Шоу "Холостяк" (2)

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Kvakywa, Mar 28, 2014.

1. Mammy

Mammy Well-Known Member

Подивилась я щойно... ну невже це можна зіграти? Мурашки ;) погляди, їх через екран відчуваєш... :sad:

Надіслано від мого SM-G361H, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Megerinda

Megerinda Active Member

3. silvia

silvia Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Megerinda

Megerinda Active Member

Почитала одеський форум, аж полегшало)))) все таки з однодумцями легше переносити утой "удар")
    --- дописи об"єднано, May 21, 2016 ---
    Як Снєжа на мешти другі не мала, так Гулена сумки ніколи не міняє. Мабуть туго з голожопими фотосесіями, конкуренція після шову велика)

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

теж щойно знову переглянула.... ні, таки так неможливо зіграти, принаймі їм...
    я надіюсь на одне - що Анетті таки получила від стб пару десятків тисяч доларів за те, що самотужки зробила цей сезон, і хоч купить собі якусь машинку чи квартирку. ну я б на її місці таке точно вимагала)))
    ой вмираю :laugh1:
    і ще мені таке скажіть - а Мельник зі своєю обраницею зараз разом? бо відразу псля закінчення нби були, а тепер не знаю...

• Подобається Подобається x 1
  6. Megerinda

Megerinda Active Member

Вродь десь читала, що не разом. Там по контракту ще деякий час вони разом на публіці мають появлятись, десь пів року після зак.проекту. Так що чекаємо парочку пінгвінів у "Світському житті" "Все буде заї...шибісь" і тому подібному милі.
    Шоу "Холостяк" на СТБ. 5 сезон :girl_dance:

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Lasti

Lasti Well-Known Member

Ага)))) особливо коли нервово розщіпала його і шарпала))))) Для мене це виглядало як " на, подивися, що ти втратив" - спина ж то по саму дупу гола)))
    :girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

я як завжди зі запізненням, то тільки зараз додивилася останній випуск:)
    я писала раніше, що мені не подобається Анетті, але таки думала, що він вибере її, тому теж його вибір здивував)
    А він ще казав, що от не знає кого вибрати, що є мільйон причин чому бути і з тою і з іншою, а тут раптово вже закохався в Альону. І раптово зрозумів, що не зможе полюбити Анетті, якісь в нього ті просвітлення такі раптові, якраз в фіналі:) Ех, це все шоу. От правду писали, що всі пари розходяться після проекту, то вже нема в шо вірити)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Thebestnata

а ще допишу, бо згадала:) от сиділа Альона, сиділа, чекала поки Іраклі прийде, і тут каже вголос сама до себе "А я знаю, що маю зробити" і побігла в ванну набирати воду. і тільки вона всілася в тій ванні з пінкою, як тут і Іраклі прийшов. так вчасно:) то ж якби все було в реальності, то вона могла би там пару годин в тій ванній просидіти (вже і вода би вистигла), а не виглядало, що вона там його довго чекала:)
    а ще таке питання з колечками цікавить - а як всі холостяки вгадують розмір пальця дівчини, щоб так прям підійшло? ну бо наприклад мій чоловік мені на пару розмірів більше подарував, так на запас брав:) а тут у них всіх такий "глаз алмаз":) і ще так обов'язково мусять всі холостяки купувати ті перстені у спонсорів, ну там декілька разів показували, що та коробочка від SoVa (якщо не помиляюся):)

10. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Thebestnata ,думаю,у всіх учасниць мірку завчасу знімають)

11. Rona

Rona Мама-йожик

Думаю, що в Ані і Альони таки різні розміри пальців. В них зріст різний, Альона крупніша.

12. Thebestnata

ну значить тоді він (холостяк) мав собі всі розміри пальців виписані, і як вибрав учасницю, то і глянув який їй розмір купувати:girl_haha: ну або то все йому сказали, підказали:)

13. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

На фінал купують 2перстні. Зберігають ніби інтригу до кінця. Принаймі так казали на пост-шоу перших сезонів.
    Пам'ятаю,що Чмерковський мав 2різних колечка для Саші і Яни.

14. Megerinda

Megerinda Active Member

Так він в Києві перстень купував у сові. А "нанизував"у Грузії! То ж вони всі міряти ходили, взяли кілька, спонсор дав на виплату, потім вернули. Так то ся бізнес робе)

• Подобається Подобається x 2
  15. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Власне те, що думаю. Бачила це шоу двічі десь по хвилин сорок і одразу зрозуміла, що та Анетті шалено складна і там таргани табунами ганяють:haha: Не розумію, як вона дійшла так далеко; тут така штука-якщо ти така глибока, то що робиш на такому шоу. Та й взагалі вона мені якась "недалека", послухати тільки її оте останнє інтерв'ю, якась така примітивна

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Mammy

Mammy Well-Known Member

Подивіться "Нереальное шоу" ) Зйомки американського холостяка, можна багато побачити...

17. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Судячи з постів Анетті в інстаграмі, вона його ще не забула і досі любить... І мені здається продовжує бачити у ньому те, чого насправді немає. Не доремно кажуть "любов сліпа" і реально оцінити ситуацію, вона змаже лише на холодну голову, коли всі почуття залишаться тільки спогадом. Хоча може я і багато хто помиляємось, і насправді він дійсно глибша людина, хто зна... ми ж робим висновки тільки з того що нам показали і не знаєм багато нюансів. Але одне можна сказати, що вона виликої душі людина, бо відзиватись з такою теплотою і бажати щастя з іншою, чоловіку який так повівся з тобою, може дійсно тільки сильна особистість з великою і справжньою любов"ю в серці. Ось її останній пост:
    "Эта история была изначально необычной,и она не закончится обычно,когда девочка обиделась на мальчика от того,что он ее послал))я всё равно буду переживать за твою жизнь где бы ты и с кем бы ты ни был. Просто Будь!будь тем,кем я тебя вижу,ведь ты огромный!и я знаю,что не ошибалась и не ошибаюсь сейчас насчет твоей сути,кем бы тебя не считали. Счастливых тебе мгновений ,мой дружок ,во всех их проявлениях."
    UNK0f8LYNSo.jpg

Я бачила цей серіал, дійсно багато чого стає зрозумілим. Дівчата там, як піддослідні кролики і ляльки якими маніпулюють для вигоди шоу... у нас я бачу те саме:girl_sad:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Та нічого вона не отримає, використали, вижали по максимуму і забули... Гладушевський, здається вже у якомусь інтерв"ю подякував Калині, Іраклі і Альоні за супер сезон, а про Анетті ні слова... ось так:girl_sad:

19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Це, мабуть, було в знак захисту від тисяч негативних коментарів, які йому шлють в Інстаграмі.
    --- дописи об"єднано, May 23, 2016 ---
    Я в шоці :girl_devil:

20. Megerinda

Megerinda Active Member

То логічно, що в нас те саме, раніше вони в титрах ще писали, що знято по формату американського холостяка. Вони звідтам цю ідею притягли.