Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Я побробую аргументувати, з чим саме не погоджуюсь:girl_wink::
    по-перше, що це все по сценарію... звичайно задумка з текілою і грою справа рук продюсерів, але не те що говорили і в чому признавались самі дівчата. Ну ні хо б не змусив цю саму Аліну на всю країну сказати видумку, що вона зробила аборт або Риту про фемен, якщо б такого не було на справді... не вірю, що хтось захоче вішати на себе такі ярлики просто заради сценарію:girl_nea:
    по-друге, мені явно було видно що Рита і Іраклі, були повний відрубон:drinks: (щоб так зіграти, треба бути геніальними акторами:scratch_one-s_head:). Аня також була добре на підпитку і Анетті, мені здається вкінці трошки взяло, коли вона почала плакати. Всі решта були досить тверезими, особливо Наташа, Альона і Сніжанна.
    по-третє, щодо Анетті:blush: те що вона комусь подобається, комусь ні, це таке... про смаки не сперечаються:girl_yes2:Але з тим що їй наклепали такий образ - не погоджуюсь, мені вона виглядає така і по житті... ну не може людина стільки часу бути в придуманому образі і так геніально грати. Не пише ж їй сценарист усі жарти і коментарі, та й якщо переглянути її інстаграм вже тепер, після шоу, там абсолютно така ж Анетті як на екрані... зі своїм специфічним почуттям гумору, сарказмом і не стандартною поведінкою взагальному. А щодо "спокусливої незайманки", а що, якщо не займана, то в паранжі ходити і з хлопціми не обніматись і не цілуватись?)) Інколи незаймані дівчата набагато пристрасніші, так би мовити, не розтрачений потенціал:girl_wink:
    Погоджуюсь на рахунок психолога, він явно ніякий:girl_nea:Сєрьога мені також не дуже подобався, а от адвокат, був класний)) В загальному може ти не все бачила і тому таке враження склалось, бо коли дивишся всі випуски і пост-шоу, трохи цілісніша картина вимальовується:girl_smile:
    та чого - пиши, я просто не з нала що хтось сприймає ці значки так серйозно і якась там карма псується:pardon:

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я таки дійсно дивлюсь третє через десяте.:facepalm:

Але то таке. Дійсно може не файно тут писати тим, хто уважно не дивиться, бо картина складається дуже і дуже загальна і розмазана.:dntknw:

І Анетті таки реально не мій кумир і я таки реально не вірю в те, що вона не займана (про це напевно тіко вона сама знає:girl_crazy:), але для шоу даний екземляр є досить виграшним, тому кожному своє...:girl_bye:

Останнє редагування: 16 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  3. Rona

Rona Мама-йожик

@jalla як можна про щось судити, маючи інфу уривками? (То риторичне)
    Нормальний психолог
    Звичайно роблять шоу, але не треба передьоргувати шось там чи домислювати

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не уривками, а окремим сюжетами (це про те, про що я пишу тут).
    Вам нормальний психолог, мені не сподобався, я б до такого точно не пішла.:girl_nea:

Тому й кажу, кожному своє!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. ANANASIK

6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Але чому?

7. Kudryashka

Kudryashka Member

Щойно по та бачила Раміну з Холостяка 5, в парі з В.Козловським.

• Смішно Смішно x 1
  8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Ха-ха:girl_crazy:
    Ото справді два чоботи пара:girl_haha:

9. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Тут багато фанатів Анетті)
    Мені дуже дивним і незрозумілим є те,що Ріта залишилася...

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

та вже в наступній програмі точно піде.

11. ANANASIK

Особисто я "не погодилась" зовсім не через це, що мені подобається Анетті, тому що як кажуть "на вкус и цвет..." і переконувати когось, що ця дівчина хороша, а ця ні, вважаю не розумно. У кожного свої сампатії виходячи з власних міркувань, характеру і світосприйняття, комусь до душі одне, а комусь зовсім інше і це цілком нормально. А от з чим саме не погодилась, я детально по пунктах, описала вище, тому не ватро до цього преплітати фанатів Анетті:girl_nea:

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

до речі та, я теж читала її пости, ще самі перші, то вона дійсно така по житті, в неї свій гумор, такий сарказтичний.

13. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

я думаю, що який не який сценарій, але все ж присутній. от навіть те, що всі учасниці збираються на диванах і обговорюють свої чи інші побачення. ну хіба би так було в реальному житті?:) їх зібрали, одягнули, намалювали (кожну напевно під свій стиль), вчіпили ті мікрофони, включили камери і сказали "ну все тепер давайте говоріть" (ну якось так). чи коли вони "зовсім випадково" знаходять запрошення на побачення. це теж думаю все заплановано.
    а як спонсором був якийсь шампунь чи гель для душу (не пам'ятаю коли саме), то вони тим шампунем теж так напоказ милися, і у всіх він на столику стояв:) тому тут багато чого продуманого, спланованого (на мою думку звісно), і деколи важко повірити, що всі справді починають сваритися, чи плакати тільки коли включена камера.
    звісно, що заставити дівчат шось розказувати ніхто не може, але можуть порадити:) і думаю, що їм там можуть даватися настановки як поводитися. або вже дехто сам орієнтується, що чим більше плаче, свариться, влаштовує якісь скандали, істерики, розборки, чи ще шось таке показне, то тим більше їх будуть показувати в ефірі:)

14. ANANASIK

Та це зрозуміло, що всі їхні побачення, "посідєлки" на дивані, наче б то випадкові візити холостяка і знахідки конвертів - це чітка задумка режесерів. Так завжди було, є і буде)) Але от сама поведінка і реакція на певну ситуацію дівчат та холостяка, те що вони говорять і як поводяться не думаю, що по сценарію... тут вже кожен показує себе сам, ну хіба що хтось вирішить з власної ініціативи якось притворитись і щось показати або не показати, але такі речі швидко проявляються, все ж не акторів професійних зібрали, а звичайних людей. Ну і плюс, сила монтажу, СТБешники можуть такого навирізати і наліпити, що перекрутять ситуацію як їм вигідно і без сценарію:girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Ну правильно, тому й не пішла, бо по всім пунктам мала б піти:girl_yes2:
    То такий проект:girl_wink:

16. Calypso

Calypso Well-Known Member

+100... Але те їхнє побачення, то було,як на мене, найпровальніше. Вони тупо не мали про що говорити. І цю фішку зі сюрпризом для нього я зовсім не зрозуміла: "у мене є для ТЕБЕ сюрприз, я СОБІ зроблю тату :girl_haha:".
    І ще, зовсім не повірила в те, що Іраклі не пам'ятав спілкування з Анею. Явно чітко відіграний сюжет (і відеозвернення з поганим звуком, звичайно, зовсім випадково вийшло саме в неї, і ніхто нічого не помітив вчасно, тому так і доставили холостяку :negative:).
    А, взагалі, цікаво, хто буде у фіналі разом з Анетті і Альоною (я так собі думаю) Наташа чи Сніжана?

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я подумала було, що це вона так собі прикольнулась і говорила без "звуку".)

18. Rona

Rona Мама-йожик

Мій муж теж нічого не пам'ятає на ранок, якщо ввечері було сильне сп'яніння. Фізіогноміст то підтвердила в пост-шоу, до речі.

А відео-звернення я так зрозуміла, що Аня навмисне не озвучувала, натякаючи, що вони можуть спілкуватись і без слів. То він не зрозумів його.

19. Nusja

Nusja Well-Known Member

Напевно сюрприз полягав у тому, що Іраклій відважиться теж на тату. Ну але не вийшло. Ну і те, що напис грузинською зробила, теж ніби мало б бути такою приємністю для нього.
    Так і є. Це був такий її задум.

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не думаю що Наташа, мені виглядає що між ними зовсім нічого нема, навіть банальної симпатії... тоді як на Снєжу ну хоча б просто приємно дивитись йому:girl_yes: коли вона з закритим ротом:girl_crazy:
    А те, що він на останній церемонії сказав Наташі що "чувства есть", то взагалі якийсь брєд, не знаю для чого йому було таке ляпнути:girl_in_dreams:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3