Шоу "Холостяк" (2)

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Kvakywa, Mar 28, 2014.

1. Lasti

Lasti Well-Known Member

Давно поривалася написати в цю тему і все била себе по руках)))) Після цього вірша не витримала.
    В тих рядках вся Анетті - груба, зухвала, зверхня. Дууже гарна дівчина зовні, але натура... йой. Плюс ще й неврівноважена((( З перших хвилин мені не сподобалася.
    Цей сезон - суцільна посередність. Цікавий лиш холостяк. Я була впевнена, що в фіналі будуть Анетті і Сніжана. А вони он як інтригу закрутили, чи навпаки, зробили просто як двері))) Тепер вже не цікаво дивитися, бо обере холостяк, мабуть, Анетті. Якщо ні, то взагалі дебілізм, бо хто така Альона, хз?

• Подобається Подобається x 1
  2. Acura

Acura Active Member

мені взагалі дуже дивно що Іраклі залишив у фіналі Альону. Сніжану він вигнав з з причини що вона не показує до нього своїх почуттів. цікаво, де це Альона іх показувала?? до Сніжани в нього був явний потяг, і все ж таки вона більше ефектно виглядає ніж Альона .. в мене вже складається враження що участь Альони дуже добре проплатили... або чогось не розумію :girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Вона ж йому зізналась в коханні, чим не демонстрація почуттів?
    Не міг він залишити Сніжанну, бо всі йому дорікали, що вона до нього байдужа. Але в житті він би точно за нею бігав, як песик :girl_in_dreams:
    --- дописи об"єднано, May 20, 2016 ---
    Альона теж сміялась на всі 32 :))) Тому тут велика інтирга :cools:

4. Lasti

Lasti Well-Known Member

та ну їх))))) мені шо одна, шо друга... точніше одна байдужа, друга, ізіняюсь :bad:

5. Rona

Rona Мама-йожик

@Jusi мені шкода не емоцій, а часу. Скільки його згаяла читаючи форум. Не наш, звісно.
    Хоча то ще раз вказує над чим маю замислитись.

Коли тільки були перші побачення, я так і думала, що трійка буде Альона, Сніжана і Аня. Дуже вже типові для шоу. Ну і для чоловіків.

6. Lasti

Lasti Well-Known Member

100 %. Це абсолютно його типаж, він сам зізнався на "Все буде добре" про блакитнооких блондинок))))))))
    З цьогорічного кодла Сніжана для мене була найкращою - гарна, стрима, в той же час не мовчала про свої бажання, ну, брехушка в одному місці, але то таке))))
    Я Альону помітила тільки позаминулого випуску)))))

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ще Наташу туди ж :girl_yes:

8. Rona

Rona Мама-йожик

@Lasti я зрозуміла, що Альона піде далеко після побачення на качелях. Дуже файно вона вписувалась в його картинку. Така покладиста, симпатична, вихована і весела як дитя. Їй бракує задору Анетті, була б файна дівка. Затюкали.
    І татко її був дуже правий, з неї може вийти файна жінка, у вмілих руках. Лиш вона би зрозуміла, що нікому нічого не мусить.
    А Анетті таки погано вихована. Людина видає з себе те, що має всередині. А як інакше? Трохи відточити той камінь, жорсткими рукавицями. І може буде толк.
    Малявки ще, шо одна, шо друга.

9. Lasti

Lasti Well-Known Member

ше молоде-зелене просто))) з часом роздуплиться.
    Та нуууу... для мене він всього лиш підтверження того враження, яке я собі про Анетті склала.

10. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Нема чого жаліти, кожен його розуміє по своєму... бо в кожного свай світогляд, погляди, враження і симпатії... і це цілком нормально і класно, що всі ми такі різні:girl_wink:
    З того, що я побачила на екрані:
    Альона не погана дівчина, позитивна (я це люблю у людях), покладиста, не конфліктна. Але місцями мені здається, що вона трохи притворяється і хоче себе показати на екрані, тільки з кращої сторони.
    Анетті мені дуже подобається, хоча вона має багато недоліків, не стримана, інколи груба... але у неї є один найважливіший плюс, який так притягує стільки людей - це щирість, не наіграність... вона відкрито показує свої почуття і емоції, а у нас час це така рідкість.
    У обидвох дівчат є свої плюси і мінуси, і для кожної знайдеться (або вже знайшовся) підходящий чоловік, який буде приймати і любити такими якими вони є. Але в рамках цього шоу, особисто мені хочеться бачити обранецею Анетті, бо якщо нею буде Альона, то для мене це буде дуже дивно, зовсім не логічно і Іраклі потрібно дати оскар за геніально зіграну акторську гру, по відношенню до Анетті. Підписуюсь під кожним словом коментаря, який додала Jusi.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Але після переглянутих пост-шоу з нею, мені здається, що
    :pardon:
    А мене до неї тягне її глибина, глибина її емоцій, почуттів, світогляду :blush:

12. Demetra

Demetra Well-Known Member

Дівчата , а яка різниця чи нам фіналістки подобаються? Головне, щоб Іраклі сподобалися!
    Як вже так розібратися, мені вони обоє - ''шото не то''. Але ж мені з ними не жити( та й Іраклі не факт, що з кимось з них зав'яже справжні стосунки). Тому мені просто цікавий той проект просто як шоу. Цікаво на що стб готове у фіналі:give_rose:.

13. ANANASIK

Так, це без сумніву:girl_yes: одразу видно, що не поверхнева людина... але саме головне, що вона не боїться це все показувати і може комусь видатись "не такою" чи "дивною".
    Хотіла б її бачити в ролі експерта, на пост-шоу наступних холостяків:girl_in_dreams:Вона добре розбирається в людях, а її фразочки це щось:girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А мені і Альона і Анетті подобаються, але кожна по своєму В Альоні я не бачу ніякої фальші, всі її емоції щирі, така вона людина життєрадісна, і це прекрасно!!! Анетті загадкова, її важко зрозуміти відразу, в ній буря почуттів, і в цьому її шарм. З них двох я б розумом казала все таки брати Альону, а почуттями Анетті. Ой, просто не уявляю як йому важко оприділитись;)

15. ANANASIK

Якщо в нього виникли почуття, то визначитись просто... а якщо до останнього думав над вибором, то насправді і не полюбив нікого:girl_nea:Це ми тут роздумуєм ця краща, щи ця краща, а він просто має відчути до якої у серці є любов.

16. Rona

Rona Мама-йожик

Цікаво коли він закохався (зі слів в анонсі), після останнього побачення чи раніше? Якщо раніше, то що то за тужливі погляди на Натальку і Снєжу? Чи така добра акторська гра?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я такі погляди розцінюю лиш в контексті чисто фізіологічному.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

18. Chekay

Chekay Well-Known Member

почалося

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Точно- почалося....Аааааааа, піпіпіюхххуу- Альона

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member