Їй треба хороший генетичний матеріал для своєї дитини. Ну справжній мисливець вона. Ну а що, квартира вже є, треба і про продовження роду подумати.
Альона сьогодні особливо "вирізнилася інтелектом"... Ну настільки примітивна... Чи то тільки мені так здалося? Раніше вона мені здавалася просто милою. А тепер здається милою дурепою )))
Анетті дуже правильно Альону характеризує. Під кожним словом підписуюся. А ви зрозуміли, Іраклі з обраницею з батьками житиме? Шкода,що Снєжа цього ще не знає,сама б втекла(імєть гдє імєть накрилося)
Якеь таке все ніяке. Жодного розумного слова я не почула сьогодні від Альони і Сніжанни. Навіть Іраклі з ними робиться нудним. Правду дівчата пишуть, що в цьому сезоні Анетті - головний герой. Гарне відеозвернення, цікаві коментарі.
На ту Снєжу дивитися не годна, коли то вже нарешті піде... Альона - тормоз. Аньці так губи намалювали, жахливо, сукня їй взагалі не личить. Зато Снєжа прям каралєва...
А як Вам тосі-тосі? Умора прям... --- дописи об"єднано, May 13, 2016 --- То не сукня а шмата до підлоги. На секонді вигребли і то в останній день.
Мені здалося, чи коли в анонсі, що буде після новин, Сніжана ззаду стояла сама, поки Іраклі з Анетті розмовляв? Це б означало, що Альона пішла. І взагалі, сьогодні останній випуск????
та ні, ще мають бути анонсовані постєльні сцени, а то вже на останніх побаченнях буде. На наступний тиждень фінал
Та краще вже грузинський ніс, аніж зовсім без нього, анфас в неї не дуже, замітила, що її постійно передом знімають. --- дописи об"єднано, May 13, 2016 --- Так Оленка постійно тосяє як мала дитина і пищить як поросятко. --- дописи об"єднано, May 13, 2016 --- Щось Іраклі сьогодні жодних емоцій не виявляє, та й не покащали нам всього я впевнена.
Мені відеозвернення дуже сподобалось напевно найкраще з усіх її за весь сезан. Аа, ще саме перше також класне. Я також Може він сьогодні дає троянду і зразу в машину садить. Я думаю якщо б Іраклі збирався вигнати Альону, то не влаштовував би їй цей допит, а просто сказав свою промову і "допобачення"
Мені найбільше подобається те, де вона казала "Сначала я хотела тебя побить, потом убить. Но текила это сделала за меня. И я поняла, что тебя надо просто любить. Как и меня, впрочем"
Аха-ха , дійсно в нього великий, в неї мацюпунький, то в дитятка буде ідеальний . Ось чому вона так бореться за Іраклі .