Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

так саме та

2. sciongirl

sciongirl New Member

Я все думала кого мені нагадує Лена? А сьогодні подивилась кліп Гагаріной і згадала...
    [​IMG] [​IMG]
    Перше фото Лена, друге Поліна

Останнє редагування модератором: 21 Травень 2012
  3. marite

marite New Member

Тільки Лєна гарніша,як на мене)

4. Kykysik

Kykysik New Member

Переможниця Холостяк 2,Лена!!!!Але мені дуже подобається Оля!

5. Dog

Dog New Member

А я за Лену!

6. Smorodynka

Smorodynka Member

О-о-о!!! Та той Френсіс в свої 32 чи 33 роки ще сам не визначився, чого хоче від життя, а його сімейка вчіпилася до 28-річної Зої, яка ще не визначилася. Він взагалі ніякий, Максим хоть був привабливий і нагадував справжнього чоловіка

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

мені здається, що то гра на публіку.. Та вона ж сказала - "був би чоловік, були б діти.." - для неї - сімя основне, вона ще не знайшла себе бо ще не має сімї. Вчепились в її третю освіту і носять в зубах.. Ще той індус її грузив.. Нє - всі вони мають закохатись в такого красеня, а потім він вибере одну і мають сльози лити.. Та ж їй вже не 18 років.. Вже трохи навчилась бути обережною в почуттях..

А Лєна - типова істеричка.. Ну не сподобаєшся батькам то не сподобаєшся... Що ж тут зробиш. Троянди ж не мама дає і не сестра. Чого так нервуватись... Треба ж вміти свої емоції якось контролювати.

Оля, мені здається, найбільш природньо поводилась. Хоч і була такою "маленькою дівчинкою" як завжди, але їй то пасує. Вона не виглядала штучно. В мене є знайома, яка теж себе так поводить.. Може тому я звикла )) Мені вона якось найбільше подобається, з тих що залишились.

8. stasya

stasya Member

Повністю підтримую!!! :)))

9. lawyer

lawyer Member

дівчата, маю і можу віддати майже метровий постер Френсіса (а з другої сторони Максима)!
    колись сама займалась збиранням плакатів і клеєнням їх на стіну, але зараз це вже неактуально:).

10. nikolaeva

nikolaeva New Member

Ну, не ображайте Гагаріну)
    Якщо Лєна і схожа на когось із знаменитостей, то хіба на Дану Борісову...:girl_flirt:
    А взагалі, яка там дисертація... от прікол би був, якщо б в ефірі задали б їй пару питань по темі)
    Взагалі, дівчата 2-го сезону якісь ніякі. Найяскравіша - Зоя - й та виявилась грубуватою хамкою.. дивишся - гарна - поки не відкриє рота... Але дійсно, вже роздратували ті буржуйські асоціації здобування не першої вищої з невизначенням в житті. Всі її освіти поєднані одна з одною, та хоч ще три - якщо є така можливість і бажання в людини. А Френя що? Мажорчик мажорчиком, орієнтований виключно на моделей (Юля, Лєна...). Його "завидність" як жениха в тому, що нащадок знаменитого роду, а так - вся його визначеність у майбутньому це пошук екстріму. Теж мені..:d23:

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

десь читала що навіть і не особливо він і принц як всі говорять.. далекий родич далекого родича і не більше...
    знайшла
    Джерело

12. Dog

Dog New Member

В мене з Зоєю якась не стиковка, то вона говорить що в них принято щоб дружина була для чоловіка "домогосподарко" , тіпа наглажений, нагодований і за ним хоть на край світу, то вона 3 освіту получає,що не говоріть а вони туда всі йдуть лиш для піару і ніякої любові там нема!!!!! причому всі поголовну і Оля і Зоя і Лена і всі що там були!!!
    І чим більше там протримаешся тим більше відомою станеш)))) тому і кричать на кожному кроці що сильно закохані!

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

За всіх на скажу,а от Оля вже намагалася засвітитися на стб.Вона приходила на кастинг Х-фактора(подальшої її долі на цьому шоу я щось не пригадую) але думаю,що саме тому вона і на "Холостяк" потрапила

14. Materynka

Materynka Well-Known Member

А що з трьома освітами вона не зможе попрасувати сорочку чи сидіти з дітьми? І вкінці нема ж в неї ще чоловіка, тому займається тим чим хоче, теж не бачу в тому нічого поганого. Ну Зоя ніколи не кричала. то Лєна там чуть не випригне з себе, Та І Оля теж Лєна як на мене простушка і виглядає якоюсь недалекою

15. Dog

Dog New Member

Попрасувати звісно можна і з 5освітами і їсти зварити, але навіщо??? Стільки лсвіт оримується для того щоб будувати кар"єру , а не в дома сорочки гладити і на дипломи дивитись!!!
    Я не кажу що якщо ти домогосподарка, то ти не повина мати освіти, але не 3 то точно!!!
    а Зоя не раз наголошувала що вона вихована так , щоб бути домогосподаркою!! Як на мене то все то брехня , хоче кар"єру зробити, от і наголошує кожен раз про свої освіти!

16. Farfalla

Farfalla Member

освіта може отримуватися ще й для розширення свого кругозору або через підвищену зацікавленість до певного роду діяльності. хтось черпає інформацію зі спеціалізованих курсів, а хтось довіряє старим традиційним методам навчання... Зою не виправдовую, просто Ваші фрази дууууууже узагальнені.

17. Dog

Dog New Member

Ото-то і воно! Я погоджуюсь з вами , але ж вона говорить що її зацікавленість то гладити, варити і за дітьми дивитись!!!

18. nikolaeva

nikolaeva New Member

Ой, а я так не думаю. Спочатку її особа (Зої) справді викликала якийсь спротив (мабуть, через невідповідність зовнішньої краси з внутрішнім наповненням). Але то все на перший погляд. Дівчина з забезпеченої родини з певними моральними устоями і традиціями, але живе в сучасному європейському суспільстві - нічого протівоєстєствєнного в тому, що хоче і може поєднати в собі роль домогосподарки і освіченої особистості, немає.

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

А взагалі з 2-го сезону мені сподобались лише 2 дівчини - Зоя і Марина (лікарка з Одесси) - теж дуже красива, дотепна, відверта, нічого з себе не вдавала. Але, судячи з того, що жодна з дівчат, що мають дитину, до фіналу не доходила, то думаю, їх туди беруть задля "справедливості" чи що...
    Тут ще писали про любофф... Дівчата, це ж шоу) гра та й годі.

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дівчата, хто дивиться Холостяка зараз? Як вам побачення з Лєною?
    щось вона у заставках (коли коментує побачення) якась дуже повненька на лиці, чи то мені так здалося?
    P.S. той Френ колись перестане реготати, як кінь, чи нє? Що не слово - то затяжний регіт. Не вперше це пишу, але давить на вуха той сміх.

20. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

мені не сподобалось, я думала, що буде романтік...а тут банально так. І та ванна з піною, до чого вона? Я думала, що с...с буде!:girl_in_love:, а він її кинув!!! :girl_bye2::d23:

Статус теми:
Закрита.