Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

не згідна. Чомусь не всі дівчата показані з поганої сторони.

2. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

от що сьогодні зхнайшла

"Стало известно, что в 8 серии «Холостяк 3» шоу покинет сексапильная Мэри – Марина Коваль. А вот в 9 серии проекта розу не получит коллега Андрея, экзотика «Холостяк 3» - Амина Денисенко."

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

ну тоді напевно в цій серії, то вже буде №6, піде Юля, в №7 - мабуть Роза, тоді МарИна, тоді Аміна.. і на десерт залишаться Яна, Аня і Іра.. Може б то ставки зробити? :english_en:

4. romawka

romawka Member

Думаю замість Ані залишиться Роза.

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

незнаю-незнаю.. Побачим, що то буде далі ))) З Анею ще не було обнімульок-притискульок, хоча він і хотів.. Я думаю, що він таки залишить Аню..

Останнє редагування: 11 Квітень 2013
  6. Margot

Margot Well-Known Member

Тільки не Аню((Вона така мені "слащаво-приторна", як мої нові подаровані духи (які не переношу)

а от Роза:gamer:Іра - було б цікаво...
    Хоча хочу, щоб переможницею стала Яна:give_rose::give_heart::kiss3:

7. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

я коли дивилась рекламу "Холостяка " , то мені здалось , що Марина збирається відмовитися від троянди.... вже в цьому випуску.

8. Kvakywa

Kvakywa Member

мені теж....але ж ті СТБшники ох любітєлі понавирізати...закрутити..а врезультаті все зовсім не так!
    Хоча не приховаю що була б тільки рада якби та дєвуля пішла додому

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ага, Марися вже аж занадто довго протрималась...

В минулому сезоні була Юля Смірнова, яку більшість не любили, але в шоу протримали майже до кінця..

10. Margot

Margot Well-Known Member

Йой, як мене та Аня бісить((Либиться весь час

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

Щось говорить невнятно
    А Верона розкішна!!!:girl_in_dreams:

11. Kvakywa

Kvakywa Member

так, але мені Юля більше подобалась ніж Мері.....і до речі якщо мені пам"ять не зрадчує то Смірнова сама пішла...і Мері по нарізкам СТБ теж так зробить...мабуть

І взагалі мені здається що цього року Холостяк обмежений бюджетом. Минулого року кожного тижня нові країни і екзотичні були..а тут одне і те саме вже третій тиждень (здається так)

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

мені чомусь здається що вона далеко не така як себе показує....ванільная ваніль....ту мач солодкого

12. Margot

Margot Well-Known Member

+100% аж після їхнього побачення води попити захотілось:girl_haha:

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

та де! в Мері "кишка тонка" таке втнути)))

13. Kvakywa

Kvakywa Member

так-так тут ви праві :girl_bye:

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

Мені здається, що Аня сприймає Андрія тільки як друга.. Якась вона стримана і трохи замкнена.. Весело - то добре, але ще має бути іскра.. Я так поводилась на побаченнях з хлопцями, яких не розглядала в ролі коханого.. Весело, тепло, добре, але нема іскри..

Роза супер!

МарИся, як завжди грає роль.. Вона не є собою.. Тиснуть тебе капці, то не псуй собі тим настрій - зніми їх та й йди боса! Або поясни іншим в чому причина твого "кислого" фейса.. А не тримай емоції в собі бо "Я горда, я леді"..

15. Kvakywa

Kvakywa Member

Мені сподобалась ця ідея з випрошуванням грошей :) було весело дивитись як кривляється Роза за пару євриків, вона доречі вибрала правильну тактику!!! А щодо Мері відразу було видно що це нижче її достоїнства і роблячи це вона переступає через себе, і якщо б не Андрюша то фіг би вона цим займалась

А ще сподобалось як себе веде Роза,як на мене дуже правильно і бере ініціативу на себе на групових побаченнях так і треба! А ще замітила що Роза на побаченнях щоразу інша, з такою точно скучно не буде, як на мене таке чоловікам подобається.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

І гуляти по такому красивому місті,ввечері,все освічується..краса і романтика.....а та йде і ниє....бляха ну як так кінець кінцем

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

От-от.. Людина має бути відкрита до обставин, адекватно реагувати, а не замкнути себе в рамки і ні кроку вправо, ні кроку вліво..

17. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Нє, ну та Марина мене вже конкретно дістала:girl_devil: Скільки можна її тягнути в тому шоу? Зі всіма він так по-чесному прощався, як тільки розумів, що щось не так і дівчина йому не підходить. Таке враження, що вона випросила в нього на теті, щоб ще залишитися разок!
    А Юля мені як для нього не надто яскрава особистість. Навіть наївна і романтична Аня більше запам'ятовується на побаченнях. Вона була моєю кандидатурою на виліт на наступну програму - після Марини. Але ту тьотю знову залишили:girl_mad:
    Мені подобаються Іра і Роза. Особливо Роза - така різнобічно-драйвова) Я б її вибрала:girl_cool:

18. Kvakywa

Kvakywa Member

ого-ого які емоції розбушуються в наступній програмі....вже хочеться наступної п"ятниці....вже завтра ;)
    Дааа Андрій не вивалив дитячого плачу, канешно то не з дєвушками по свідалках бігати...тут терпіння ціле море потрібно, цікаво чия дитина?

І з ким то він в душі разом....не тільки мився????

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Дівчата, як вам анонс наступної передачі? Аня переспала з холостяком?:girl_cool:Мдааа
    А що то за дитина, яку холостяк ніби-то має виховувати. Ото вже закрутили інтригу

20. Kvakywa

Kvakywa Member

ага цілу програму прощалась і не знала як їй бути 100% думала що він їй не дасть троянду...а як почула що дає то відразу розтаяла!
    Кльово він Яну розвів...я вже була подумала що даремно вона рамочку від Тіффані купувала ;)

Статус теми:
Закрита.