Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) тоді жодна із кандидаток, що залишилися, не його типаж точно. бо Добринська має чітко виражений такий маскуліністий ( навіть чоловічий) тип фігури. Та і риси обличчя теж такі особливі
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) справа мабуть все ж не зовнішніх рисах. Там чітко видно, що з жодною з дівчат він не пара. Нічого спільного немає. Навіть не цікаво далі дивитися і байдуже, хто буде переможницею. Мабуть найневдаліший сезон. А я так чекала, бо холостяк же ж львівський. А вийшла мильна булька.
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) а де ви знаходите ті фото?) ну мені зрозуміло ,фізкультурник зробив вибір на користь спортсменки))) ну Аня досить такі має моцні ноги і коліна))) а Аліна має хоч і округлу жіночу, але крупненьку тілобудову.. а Анаїт ротом геть на цю Наталю схожа))))))))) а взагалі не у всіх чітко викроєний типаж, а друга половинка взагалі часто неблизька до зовнішнього ідеалу людини ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ---------- ну так досить часто є в житті, смазлівим подобаються люди з "ізюминками", "неідеальностями" смазліві вибирають смазлівих хіба в мультиках))) і фільмах, а в житті рідко
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) все дівчата, ви мене розчарували,хотіла сьогодні дивитись фінал а от тепер думаю а нащо? Хоч би один холостяк одружився з обраницею, а так виходить що це просто піар
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) Так А кого він таки "обрав" з учасниць? Так для особистого задоволення хотіла б, що це була Аня)
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) А в якому році? хіба можна зразу після шоу практично? А я трі-і-ішечки підсіла з минулої серії на це шоу. І з-поміж трьох вболіваю за Аню, бо дуже мені сподобалась їхня сім"я і друзі. Сама дівчина так собі...
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) Дивлюся серію не від початку, але щось мені той тато не подобається зовсім. Такий якийсь "слезнячок". Не люблю таких чоловіків. А племінниця такі не по віку запитання задає Хто їй такий текст написав?
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) Дівчата,напишіть в двох словах,що сьогодня було,бо тільки прийшла.Холостяк привів дівчат до батьків?
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) так шоу реально закінчується зніматися ще у лютому-березні. До речі, я так розумію. що у нього з Добринською стосунки були вже до шоу. Бо ще коли на етапі вибору учасника для 4 шоу, у Євтушенка питали про ідеал жінки, він відповідав, що поруч з ним повинна бути соціально активна, успішна жінка, яка в той же час знає, як створити домашній затишок. А ще- вона повинна бути спортивною . І зараз на світських міроприємствах він з являється поруч з Добринською, а не з кимось із дівчат.
Відповідь: Шоу "Холостяк" (2) Глянула його фотки з Добринською - на них вона дуже схожа на його колишню, з якою був 5 років. На Великдень бачилась з його колишньою буквально 5 хв., якраз в дверях зустрілися, вона зараз живе ДУЖЕ далеко від України, і заміж вийшла за того хлопчину, що "відбив" її в холостяка. В них гарна родина, є дитина. І ось вона на питання моєї мами про те, а як там Костя, ми тут переживаємо))), вона відповіла, що в нього все ОК. Але за умовами уонтракту не може ніц сказати. Думаю, що вони на Паску бачились, бо він дружить з іі братом, та і в Украіні вона зараз буває дуже рідко. Тому мені здається, зо весілля можливе. Знаю, що дівчина його зараз русява, все сходиться