Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

а я от зайшла на сайт СТБ, подивилась відео про кастинг на шоу. Там були дівчата, які не пройшли кастинг - мамо рідна - та ці, що пройшли, то ще великі розумнички!

Дівок питали, хто такий Рембрандт, Ван Гог, то вони так попереглядались, казали, що щось таке знайоме...

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я вчора бачила анонс російського холостяка - так там наречений - українець, футболіст

3. masjaka

masjaka Well-Known Member

Почитала про нашого холостяка, так пишуть що і гей і одружений і дитину має...а з віком ..то взагалі, то 28 то 34 минуло ще в 2010р.... Що точно ясно, так це те, що любить хлопчина попіаритись.
    http://blogs.ipm.ua/2013/02/andrej-iskornev-xolostyak-3-gej-foto/

4. Sitara

Sitara Active Member

Ммм...да.... Я то думала хоч третього сезону подивлюсь Холосцяка, бо другого той ржач мені був невиносимим, не могла дивитись, а тут таке. Мама рідна... Невже це все правда???

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

Мені Холостяк сподобався попри песимістичні очікування. І напевно він мій фаворит серед 3. Подобається його почуття гумору. І ще чомусь одразу здалося, що вибере гітаристку.

6. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Аналогічно. Чмерковський був таким уже солодкий, аж противним для мене. Але я просто таких чоловіків не люблю. Френсіс, як Френсіс. А цей такий цікавий екземпляр. Мені сподобалася його реакція на дівчат, ну трошки бабій, але для шоу думаю те, що треба. І щось він мені явно на гея не схожий.

Мені і дівчата цього сезону сподобалися. Не порівняти із попереднім. Є цікаві персонажі. Мені сподобалися Яна, Юля, Лєра, Мирослава і ще дівчина, яка останньою троянду отримала (у неї дитина). Мені щось здається, що вона йому якраз і найбільше пасує.
    А от Анюта з гітарою для мене занудна. Яна №2. Нічого цікаво в ній поки що для мене нема і мені здається, що для холостяка вона запроста.

Таня із Сум, Мері і "русалка" - це все, на мою думку, для скандалу. Там і холостяк від них не в захопленні (принаймі видно було по тому, як він давав троянди їм), але Ксенія Бугримова рулить. Ще 3-4 передачі їх потримають.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

мені теж сподобалось. Він їх дуже реально тверезо оцінює і коментує так, як є, не прикрашає і не "романтизує" особливо.

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

мені холостяк так нічого.. однозначно кращий ніж попередній!

А щодо дівчат - ну чесслово - таке враження, що не випадково пройшли далі самі стєрви.. я як побачила церемонію троянд - сказала, що не буду дивитись цей сезон.. одна говорить, що думає, причому взагалі без всякого "фільтра", інша мамина доця ще й психічно неврівноважена (та що в басейн скочила), ще одна - на цілих 35 виглядає, ще й несе себе ніби вона хтозна яка принцеса, ще одна - напилась і цілий вечір ховалась з своїми довгими патлами і слова нормально не могла сказати.. ще одну підіслала Яна Соломко, хоча якраз оця, серед інших, мені сподобалась, мила дівчинка.. і мулатка Аміна ще сподобалась, а більше ніхто.. найбільш приємних якраз вигнали.. знов я задумалась над питанням чи справді до Холостяка пишуть сценарій, щоб було на що дивитись.. ну ніби спеціально відібрали змій.. побачим що буде далі..

9. Furore

Furore New Member

Ну а без змій не буде що показувати ;-)

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

це точно
    з захоплення дивилась холостяк1, а як побачила "за кадром" зрозуміла що казки не буває! треба дивитись на життя реально!

11. Kykysik

Kykysik New Member

Привіт,дівчата,я зараз на роботі,чекаю на холостяка)

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Мені Таня подобається,така прямі жінка)

12. Kvakywa

Kvakywa Member

ах ці інтрижки "Холостяцькі!"
    ну хоть вбийте, а не можу я зрозуміти для чого йти вагітною на таке шоу...довготривале і виснажливе...Вагітність має бути на позитиві...а тут ні спокою ні позитиву...навколо одні зміюки...карочє одна нєрвотрьопка......дивна якась та Юліана (якщо не помиляюсь) ще очікувала що він їй троянду дасть.....чи може то я якась не така???

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ги, а вчора так чекала-чекала того холостяка і церемонію троянд проспала.:girl_blush2:
    На рекламі вирішила малого вкласи спатки і заснула солодко разом з ним.
    Тепер ніц не знаю. Єдине, сумно визнавати, але оті "свіданія" якісь для мене трохи нуднуваті. Навіть оте пост-шоу набагато цікавіше переглядати ніж самого "Холостяка". А Андрійка)) я зацінила більше, бо на зовнішність трохи не мій тип, проте такі флюїди від нього... ммм...:girl_in_love:
    Хто ще чув шо Марина з Одеси переможе? Якщо то так, то аж бажання дивитися відпадає. Якесь чудо ціле ота Марина, а розмовою копіює Владу Літвінову. Вона мене саме більше нервує.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Трошки дивно як пропустили через відбір вагітну дівчину, цікаво було подивитись як Андрій відреагував.
    А ще цікаво як дівчата одразу не помітили вагітність

15. Margot

Margot Well-Known Member

певно він не знав...бгггг)))
    то всьо сценарій:girl_cool: і кожен грає свою роль
    а Андрійко мені дуууже подобається, прямий він, не то що Макс хотів бути одною с....ю на всіх празниках:girl_haha:

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

На форумі стб читала, що вона протримається 8 ефірів. То виглядає, що буде довгенько, але таки не переможе.
    Вона вчора мене нервувала вже менше ніж в 1 ефірі, троха попустилась зі своїми замашками.
    Дуже вчора Іра сподобалась, без зайвого нальоту, проста і симпатична.

17. Kayla

Kayla Well-Known Member

і мені страшенно подобається Ірина,котра має сина Тихона. вихована,красива і мудра жінка. буду вболівати за неї,хоча переглянувши анонс наступної передачі, мені здається,що там буде якийсь конфлікт і вона піде:girl_in_dreams:. але може сценаристи так "нарізали" той анонс

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Це щось нове. Я читала, що холостяка бачили на одній з вечірок у компанії Мирослави. А ще ходять слухи, що вірогідна переможниця Аня.

Симпатичний цей Андрій і зовсім мені не віриться, що він гей. Поведінка з дівчатами в нього 100% гетеросексуальна. Кращий за Френю у 100 разів. Але Макс Чмерковський- то моя любов.

19. Margot

Margot Well-Known Member

ну Мирослава ще не розкрилась...ну Аня -якесь масло масляне...ні солодка, ні солена...Мені Юля подобається, Ірина)

20. Kayla

Kayla Well-Known Member

і я вичитала,що перемогла Мирослава. і що це 100%

Статус теми:
Закрита.