Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. Lasti

Lasti Well-Known Member

А ви не думали, що проблема саме в Анетті? Дуже запам"яталося як в одному з пост-шоу Калина просила Анетті втихомиритися, коли та почала відверто хамити дядькові-психологові, просто так, бо той сказав щось, що їй не сподобалося. Сумніваюся, що ця дівчина по життю інакша.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та той психолог теж себе по-хамськи вів і взагалі не професійно, звичайно, вона не могла змовчати.
    А взагалі, в мене таке враження, що всю країну залишили "в дураках" з цим сезоном :girl_emo:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. Lasti

Lasti Well-Known Member

Не думаю, що дівчата сильно проти. Інакше ні одна б туди не пішла. А вже он 6 сезон по 30 кобіт набрали, не рахуючи тих, яких відсіяли на кастингах.
    І так, я дивлюся шоу, бо мені цікаво саме особистості дівчат. Цікаво співставляти їх поведінку з холостяком, між дівчатами, і коментарі на камеру. За веь час мене найбільше дратували саме народні улюблениці - Соломко, Скорікова, Анетті. Бо бачила повну розбіжність між тими трьома сторонами.
    --- дописи об"єднано, 23 Травень 2016 ---
    Згідна, психолог цього разу фіговенький. Але це не дає права будь-кому хамити йому. Хамство не можна оправдовувати.
    Шось в них пішло не так. Тут хтось озвучував версію, що папашка Альони підплатив - щось в тому є. Бо ідеально на місце другої фіналісти була б Сніжана, Іка ж казав, що має до неї потяг, хай фізичний, та все ж. Обери він її - сказали б, ідійот, піськи своєї послухав, мол жопаробишмужики. А в тому, що маємо, просто крутять пальцем біля голови, бо таки єрунда получилася.

Останнє редагування: 23 Травень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Та я вже зрозуміла Вашу думку на рахунок цього всього і Анетті зокрема, в мене вона трошки інша... всі свої погляди і думки я висловлюю тут по ходу їх поступання:girl_smile: тому вступати в дискусію і щось пояснювати не мою наміру, і так в кінцевому результаті кожен залишиться при своєму:girl_wink:

5. Lasti

Lasti Well-Known Member

6. ANANASIK

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Якщо так і було, то як Іраклі міг на таке погодитись??? Розумний, адекватний, "искренный" чоловік (як він себе позиціонував на шоу) :dash1:

8. Megerinda

Megerinda Active Member

А я Анетті розумію. В мене в її віці теж такий характер був як і ілюзії))) І теж говорила всім лице, що вже дехто прямо казав, що треба хитрішою бути і так прямо всім не говорити, бо то не всі правду люблять.На той час я вважала, що моя поведінка правильна і хай нікому це не подобається а я скажу) Та нічого, життя попустило, тепер вже рідко взагалі комусь щось кажу, бо розумію, що та правда нікому не дуже тра, а мені тим більше. Але все одно я тоді справжньою була, а тепер притворятись навчилась. Не знаю, чи це добре. Анетті шкода, видно по фотках, що схудла дуже, це однозначно від переживань(( Взагалі дивуюсь, як вона ще добре про нього відзивається. Я б так не змогла. На жаль, ще ніхто не навчився за один день викидати справжні почуття, якби то було так легко...

• Подобається Подобається x 4
  9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Цікаво, як він буде вести себе на пост-шоу по відношенню до неї :scratch_one-s_head:

10. Megerinda

Megerinda Active Member

Думаю ніяк, зробить вигляд, що її взагалі нема, або ще обісре і сміятись з неї буде, щоб добити остаточно. Почне фігню всяку нести, що її важко зрозуміти і т.д. і т.п. Я б на її місці взагалі не йшла на то постшоу, але то мабуть мус іти і там сміятись, щоб всі бачили яка ти сильна, нунафік, яку це силу волі мати треба.
    Вже б краще Сніжану лишив, тій взагалі все пофіг. Це ж будь-якому випадку людиною треба залишатись. Бачив же що в Анетті до нього почуття. Жорстоке то шоу кароч. Дехто з тваринами краще поводиться як вони з живими людьми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. ANANASIK

Я думаю що вони разом в студії не будуть, спочатку Анетті, інші дівчата, учасниці минулих сезонів, а в самому кінці "принц" з "принцесою")) Не думаю, що ми почуємо щось нове... скаже те що і у фіналі: Анетті цікава дівчина і т.д. і т.п., але я не зміг її полюбити, а полюбив Альону і у нас зараз все дуже добре і солодко:girl_haha:А що насправді в нього в душі і як все було, ми так і не дізнаємось...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Lasti

Lasti Well-Known Member

Дик, контракт у дядька))))) Чи ви насправді думаєте, що він пішов у шоу заради пошуку коханої? Для такого чоловіка не проблема найти собі дівчину.

13. ANANASIK

Бачу ми з Вами на одній хвилі:girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Хоч би Роза його розгромила, як Анфіса Чмерковського, аж втік зі студії :)))
    Я ж говорю, що залишили нас "у дурнях" diablo: Що мені з його контракту, мені любов подавай :cry:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Lasti

Lasti Well-Known Member

:cools:
    Подивіться якесь кіно)))) Хоч на реальне життя не будете проектувати))))

16. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Реальнішого шоу і не придумаєш :dirol:

17. Megerinda

Megerinda Active Member

Я
    Як то таке слухати, як ножем по серці. Та нічого там не солодко. Вони вже не разом. Вже грузинку має. А Гуленка далі погуляла) хоть щось потішило.

18. Lasti

Lasti Well-Known Member

6 років... ШІСТЬ :rock:
    Меня обманывать не трудно, я сам обманываться рад :tongue:
    :suicide:

19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та вони завжди так обігрували, що вірилось в такий фінал. Але тільки не цього разу. Як Ви писали, щось у них пішло не так :girl_emo:

20. Lasti

Lasti Well-Known Member

Отак і живуть люди - видають бажане за дійсне, а потім кажуть, що їх надурили.

Не буду заважати жувати ілюзії :hi:

• Зе бест! Зе бест! x 1