Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Шоу "Холостяк"

І я вчора дивилась холостяка, так дивилась що 4 кг ліпки пролетіли як одним махом

2. Tofa

Tofa New Member

Скільки людей, стільки і вражень! В кожного є своя думка яку потрібно поважати.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я від самого початку в це не повірила.
    Тим більше дивлячись анонс наступних серій як він дає собі жару з дівчатам, то думаю справжній гей би такого випробовування не витримав.:girl_haha:
    І на рахунок холотячка, то ніц йому не бракує... А от дЄвочкІ- ууу, там якась навала відьом, а хто поскромніше, той і відсіявся в першій серії.
    Дуже дратує ота пані з Одеси, яка в 21 рік на повних 35 виглядає. Нагла як танк, противна і цей погляд. От дивлюсь і дивуюсь де то в 21 рік вже можна такого набратись.
    Ну, і ця, яка в басейні плавала.
    Ті шо постарше, якісь поскромніші...
    От і те що він їх залишив чомусь думаю більше задумка продюсерів, аніж його особистий вибір. Або то я нічого не тямлю в чоловічій психології...)))

Хто бачив анонс наступної серії. То хтось там вагітний навіть був?:girl_crazy:

Останнє редагування: 9 Березень 2013
  4. Margot

Margot Well-Known Member

100%! ви мене випередили) те саме думала написати)

5. natorella

natorella Well-Known Member

ну так - як завжди
    я не дивилась (бо завсила на сексі у великому місті), але анонси їхні - то шось)))
    хоча зі всіх трьох - максим таки наймужніше виглядає
    і ведучий чудовий ( я про куб)

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

Та Там видно було шо дівчинка така в довгому синьо-фіолетовому платті була вагітна, вона, коли по містку йшла то вже було видно, я ше думаю "то вона вагітна чи повна якось так дивно", причому як на мене то животик так на 5 місяць...А вони тепер роблять типу ніхто того не знав...Ну шо зробиш, театр є театр!:girl_cray:
    До речі вручення рози їй вирізано з відео, тільки шо хотіла глянути на сайті, вона мала йти зразу після Іри, шо вибула, така коротко стрижена...а нема. Вже видно, що вона стоїть на задньому плані, коли йдуть наступні дівчата, і так з далеко видно животик.

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А ще мені не сподобалось, що холостяк вів себе як професійний ведучий, а не як людина, що дійсно в пошуку. Він вже надто багато в телеку сидить. Думаю, що це шоу - як частина його роботи. Холостяк то "нє настоящий"!!!

8. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Учасниці ше ті... Чи то їм так легко плачеться(всі такі чутливі),чи то акторки хороші...
    Мені ота "прівєт Андрей",яка постійно волоссям закривалася, видалася якоюсь чи то обкуреною,чи то п"яною...
    А так певно треба завести записник на їхні перли.
    "Ти мєня так пріобнял ззаді і мнє сразу так стала пріятна" ,власниця першої троянди.

Так само. Особливо її манера розмови.
    Сподобалася скромна гітаристка... Але заклюють...

9. Margot

Margot Well-Known Member

теж сподобалась) а ще Юля з Одеси, Наташа (русалка:girl_haha:)

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мені то шоу ну таке вже постановочне. І образи жінок прописані із шоу в шоу однакові : Яна Соломко-Оля Винокурова- гітаристка Анюта; так само - з "інтелектуальками", "неадекватами " і т.п. А ще- практично усі вони домогосподарки-безробітні і всі- тусовщиці та шоуменші. Ну і таке враження, що вік у всіх занижений ( чи то стиль життя на них так повпливав). До речі, у інтернеті та на сторінках "контактів" гуляє інформація про ім я переможиці : Марія Береснева ( як так розумію, що це "боярська дочка" Мері з Одеси?)

11. Tofa

Tofa New Member

А мені найбільш сподобалась та дівчинка- вчителька.Скромненька, розумна і адекватна.Чур тапками не кидатись.Одеситка, і русалка а, і та шо не знала де вона має дивитись і робити щось зі своїм волоссям(справді якась укурена), справили досить неприємне враження.

12. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

На то воно і є ШОУ, зауважте і навіть не йде в прямому єфірі, де можливо різне, а запис, де впевнена записують дублі, плюс режиреський монтаж. Тому наївно думати, що там є щось справжнє, то треба так відповідно і сприймати, типу кіно :)

13. Masterpiece

Masterpiece Member

Холостяк нічого такий. Видно, що інтелегентний, впевнений у собі. Я чекала гіршого, але принаймні під час першого перегляду думка про нього змінилася у кращу сторону. Він не простий мальчик-мачо.Видно,рішучий хлопець - впевнено відмовляв тим, до кого не виникло симпатії. Не те що Макс, і так і сяк, як би то так сказати, щоб не образити.
    По типажу, як на мій погляд, йому найбільше підходить Аня- гітаристка та Ірина, з дитиною, якій була остання троянда. Ці дівчата вели себе достойно.
    А загалом, які ж нісенітниці плели ті дівки під впливом алкоголю...Навіть ця симпатична карєристка -Яна. .."Нет, я би не смогла полюбить бедного..сначала.. но єслі б с нім пожила, то со временем бі полюбіла." Абсурд, де ж би вона жила з бідним?? Підозорюю, їм там спеціально організатори наливають по-більше, щоб вони "розкрилися":girl_mad:
    Таня зі Сміли просто грала роль такої женщіни-огонь. Хороша актриса, буде не скучно. Але ви бачили, наскільки мило і адекватно вона себе вела на пост-шоу? Стримана, культурна, жодних негативних випадів.. Файна дівчина, хай би нашла собі доброго чоловіка, але точно не на шоу.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

Ну а ця землячка наша, Оксана зі Львова.. Не розумію, чого там позиціонують її як писану красуню.. Проста, звичайна дівчина. Правда, підівчитися спілкуванню з людьми не завадило б.. Принаймні навчитися висловлювати свою думку.

14. Dominika

Dominika Well-Known Member

А мені не сподобалось(( Не зачіпило "совсєм"... учасниці якісь нецікаві. Може потім проявлять себе, але наразі ну ніяк. І холостяк якийсь такий.... Як кажуть британці - "як морквяний пудинг". І виглядає гарно, і пахне смачно, і для здоров'я корисний, а не тягне))) Не вистачає йому якоїсь "заковирки". От був би він "матєрщинник злосний", чи картавий, чи кульгавий(ги, я "утрірую" канєшно, ну ви мене пойняли)...І зовнішність в нього ще така юнацька зовсім.

15. oksumoron

oksumoron Active Member

я місцями плутала де Гріша а де холостяк стоїть!
    ну солодкий такий хлопець, і вихований, але щоб всі падали від нього, то це вже занадто!

16. Denebola

Denebola New Member

Ага! Щось схоже справді є! Але те що ходять слухи, що він гей дуже мене відштовхнуло від нього.....Може наші дівчата направлять його на "путь істинний"!!:)

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Мені чомусь здається, що це для того, щоб ще більше приверути увагу глядачів. Люди про це говорять, значить їх "хід" подіяв.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

та то взагалі... я так сміялась...ну як можна такою дурою бути???:girl_crazy: і потім ще ревіти...

19. Furore

Furore New Member

Та вона ж п’яна була, як чіп! )))) Вона ж сама сказала, що 100 гр. коньку це для неї без закуски забагато ))))))
    І багатьох помітила, що всі там понапивалися, певно закуски їм не дали, тіко мусили сидіти і бокали попивати. )))) Вже потім помітила як там дехто собі барбекю робив ))))
    Поржала над ним і тою ситуацією з ходулями. Це ж додуматись до такого... )))))
    Правду Анфіса сказала: "Ты то его встряхнула, но как мешок с картошкой!" ))))

... Хоч і "невооруженным глазом" видно, що шоу однозначно постановочне, і образи всі ті самі й повторюються, та для розваги все-одно дивитимусь.

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Сьогодні заради того ще раз дивилась повтор...))) Як Анфіса сказала: "кузнечик"...))

Статус теми:
Закрита.