!!
    паралельно по інтернету дивлюсь рос. холостяка. То там без реклам всього 1 годинка!!! А тут вже не знають що ще придумати.
    До речі сам рос. холостяк мені більше подобається: більш чуттевий і справжній! Дівчат навпаки виганяє тих, які приїхали не за коханням, а що показати себе. А лишає щирих, спокійних...більше навіть хочеться вірить в реальність шоу.
    Але дуже подіні побачення що в рос., що в укр шоу! Таке враження що там або один режисер, або одні в одних копіюють ідеї.

10. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

затягують - і то дуже. Я тому і дивлюсь п’яте через десяте. Холостяк в одному інтерв’ю сказав, що має вже відносини на проекті, але поки це мусить приховувати... виникає питання - Для чого далі шоу показувати? Мета проекту - щоб холостяк знайшов кохання - він його знайшов - ВСЕ! має бути логічне завершення...
    Але гроші не дають людям спати - вот і затягують на багато ефірів))) і не придумують нічого цікавого)
    дайте ссилочку - гляну.

А по рекламі на наступний ефір видно , що ню буде Роза )))) а по фігурі виглядало як Маруся ).

11. oksumoron

oksumoron Active Member

мені дуже сподобались сукні дівчат на церемонії троянд!
    особливо Яна(та кількість паєток і бісеру просто вражає! навіть не хочу думати скільки таке плаття їй обійшлось) і ще Роза, мала гарну зачіску, колоритну, і сукня бомбезна, і така кольорова, могла юи юути лише довшою!

а так то враження про щоу все ті самі,
    Аміна ненормальна стерва, яка взагалі невідомо чому, прийшла до думки, що саме за таикх як вона і виходять заміж! це ж треба ще таку красу вдома витримати, ніяких сил не наберешся на неї!
    Іра, направду забагато сміється, але в кишеню за словом не лізе! я підтримую рішення, напевно Андрія, не приводити дитину на шоу, бо кожного сезону, влаштовували ці побачення з дітьми, а потім тих жінок виганяли помаленько!

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Аня змінила тактику, бо розуміє, що далі "скромнічати" нізя- можна піти з шоу)
    І, як на мене, вона вже занадто терлася і повисала на Андрієві
    Але так, їхнє побачення, якщо не брати до уваги деякі нюанси, було гарним)

13. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

та показують, бо шоу вже зняте раніше. це ж не в прямому ефірі відбувається. а каже, що знайшов певно для того, щоб зацікавити глядачів додивитися. бо попередні два холостяки в результаті ні з ким не те що сім'ю, навіть міцних відносин не побудували...:girl_smile:

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

хоча не думаю, що й в нього щось вийде з переможницею шоу. він створює враження взагалі якогось гультяя:connie_pull-pigtail

14. сніжна

я читала, що один із сценаристів попередніх українських холостяків- тепер сценарист російського.

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я думаю дівчатка вибуватимуть у такому порядку:
    Аміна, Аня, Яна, фінал Роза і Іра, де переможе Іра.

16. сніжна

згідно із чутками, до фіналу дійдуть Аня, Яна та Іра. У "Суперфінал"- Аня і Іра. Ну і вирішиться все на користь Іри.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

шоу закінчили знімати ще за 2 міс. до ефіру. Воно не знімається так довго, як нам показують: навіть такий "кіноляп" у вчорашньому випадку, коли шаман ніби-то розповідає, що між Андрієм і Яною є секрет- таємне побачення, яке відбулося тиждень тому. Ті епізоди побачення, які знімалися як "таємні"- ще у Франції. Після Франції вже був Киїів.Якщо побачення було "тиждень тому", то за 7 днів вони відзняли всі епізоди у Франції, иєві і почали на Домінікані. Тобто зйомки йдуть "галопом по Європам". а нам показують так, ніби у кожній країні вони по тижню-двох.

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

хм, невже за Аміною піде Роза?!
    На теперішній " стадії розвитку відносин" мені здається, зацікавленість холостяка більша Розою ніж Анею.
    Та і анонс наступної передачі теж ніби про Розу показав багато цікавенького, не дарма там шторкою камеру прикривали...
    Хоча поки " чуткам з інтернету" можна вірити, адже все як і писали, пішла з шоу Марина.

18. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Та там не було ляпу, таємне побачення було у Києві. На шоу в Чехової була Янина подружка, яка допомогла все організувати, а зустріч була в її салоні краси.

19. Denebola

Denebola New Member

Я просто ввожу в гуглі або опері холостяк Росія - і мені вибиває багато сайтів. Але завжди дивлюсь через цей http://1plus1tv.ru/tv-shows/holosty...2013-31-marta-31-bereznya-smotret-onlayn.html :)

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дівчата, і не набридло вам вишукавувати і виписувати тут чим то все закінчиться??
    та просто дивіться і насолоджуйтесь, а не подобається то не дивіться.

Статус теми:
Закрита.