Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!НАДЮ ЗАЛИШИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_cray:

2. Sitara

Sitara Active Member

Нарешті пішла Крісті. Жахливі в неї очі. Якісь безколірні. Та й як дівчина для Макса вона ніяка, як на мене. Наступна надіюсь піде Саша або Марина....

Останнє редагування: 28 Квітень 2011
  3. Fechka

Fechka Member

Без слів!!! КРІСТІНА мала залишитись..
    Вона в шоці!!!Вона одна не строїла інтриги..і не грала................

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

вав! вони їдуть на Канари!!!!!!!везе ж...................

4. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

А мені чомусь поряд з Яною почала подобатись Марина. е знаю, яка там вона без камер, але по ТБ в боротьбі за Холосцяка робить все правильно - психологія, жести, поведінка з дівчатами - все в її користь)
    А Надю знов лишили!!! КОШМАР І УЖАС!!!!!

5. Пуся

Пуся Well-Known Member

За Сашу тільки за, але от сумніваюсь, що вона піде, якщо досі в шоу... А от Марина мені якраз дуже імпонує, я за неї і Яну...

6. kristas

kristas Well-Known Member

І я не вірю в те, що піде Саша. А взагалі стає дуже цікаво, бо залишилось мало дівчат. Може таки піде Надя, а може Ілона. Мені Марина також подобається, така жива і нормально...Надя часом нічого, а часом така ж противна як і Саша. А от Яні зараз треба, як на мене, трошки поживішати...ато заскучає макс біля неї (в кінці при сварці добре кричала, я її навіть не впізнала :)

7. Sitara

Sitara Active Member

Так, і я сумніваюсь, що Саша піде, хоч дуже цього хочу, і всім нам, неозброєним оком видно, що грає вона за написаним сценарієм, але, думаю, все ж таки вона буде однією з двох останніх дівчат, які залишаться у шоу.

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

О, Яна в гостях у шоу "Як вийти заміж". Послухаємо...

8. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Як на мене у Яни розкішна, жіночна фігура. Нічого зайвого і "все при собі" - в мене таке склалося враження коли її показували мельком (в купальнику). ТО задля того казала таке Саша, щоб людині прищепити комплекси принизивши когось і так підвищуючи свою самооцінку. Так роблять або слабкі, або підлі люди.
    Не одній Вам:girl_crazy:
    Мені Саша давно не подобається - підла, Надя подобається давно неординарністю і вона делеко не тупенька, якщо ви не помітили.
    Жаль, що Сашу лишили, але ж треба глядачів чимось дратувати під час шоу, підтримуючи рейтиг шоу.
    Вартими кандидатурами, як на мене є ще Яна (тільки б трохи живіша!), і Марина, яка наче б то щира.

Останнє редагування: 29 Квітень 2011
  9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Графиня теж добряче грає, її хіхікання таке нещире, про Сашу взагалі мовчу - купа її дурнуватих коментарів про всіх дівчат, що вони всі погані, одна вона хороша. Я не думала, що Холосцяк вижене Крістіну. Та якщо подумати : Саша потрібна для шоу і скандалів, Графиню ще не розгадав, Яна йому ніби то по справжньому подобається. Думаю наступними на виліт це Ілона та Марина, а може й Яна. Я була в шоці коли він забув ім"я Яни.

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

Надіюся, що це просто не розголошується, бо дуже шкода якщо Яна вилетить.

10. Venezianka

Venezianka New Member

Навіть чоловік зі мною дивиться шоу. І ми обоє за Яну.
    Ще Марина непогана, а всіх решту гнати звідти....

11. дашулька

дашулька Well-Known Member

А мені здається, що виграє та дівчина, яка взагалі не є теперешноью фавариткою Максима. може навіть й Ілона або та Надя. або повернуть якусь дівчину, тому що Макс в неї закохався, а зрозумів це згодом. буде якась інтрига наприкінці сто відс.)

12. Wonder

Wonder New Member

от я теж вчора подумала, що нд може виграти Марина, бо її майже не показують, він ніяких почуттів до неї не проявляє, але завжди залишає :girl_dance:

---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

Чого ви напосілись на ту Сашу, нормальне собі таке стерво, молодець, дуже в собі впевнена і йде напролом, може Максу така і треба

а ви все навязуєте ту Яну, бачили фотку попередньої, ну з Яною нічого схожого ні ззовні ні в душі

13. natorella

natorella Well-Known Member

а мій муж сміявся зі свекрухи шо вона таку брєдятіну дивиться, а сам вчора аж з-за компа відходив - подивитись шо там
    я ржу - ото двоє вар*ятів

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

natorella та фігня заразна. А як також підсядеш? Буде в хаті третій вАр"ят?)))

15. natorella

natorella Well-Known Member

я не підсяду)) бо я їдним оком бачу і шоразу питаюсь - зафігом вам тоті прастітуткі? тупе і необразоване. мало не в сраку йому лізуть, бо галівуд і висший свєт, якби могли, то жопу йому б підтирали

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

третій вар*ят любить канал зона реаліті, коли показуть операції, поломані кістки, купа крові і кишок - то я панімаю
    а тут сказав - їдемо на канари/багами/сочі/славсько - вони як ті голодні - АААААА - клас
    фу - продажні тварі

16. ursula

ursula New Member

я теж підозрюю щось таке..

17. marianast

marianast Well-Known Member

Саша така убога людинонька....єдине,що в неї є це її "візуально..." Фу. Фальшивка

---------- Додано в 08:12 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ----------

Ну людям властиво за когось вболівати. Дивно було б,як фавориткою стало тупеньке, зарозуміле, зіпсоване дівчисько. Вона навіть не стерво, вона - злосна і заздрісна лялька.
    Не розумію порівняння дівчат з колишньою Макса. Вона тут до чого? Люди спутників по шаблону вибирають чи як? Тим більше спогади про даний типаж в нього не найкращі.
    Думаю йому потрібна жінка з легким, оптимістичним ставленням до життя. Бо якщо припустити,що він рідко буває вдома, йому багато уваги приділяє преса, та і рід заняття передбачає спілкування з жінками, часто красивими і відомими, то Яна зі своїм характером такого тиску довго не витримає, страждатиме. Надя буде вічно ображена коли не почуватиметься пупом Землі. А Саші якраз найбільше хочеться попасти в список селебритіс, Макс відійде далеко і глибоко. Ілону серйозно не розглядаю, а Марина, як на мене підходить якнайкраще.
    То поки що. Виходячи з фільтрованої інф.,яку подають режисери. Хто зна як насправді.

18. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Надя якась непередбачувана, то вона дівчина дворянського виховання, то плете таке що купи не тримається. Я не розумію для чого використовувати у спілкуванні маски і самій плутатися в них.
    Мені подобається Яна, проте, як було вже замічено її меланхолічний настрій вбиває наповал, більше вона б усміхалася :girl_crazy:, а то якось сумно стає, як її бачу.
    Я була в шоці :girl_impossible:, як Макс забув ім*я Яни. Якщо хлопець любить, він ніколи не забуде ім*я коханої.

Я також це замітила. Цікаво, чи це їхній власний одяг, чи їх вдягають стилісти.

19. Wonder

Wonder New Member

ну добре, а в Яни що є, вона під час шоу комусь допомогла, може підтримала, вона вся така хороша лишень на словах

навіть вчора, коли Крісті покликав Макс окремо вкінці, всі висловили припущення що може вона вернеться з розою,
    а що сказала Яна (це не дитячий садок, шоу закінчилось), це було жорстоко

20. orange girl

orange girl Well-Known Member

ну нарешті Макс перестав лицемірити і давати марні надії Крісті,а просто взяв і не дав троянду. Вона йому не підходила....ну некрасива вона...і шо тут поробиш:sad::sad::sad::sad::sad::girl_sad: Хоча мені особисто,як людина, вона імпонувала,проте зовнішність таки кидається в очі...а чоловіки люблять очима:girl_cool: Марина і Крісті на цьому проекті виглядають найбільш адекватними,такими,які розуміють де вони і шо з ними робиться:girl_claping: ну що ж...тепер буду вболівати за Марину,але так виглядає,що саме по відношенню до неї Макс якийсь рівнодушний чи шо....

Статус теми:
Закрита.