Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Я після побачення з Зоєю заснула мов немовля... Ото снотворна передача... :girl_flirt:
    Мовний бар’єр між Френсісом і дівчатами - це жесть, звісно...
    Бідна Віка й так не вміє свої думки висловлювати, а тут ще й він ні бельмеса. Співчуваю, тим дівкам, їй-Бо.
    З Зоєю мене вирубало, коли він її в воду потягнув, а там хвиля, коли вона його за шию схопила, а в нього чомусь рука зламана заболіла. :girl_crazy: І він давай верещати: "Не трогай меня!! Не трогай меня!!!!" Я б на місці тої Зої вже крізь землю провалилась... Які там можуть бути почуття, убийте мене, не зрозумію... І пізніше коли вони в тих мангрових зарослях пливли, вона до нього заігрує, і тут його порухає, і там, самий момент цілуватись, а він сидить, як статуя і либиться, і тіко по ногам її там гладить... Якийсь дурко...

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

Хоч може і справедливий, тому що вона йому не подобається, а силувати себе він не хоче. Але що то тоді за фотки були його з Зоєю? І для чого постійно говорити: "Мені з нею весело. І вона дуже красива"?

2. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Таких моментів, щоб цілуватись- на кожному індивідуальному побаченні повно. Якби кожного разу використовувати "шанс", то було би шоу поцілунків. Хоча дійсно дивно, що він жодного разу не поцілував її за весь день. А от зате Юлька сама лізла до нього цілуватись. Навіть коли він того зовсім не очікував. Стоїть собі хлопець, сміється , а вона його раз, і "в засос". Могла би, то сама б на нього вилізла.

Йому дійсно з нею весело і вона дійсно красива. Але може йому цього замало, щоб поцілувати дівчину? Може нема в нього душевного потягу до Зої, так щоби аж дух запирало, щоб хотілось обняти, пригорнути, поцілувати? Йому напевно просто з нею весело і приємно спілкуватися.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

О, вже у неті з явилася інформація, що таки справді Лєна буде мати побачення з Френсісом на Мальдівах ( тому і "покине Шрі-Ланку).
    А ще з явилося таке: "Елену Ряснову из Запорожья, которая якобы станет победительницей, на самом деле ею не станет. Мало того, Лену уже видели в МакДональдсе в Запорожье беременную и с мужем. И это не Френсис Метью.
    А свидание с Зоей Самчкуашвили на Оболонской набережной – подстроенное самим каналом, чтоб сохранить интригу шоу.А церемонии роз переснимают!Эту информацию подтвердила одесситка Марина Серженюк в соцсети.Финал шоу "Холостяк 2" переснимут, потому что про победительницу Елену Ряснову все уже знают.". Оце вже страсті-плітки киплять...

4. Denebola

Denebola New Member

Ого-го! Нічого собі!!! Ну подивимося!..
    Хай тоді Оля виграє!) Після Даші тепер вона моя фаворитка! Не знаю, як на мене то вона класна, весела, життєрадісна, позитивна...Всі кажуть: "Ой!Така дитяча поведінка!А їй вже 25!" Ну і що з того! І в 60 років є люди що залишаються дітьми в душі! Вона просто позитивно ставиться до життя, а воно відповідно до неї! А жінкою вона, мені здається, буде хорошою, люблячою, ніжною... і мама з неї теж буде класна!
    І до холостяка вона має як на мене щирі почуття! З самого початку!

5. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Якщо Лєну помітили вагітною, то мусів бути величенький животик, місяців хоча б 5. Щось по часу не грає. (а коли завершили знімати шоу?)

6. terezka

terezka котяка-вишивака

знімальна група буде рада, тре йти замовляти ще магнітики і сувенірчики:)))

п.с. а загалом зацитована стаття називається "топ-10 самых скандальных сплетен"

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

та мабуть звичайні плітки ))

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

а я от що знайшла
    взято звідси

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ну і молодець, мені він все більше подобається. Розумний чоловік

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а ще от щойно у друкованому засобі інформації прочитала невеличке інтерв ю, де журналісти теж задали йому запитання стосовно скандальних фото. Юля розповіла ( така її версія), що ці фото- любительські, фотографував її колишній хлопець і без її відома виклав в інтернет . Френсіс відповів, що "усі ми були молодими і робили помилки". На запитання про усіх учасниць шоу він сказав, що 85% з них "розкусив " одразу. 15% учасниць відкривалися " у процесі" і його думка про них змінилася- у гіршу сторону. Після завершення проекту Френсіс залишився наразі жити у Києві, лише зрідка навідуючись до Лондона. Готує у Києві персональну виставку фотографій.

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а найголовніше сказав, з КИМ??:girl_bye:

11. Mazerati

Чому ніхто не припускає, що переможе Юля? Лише в неї з Фресісом були такі пристрасні поцілунки.

12. Cikavunka

Cikavunka New Member

...та чому ж ніхто не припускає???)...Юля взагалі - молодець!!!...вже встигла й весілля з Френсісом зіграти....і з аборигенами подружитись!!!...такщо може щасливо вертатись додому!)))

я також не вірю ...що будуть перезнімати фінал...бо ж таких любопитних як ми багато)...все одно дізнаємось про всі деталі)))...і тоді рейтинг шоу впаде до нуля...і ніякі подальші шоу навіть не буде цікавості дивитися!!!!

але щось якщо чесно насторожує...що хтось міг так гарно проговоритися...можливо дійсно хочуть спеціально видати за явне одне...а фінал справді буде не очікуваним!!!!...щось тут не те?

13. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Для того, щоб не було пліток, хай би показували шоу по телебаченню відразу після зйомок, тобто з запізненням в 3-4 дні, максимум тиждень. Тоді би може люди ще не встигли нічого розвідати. А то виходить, що проект давно закінчився, а його тільки тепер показують.

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

а також він назвав її "хамелеоном", сказав що підлаштовується під думку інших.. я б взагалі не здивувалась якби вона виграла )) В житті стерви майже завжди домагаються свого, тому якщо в шоу станеться інакше - думаю нікого це не здивує, просто не буде казки, а її всім так хочеться.. Юля завжди проявляє ініціативу, перша провокує поцілунки, (тупо вішається на шию), переважна більшість чоловіків люблять таку поведінку - ще один аргумент що перемога Юлі буде стереотипною.
    А дівчата, жінки, які дивляться шоу, бачили таке в житті не один раз, цікаво подивитись на "перемогу добра".
    Якщо шоу таки справді йде по сценарію - сценаристи попрацюють над тим, щоб ми побачили те, що хочемо, щоб нас не розчарувати. Роблячи такі висновки, я не хочу вірити, що переможе Лєна, Оля - ідеальний варіант.

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

згідна на 100%! Нехай навіть місяць різниці. Зйомки закінчились, мабуть ще до того як шоу вийшло на екран.. неправильно то все..

15. JuicyFruit

JuicyFruit Member

А мене продовжує нервувати Лєна. Не розумію цього шаленого ажіотажу навколо неї. Вона мені абсолютно ніяка. Ніби й дівчина розумна, бо пише дисертацію, займає серйозну посаду, а весь час від неї тільки чути "блін", "капєц". Ця поганенька гра з неочікуванною закоханістю в Лапландії, дурні емоції у Барселоні, звинувачення на рафтінгу у минулій серії.

Як людина, що також написала кандидатську дисертацію, не розумію, що вона взагалі робить на цьому шоу. Адже в разі перемоги,їй прийдеться це все кинути і в принципі будувати своє життя з Френі за кордоном (навряд чи він захоче жити в Україні). Чи готова вона це все зробити? Невже в Україні немає нікого достойного? В мене враження, що вона типова "відмінниця" із постійною жагою перемоги і бажанням довести, що вона найкраща. Будь навіть на місці того Френі Ляшко (оце було б шоу:connie_pull-pigtail), вона б за нього так само відчайдушно боролася. Нічого щирого, притягуючого я в ній не бачу. Погана актриса, якій швидше за все потрібен піар і ще один трофей, щоб пилився на полиці.

Сподіваюся, що чутки про її перемогу, так і залишаться чутками.

16. Fechka

Fechka Member

Я теж так гадаю!
    Цікаво. Крутять як можуть. Не маю вже такого особливого інтересу до шоу як на початку.
    Бачила "Моя правда" з Сашою (героїня першого "Холостяка" розповідала, про закоханість в Чмерковського, про роман на проекті, про те що вони спілкувались постійно, і писали записки, і телефонували один одному,проте режисери змонтували так як вимагало шоу.

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

УХ, І МЕНІ ВОНА ЗОВСІМ-ЗОВСІМ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ...

17. Mazerati

Ну пергий раз явно не вона спровокувала. Френі перший поцілував її в шию, а потім і в губи.

а я не розумію, чому жінок, які добиваються свого назвивають стервами. Мені не здається, що Смірнова стерва.

18. oksumoron

oksumoron Active Member

так зовсім вона мені не подобається, я її взагалі не помічала в передачі, до того моменту як вона пішла на індивід побачення! не має там ні якоїсь краси неземної, і якісь дитячі образи, і дорікання!
    і ще я не можу зрозуміти, тої мульки, що Зоя "не знайшла свій шлях в житті", це тому, що вона ніде не працює а лише вчиться і вчиться? бо я щось вкотре не розумію, чого до неї пристали з тим! ну не працює вона, ну не знає точно, де хоче працювати, можна подумати, що в якщо в Лєни дисертація, а в Олі спів, то вони вже визначені!

19. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Чесно кажучи, я також вважаю, що Зоя щось дуже довго вже шукає свій шлях у житті. У 27 років ніде не працювати - це трішки дивно. Вона ж напевно і досі в батьків сидить на шиї (принаймі жодної інформації про її роботу я не чула). Для мене це ненормально. Тому Френсіс цьому також дивується. За кордоном ще в школі діти підробляють, а студенти є повністю незалежними від батьків.

Хоча варто врахувати, що вона із грузинської сім"ї, а для них головне призначення жінки - чоловік і діти. От можливо таким чином Зоя шукає собі чоловіка. Є ж такий вираз "ВУЗ - выйти удачно замуж". Френі такого не зрозуміти ніколи.

А стосовно Олі і Лєни, то вони самі на себе заробляють, тому тут усі питання відпадають.

20. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

що за привичка в того принца всіх мацати за ноги ... збоченець :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.