Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Шоу "Холостяк" (2)

Думаю, що у зв'язку з жалобою, повтор відмінили.

2. flame

flame невгамовний експериментатор

Ото хвора людина, та мама Анаїт:girl_impossible: То ж треба таке видати "Я коли їздила в круїз відпочивати, я не брала з собою дитину. Я брала подругу, щоб дитина не бачила красу Італії, Греції, бо не зможе потім бути скромною. Захоче розкоші." :girl_mad::beee:

3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

я, чесно кажучи, взагалі маю якісь "дивні" враження від сьогоднішніх зустрічей (наразі лише Аліна та Аніїт) - чогось враження про дівчат змінюється, та не в кращу сторону...

4. flame

Колись "Графиня" Воронцова сказала: Маски зірвано. "Личко" Анаїт і так давно вже було видно.

5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Певно Анаїт поїде додому

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ага
    цікава серія сьогодні

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

То вже третя серія, яку я пропустила. Думаю чи тільки її дивитись, чи всі попередні теж? Там було щось цікаве?

8. flame

Попередня була зовсім нудна, хіба відхід Юліани можна подивитися, але то 15 в кінці. Ту, що була перед тим взагалі не пам"ятаю. Якщо спеціально витрачати час, то мабуть не варто, а як фон, то може бути.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Ніхто не пішов:girl_yes:Костя провів Анаїт до машини і там дав їй троянду.

9. silvia

silvia Well-Known Member

твою мать....Анаїт залишилась.:girl_devil:

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

та ніби ні

11. flame

А дівчатка в кінці опростоволосилися.

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

мдааа, найбільш адекватна там Аня, здається. Аліни язик точно без кіток, вічно полізе не у свої справи, про Анаїт (яка ж Аніта) но коментс....

13. silvia

silvia Well-Known Member

цікаво...в анонсах на наст. випуск Анаїт є, але дівчатам під час церемонії не сказав, що вона залишилась...

14. Gabi

Gabi Dum spiro spero

То що нікого не вигнали?
    Мені Аліна подобається і вона найбільше зараз підходить холостяку. Молода, весела, симпатична і не тупа. Анаіт то просто жесть, така дешева актрисулька. Взагалі дивний сезон і холостяк дивний, його вибір кожен раз мене дивує. Повиганяв нормальних дівчат і дотягнув до фіналу таких... по великому рахунку ні одна йому не підходить.

15. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

от зайшла,бо ще не бачила серії,з коментаріїв на 2-х сторінках нічого не зрозуміла:girl_nea:

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

misis-cosmo, на церемонії дав троянди Аліні та Ані, а коли прощався з Анаїт біля авто, дав троянду і їй. тому всі залишилися. це якщо коротко

17. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Таки залишилась, але я чомусь навіть зраділа))

18. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ну от.. останню серію, яку я дивилась - з шаманом в Тайланді (здається там вони тоді були).. Якраз на сеансі в шамана були Аліна, Аня і Анаїт. І вони ж вийшли у фінал.

19. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Після переглянутого випуску,дещо стало на свої місця....що я не розуміла...
    Мама Анаїт більше любить свою прийомну дочку Галю,відсутність любові і стосунків з мамою і те,що вона не знайомила своїх чоловіків з мамою,аж на весіллі...зовсім нею не займалась....вона навіть не змогла відповісти чи вміє готувати дочка,жінка займалась своєю кар*єрою,а потім захотіла стати мамою для прийомної :girl_mad:
    і те,що Анаїт говорила про Юлю,то відповідно наболіле,треба з дитиною займатись...а не пертись на проект,який іде 3 місяці (+кастинги,відбір) і на ньому старатись показувати з себе "чудову маму".
    Після перегляду знайомства з родиною Аліни,все таки вона у представлені говорила присутнє у їхній сім*ї,тато навчити, як себе гарно подавати,на свій вік сестра дуже гарно спілкується,особливо на камеру:girl_yes:
    В 3-ці типові "мажори",відповідний рівень холостяку. Все по курсу,Анька є:girl_wink:

Кого би не вибрав,не факт,що буду продовжувати стосунки,а так,маю,що подивитись,крім новин по тв.
    Бачила пару фоток учасниць,звичні перехожі...професійний макіяж і стилісти творять дива :)

Останнє редагування: 11 Травень 2014
  20. silvia

silvia Well-Known Member

шо я нині нарила...пльотки...пльотки......начиталась, що зараз у холостяка є наречена Добринська Наталя, олімп. чемпіонка, вдова, навіть фото були їх разом. І якась там сусідка цієї Наталі розказує, що у них весілля у червні. Не знайде кохання наш холостяк на проекті...