Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я не знаю, наскільки вони там насправді були разом , але вона так і залишилася керівником його української філії клініки.Хоч офіційно "розійшлися" вони ще рік тому.І взагалі Скоркова вже живе у Німеччині і не сама. І взагалі чи не були їх відносини "піар ходом", оскільки після "розставання" зі Скоріковою, Іскорнєв якоби повернувся назад до своєї колишньої дівчини( коли ще йшов проект тоді в мережі ходил чутки, що Іскорнєв взагалі то "зайнятий " давно і безнадійно . І багато років має постійні стосунки із своєю однокурсницею і помічницею в клініці.І були навіть фото з дівчиною. Ті фото потім скоренько з мережі прибрали. А от зараз він "якоби знову з нею" воз єднався)

• Подобається Подобається x 2
  2. happylady

happylady Well-Known Member

от мені дивно нашо він залишив ту Раміну в трійці... щось не віриться, що вона йому так сильно подобається... інтереса раді ?* )

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Nana11

Nana11 аспіранточка

Іскорнєв так смачно перецілувався зі всіма дівчатами проекту, шо тоді я його дівчини мягко кажучи не розумію....

4. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Як може подобатися тупість??? Раміна тупа пропка... дратує мене ггггррррррр.......
    Я думаю він залишив її тому , що по сценарію він повинен знайомити своїх батьків з тьома дівчатами. Ну я третя тут Раміна - немає виходу. Він сам в шоці від неї.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Я також так думаю... була б його воля, відправив би її ще сьогодні додому:girl_smile: Бо в мене таке враження, що окрім її не готовності до сім"ї і дорослого життя, він ще зрозумів, що не потягне її фінансовох "запросів":girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я дивилась сьогодні в повторі (час від часу під чоловікові проходящі коментарі: як ти то можеш дивитись? - ну, а я шо, та якось відмучуюсь, а хто сказав, шо життя легке?). Коротше, в мене 2 варіанти: або Раміна щось курнула сильнодіюче, або то все так по сценарію і тре було молоти. Брєд якийсь. В квартирі в них вода бойлером гріється, а вона буде машини не менше за 50 тис. євро купувати і наймати водіїв і прибиральниць. Мені не в'яжуться такі запити з реальним станом речей. Звідки в дівчинки стільки пантів?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Arika

Arika Well-Known Member

в мене аналогічні думки :) вона або справді така тупа або то все "по сценарію", не можу її дивитися і слухати ((((((( Про які дві вищі освіти і створення сім"ї може йти мова, якщо тарілку за собою помити не може, жах (((((. Я і далі вболіваю за Марину!

8. Ya Nata

якщо я уважно слухала і правильно зрозуміла... то... 1.мама і тато її розлучені. 2. вона раніше говорила , що вона вдалась в тата... і тато для неї все зробить. 3. ще одне - як її сестра розплакалась на питання про розлучення батьків.
    можна зробити висновок : вона в тата улюблена доця, на яку він нічого не жаліє і балує її. Тому і виріс такий "тупий урод", яка не може навколо себе нічого робити, а мама і сестра як обслуговуючий персонал. Мені би стидно було , якщо про мене б такі речі говорили. Що вона душ приймає 1,5 год... а брудні речі на полку за двері складає . :bad:

хіба постійно покурює, бо з такими поглядами на життя і відношенням до навколишніх , і з перетягом в пустій голові - пояснення логічного в її словах немає ніякого.
    Вона себе рахує красунею??? ДЕ ?? в якому місці ? може я щось пропустила ?:haha:

• Подобається Подобається x 4
  9. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Та нічого дивного, що гріють воду бойлером, а в ней стільки пантів... просто її розбалував тато і звідци такі забаганки, а мама може жити скромно (наскільки я зрозуміла, гроші він дає персонально Раміні, а не в сім"ю) ось і результат.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та там проколи і по сценарію є. Ким представляють Раміну весь проект? Як івент-менеджера. А у вчорашній передачі у розмові з мамою на тему роботи, вона відповідає, що " не працювала і не збирається ніколи працювати. Бо вона- не ломова лошадь"

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Чому тоді вона з татком не живе, цікаво?
    Волосся - мєчта!

Я помітила, що і в сестри гарне густе волосся, напевно, генетика. Мала нічого така ніби по характеру, повна протилежність Раміні. А як вона сказала, що взагалі нічого не хотіла би перейняти від старшої сестри, ну, то вже взагалі аут...
    Шо ж вони так в кінці проекту підсунули Раміні свиню?

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я б на його місці до молодшої приглянулася теж.

13. Ya Nata

ага. Недаром вона голову миє так довго... що 80 л. води бракує.:girl_haha:

• Смішно Смішно x 5
  14. Mahnoliya

Mahnoliya New Member

Мені здається,що він Лєну вибере.

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я була за Марину, але в цьому випуску мені її сім'я щось не сподобалась, Лєнині кращі. Хоч батько такий видно що непростий чоловік, але мама - просто супер. Знайомство з сім'єю Олени мені було най-най.

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Так він і вибрав Лєну)) Її подружки в соц.мережах пишуть, що вони досі разом. Марина дня нього не варіант, вона має дитину. Не думаю, що вона готова отак зірватись з місця з дитиною і переїхати в Білорусію. А Лєну ніщо тут не тримає.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ай, мені вже не цікаво то дивитись.
    От знаю шо вибере Лєну, вже ніякої інтриги, а так дивитись на їхні тупі сцени не хочу. Трохи одним оком кидала вчорашню передачу, ну нееее цікаво... батьки Марини взагалі якість не пунятні, самі відлякали хлопа, Раміна так і сказала що вона мусить перемогти, їй той холостяк по барабану. Лєна дитина, от просто дитина ще, хоч і симпатичненька.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  19. Tandima

Tandima миється в бані

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дайте посилання якесь почитати :girl_flag_of_truce: