Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Невже Ви дійсно вважаєте, що Френсіс сам займається організацією побачень? Ще до початку зйомок уже відомо які і де будуть побачення. Це, по-перше.
    По-друге, не виключено, що йому підказують кого краще обрати на яке побачення. Якщо я не помиляюся, до побачення у Барселоні у Френсіса і Лєни було лише одне побачення в Криму, де вони точно не обговорювали її пристрасть до автомобілів. Виникає питання, невже Френсіс самостійно вгадав, що їй це сподобається. Крім того, Юля також є хорошим автомобілістом і їй це також сподобалося б, однак вона не була фавориткою СТБ, тому їй краще півнів вбивати і з аборигенами тусуватися.
    По-третє, Шульгіна у якомусь із своїх інтерв"ю підтвердила той факт, що організатори "Холостяк-1" для Яни спеціально робили найкращі побачення (оскільки та була їх фавориткою), однак їй це і так не допомогло виграти. Якщо Максу так подобалася Саша, то хіба не природньо, що він мав би її обирати для найкращих і найромантичніших побачень. Тому все по сценарію. Дівчат шкода, бо виділяючи таким чином Лєну, СТБ їх принижує.

2. Dog

Dog New Member

Так вважю, я бачу наприклад як горять очі у Френсіса коли він з Леною, що не говоріть але реально вона йому там найбільше подобаеться то факт!я розумію що багато від режисерів залежить, але не все!!! От наприклад холостяк -1 , якщо б все залежало від режисерів то він би таки вибрав Яну(бо вона фаворитка стб), але чогось він вибрав Сашу??? ( хоча токий факт і розчарував багацько глядачів)

3. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Юля пішла, бо не почула того що Френсіс казав перед церемонією роз. А коли їхала в машині, то було видно, що шкодувала про свій вчинок, бо на той момент їй вже хтось розказав, що саме говорив Френсіс.
    Побачення Лєни було дійсно найромантичнішим і не тільки через те, що воно було на Мальдівах. Відчувалась романтика між двома людьми, якісь почуття.
    Оля , на мою думку, дуже розізлила Френні своїм допитом на церемонії троянд. Напевно він її наступного разу відправить додому.Дістаюча вона якась. Пристала до нього:"Як ти домене відносишся, чи серйозно, чи ти впевнений і т.д.?" Ніби хоче почути від нього, що саме вона буде переможницею.
    А на рахунок Зої, як вона сама вчора сказала, Френсіс тільки з нею ще жодного разу не цілувався, а з усіма іншими цілується на кожному побаченні. Дивно, що вона дійшла аж до Фіналу, а вони ще жодного разу не поцілувались. Хоча, дивлячись на всі побачення, можу сказати точно, що всі дівчата перші вішаються йому на шию, спокушають його,провокують поцілунки, навіть самі цілують Френні. А Зоя собі цього не дозволяє. Напевно по-іншому вихована. Тому і не цілована ще й досі Френсісом :).

4. Kvakywa

Kvakywa Member

мабуть передчувала що піде, не тієї серії то наступної, от і вирішила піти красиво

а вазагалі випуски стали настільки скучні,що я післ побачення з Юльою заснула....)

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

У мене аналогічне ставлення до неї було, весь час мене нервувала своїми розборками і високомірністю.

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Я щось не дозрозуміла, або пропустила. Хіба Лєна не пішла з шоу?

6. наталя 2204

Ні ,Лєна не пішла з шоу. Те, що вона мала покинути Шрі-Ланку, насправді виявилось побаченням на Мальдівах (як я і передбачала :) )

7. tanchyk

Ясненько, бо вночі не додивилась, а зараз дивлюсь повтор і не можу второпати!

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

особливо враховуючи те, що від навушника вона вирішила "позбавитися" якраз на вирішальній церемонії. А до того 9 тижнів навушник їй не заважав. Лише от зараз раптово почав заважати...

9. gladiolys

gladiolys Member

Що до Юлі, то або вона трохи тупенька, або сценаристи старалися зліпити з г..... пулю (просто інших слів не знаходжу). Це треба було цілу передачу плакатися через те що Френсіс сказав, що вона hot girl. Це ж був звичайнісінький комплімент. Якщо вона хотіла гарно піти, або якщо в сценаристів було по плану щоб одна дівчина сама віддала троянду то їм треба було видумати щось розумніше.
    Лєна мені якось взагалі не симпатизує отим своїм хниканням і кривлянням лиця, типу виражає емоції. До того ж на Мальдівах скрізь лізла цілуватись перша.
    Щось дійсно цей сезон підкачав...

10. Furore

Furore New Member

Навряд чи...
    На тій церемонії, коли він до неї говорив, то вона так махала в такт головою і щасливо посміхалася, що потім її відмовки, що вона нічого не чула, виглядає суцільною вигадкою.

11. martadella

martadella New Member

не знаю чому, але Юлю я не злюбила з сомого початку,...на мій погляд воно самовпевнена, егоїстична та зверхня людина....на рахунок тих дівчат які увійшли у трійку, то Зоя трійку покине

12. наталя 2204

Ага, напевно хотіла це підкреслити, хотіла, щоб всі так думали, що вона hot girl.

13. Shpunka

Shpunka New Member

Мені в цьому сезоні, якось ні одна дівчина не подобається...
    А Юля, ну шо тут скажеш? Питається в Френсіса: що тобі в мені подобається? Він починає розказувати, мол мені з тобою легко спілкуватися, ти розумна, в тебе сильний характер ... І ти hot girl. Після цього вони засміялися, і було видно, що їй приємно. А оця її образа ну вже так притягнута за вуха. Така враження, що він їй тільки те і сказав, що вона hot. Бідна дівчинка, так втомилась бути секс-бомбою, що аж силіконом груди накачала і змушена носити такі відверті наряди:girl_haha:

14. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Безумовно, що герой обирає переможницю самостійно. Однак, на мою думку, режисерська команда створює нерівні умови участі для різних учасниць цього шоу, виходячи із власних симпатій. А це може відіграти важливу роль у виборі холостяка.
    Стосовно організації побачень: в Інтернеті є інтерв"ю Ксенії Бугримової (головного режисера шоу), де вона розказує, що уже перед початком шоу відомо де будуть проходити побачення і усілякі атракції.

Додам, що помічала, що зацікавленість Френсіса у Лєні є занадто "роздута". У Фінляндії під час лежання на снігу, коли за ініціативою Лєни вони дивилися на небо, він відверто позіхав. На Мальдівах під час обіду його погляд був направлений у тарілку, а не на Лєну. Це звичайно ж моє суб"єктивне бачення. Хоча погоджуся, що на даний момент у неї шанси на перемогу є найвищі.

15. наталя 2204

Та вони ж пів дня купались у морі, ясно що були дуже голодні. Чи ви за собою не помічали, що після купання у морі дуже хочеться їсти? Це ж яким треба бути закоханим, щоб не їсти, а дивитись на Лєну (як вона їсть :) ).

16. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Мені також після купання в морі завжди хочеться їсти:girl_yes2:, але при цьому я звертаю увагу на свого співрозмовника, а не просто дивлюся в тарілку і наминаю. Єдине, що його в той момент відволікло - це її історії про те, як вона проколола вилкою ногу якомусь чоловіку.

17. tanchyk

Я також про неї такої думки, особливо не сподобалось, як вона тішилась коли Лєну ніби відправили додому з Шрі-Ланки!

18. soyka

soyka New Member

Звичайно шоу постановочне, але все одно цікаво подивитися, бодай раз через раз.

19. stasya

stasya Member

дівчатка, давно відомо, що переможницею стане Лєна, я трохи засмутилась, бо стало нецікаво дивитись.... :sad:(((

20. soyka

soyka New Member

А я думала,що Зоя, хоча мені все одно.

Статус теми:
Закрита.