Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Ооооо це думка. Бо я би точно інфаркт або чось таке отримала. Тоді це вже точно просто кіно. А таки шкода, бо я також за Іру.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я ще коли рекламу дивилась, придивилась з іншого ракурсу, там попа була вельми значних розмірів)). Яна ніби худесенька

3. Margot

Margot Well-Known Member

та не вигадуйте)))була то Яна точно) що не пригадуєте, як їх з близька обидвох знімали, коли ті в повітрі висіли?!

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

в мене виникала така думка, і це не дивно, бо вже з того всього різні думки виникають...таке враження, що все монтаж, дубляж, сценаріяж і т.д.

А ще: навіть якщо б вона і не стрибнула, то вилізти і отак на огорожі стояти над прірвою (якщо то не змонтовано якось було...) - мамо рідна! та для мене то вобще нереально зробити було б. Дуже боюсь висоти. Мені навіть на нашому колесі огляду в парку культури - дуже страшно, ггг.

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

О! Нарешті я зрозуміла, що з нею не так. Коли вона розмовляє, то міміка в неї така, як в людини, яка прийшла з морозу і ще не "відтанула" і губи не слухаються, а верхня частина лиця заніміла. Так от, мені тепер видається,що вона скористалась якимось ін"єкціями краси.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і мені помітно що в неї місцями проскакують зморшки, ну і те все що ви описали... вона зі мною майже одного віку, але в мене навіть близько нічого подібного нема. може вона трохи собі применшила вік?;)
    ну і на фоні тих 21-22 річних таки відразу видно що вона набагато старша

7. terezka

terezka котяка-вишивака

виявляється учасниця другого сезону уже встигла розлучитсь зі своїм чоловіком (я про Женю Діордійчук), впринципі, думаю то було прогнозовано, враховуючи ті всі нюанси сходження, але таки шкода що не склалось у них

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

їй - 27. ніби нормально виглядає на свій вік

9. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

та ну, нормально вона на свій вік виглядає, коли вони разом наштукатурені з Марінкою поруч стоять, то мені Мері старше виглядає, ніж Яна

10. Talya

Talya Well-Known Member

а в мене неоднозначні враження від Аміни. з одного боку мені вона видається розумною, подобається те, як вона розмовляє, а от з другого боку мені смішно з її квадратної зачіски)) а оте вихваляння своїм "IQ як у Енштейна" і знанням французької якось підкреслює її зверхність.

11. romawka

romawka Member

Мені Мері взагалі 40 літню бабу нагадує :)
    З дівчат подобається Яна і Іра. А вот Мері і Аміну не переношу!

12. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Во вторник, 16 апреля, ведущий шоу «Холостяк» стал отцом.

Жена Григория Решетника Кристина родила мальчика, которого было решено назвать Иваном.

По словам Григория, роды прошли хорошо. Мама и малыш чувствуют себя замечательно. Рост маленького Вани — 56 см, вес — 3700 гр. Григорий, как и планировал, во время родов был рядом с любимой.

«Моя любимая жена Кристиночка родила мне настоящего сына-богатыря! Мы заранее приехали в больницу — как только у жены начались схватки, мне тут же пришлось отменить важное интервью и съемки, — поделился Григорий. — По словам врачей, все прошло как по книжке — быстро и без осложнений. По семейной традиции, назвали сына в честь дедушки — Иваном. Я безумно счастлив, что мне удалось разделить с женой этот важный момент!».

Отметим, что молодые люди давно готовились к этим родам. Они два года занимались спортом, правильно питались и читали специальную литературу.

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

мені Яна не подобається своїм зверхнім ставленням.. Андрій сам сказав, що вона до всіх ставиться як до обслуговуючого персоналу.. Дуже не люблю пихатих людей..

14. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Просто вона не розрізняє робочих моментів і життевих ситуацій, Яна ставиться так до всіх як до робочих, якими вона командує і сама не раз казала, що їй це подобається, коли юна дівчинка наказує що робити старшим дядінькам (ну це моїми словами:))

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Холостяк-3: Лолита назвала победительницу проекта.
    На днях популярная певица Лолита, которая является не только постоянной клиенткой Андрея Искорнева, но и близкой подругой, рассказала kp.ua о том, какая из участниц, по её мнению, победила. Лолита заявила:
    "Вы знаете, Андрей такой эстет, и потому ему тяжело найти себе пару. Он так "повернут" на своей работе, причем имея в 28 лет огромное количество грамот и заслуг… Мне почему-то кажется, что его жена должна тоже быть медработником!".
    Когда журналист сказал Лолите о том, что на проекте есть лишь одна девушка, которая работает в медицине (Амина Денисенко - врач-дерматолог), то певица сказала, что она думает, что именно эта участница и победила.
    Чомусь особисто я не бачу холостяка і Аміну разом:girl_cool:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

ото вже журналісти перекручують, де назвала, а де припускає
    до фіналу ще трішки залишилось, скоро буде все відомо

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Такс-такс, виявляється холостячок не тільки гей зі стажем, але й був одружений і має сина. І мав необережність вести живий щоденник, де все гарно розписував :)
    Тут є знимки і бойфренда і жіки і сина.
    http://blogs.ipm.ua/2013/04/andrej-iskornev-skryvaet-svoyu-zhenu-i-syna-foto/

Останнє редагування: 19 Квітень 2013
  18. Denebola

Denebola New Member

А я теж цього тижня подивилась по інтернету пару серій рос. Холостяка!
    Цікаво порівняти...Щодо холостяків, то вони як на мене просто дуже різні і по зовнішності і по характеру. Рос холостяк мені трохи нагадує Френсіса-теж такий спокійний і врівноважений....
    Але наші дівчата все таки мені блище до душі і більше подобаться!))
    Ви напевно не повну ссилку скопіювали- бо щось не відкривається....А цікаво глянути!:girl_wink:

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Прочитала. Капець!!! Тепер мені все рівно кого Андрюшка вибере.

Статус теми:
Закрита.