Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. Arika

Arika Well-Known Member

Відповідь: Шоу "Холостяк" (2)

Ура, я також рада за Аню, подобається вона мені!!!!!!!!!!!!!!!!! Тішуся, хоч то і мильна опера :)

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мені зразу було зрозуміло, що він вибере Аню. Але взагальному все якось сухо. Та ще й пост-шоу не дали. Дивні якісь. То вже явно видно, що самі мутять щось і не знають що.

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Після фінального епізоду пост-шоу ніколи немає. Пост-шоу показують на наступний тиждень, приходять всі і кажуть, що стало з відносинами переможниці і холостяка.
    Враження від фіналу двоякі, з одного боку добре, що перемогла не Анаіт. А з іншого Анька йому не підходить і він їй теж. Дуже видно, що не особливо Костя їй подобається. Немає закоханості в погляді, вони як добрі друзі виглядали.

4. Arabika

Arabika Well-Known Member

Згадуючи перший випуск "Холостяка", де Аня "зажигала" на повну- ніколи би не сказала, що вона стане переможницею.
    Фінал такий пісний, таке враження, що ще буде продовження. Костя чемний хлопчик- ніяких поцілунків, сцен в ліжку.
    Що ж тепер дивитися по ТБ після закінчення "Холостяка"?

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Arabika, будемо чекати світських хронік з весілля з його справжньою нареченою

6. Arika

Arika Well-Known Member

Дуже не сподобалося, як він ніби "подразнив" колечком Анаїт, дістав, показав їй коробочку і сховав, дуже тупо..... Навіщо її взагалі було їй показувати? але то така сюжетна лінія, ще й музичку відповідну в той момент включили, як справжній серіал виглядало! Але все одно вчора цілий вечір то все дивилася :)

7. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

мда,все ясно,прогноз справдився,торт купили...хоч мені стало не цікаво,бо я вже все знала...розкусила все давно...як то кажуть...досвід:girl_cool:
    хтось вже з перших випусків зрозумів...хтось на фініші:girl_haha: а згадайте,які були прогнози більшості тут? на кого ставили,а?
    акцент при монтажі був....хто уважно дивився,той догадався....пальці....шаман

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

не бачила,але по опису зрозуміла...піднімали рейтинг :girl_in_dreams:
    дача виявилась важливішою і польське тв(як вони переймаються нашою долею завтра)

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

а він сам справжній після цього.....? у мене є кілька запитань до нього

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

вибори 2014:girl_flag_of_truce:
    потім ще якусь передачу чи шоу придумають:girl_in_dreams: попереду літооооо :girl_haha:

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ну то можете запитати, бо в нього є група в соцмережі. Там і відповідає на запитання.

9. slobodianka

slobodianka Member

а мені здається то монтаж, бо і виглядало як монтаж. то вже занадто, навіть для кості.

10. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

у цій групі з початку він щось коментував...а тепер обмежився тільки фото
    можливо це відповідь на все,що пишуть в інтернеті про Добринську,час покаже....

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Костянтин Євтушенко
    "Сєлюкова!" - "Євтушенко!"
    І ось так весь час... :))

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

Після першої серії, коли Аня подарувала холостяку пінку для гоління і виявилось, що він не голиться, Аня мені не сподобалась. Ходила чогось і фиркала, дулась. Я думала, що вона одразу й піде, а вона ще й перемогла. Якось то все занадто...

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

З самого початку Аня мені не сподобалась, особливо при спілкуванні з барменом і як висловлювалась, але між ними двома з Анаїт у фіналі, більше вболівала за Аню.

13. Arika

Arika Well-Known Member

прочита щойна в новинах на укрнеті
    http://viva.ua/view/27400
    виходить, що то правда про Добринську

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

чогось такого й чекала, лише думала, що хоч трішки пізніше, а не так відразу:sad:

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

а я наївно вірила, що буде гарна пара,так за них раділа ;)

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ой, та то всьо було ясно зразу, що то всьо шоу. Але то я так зараз говорю, а так то дивилась його. Хай будуть щасливі.

17. SoLana

SoLana Well-Known Member

В попередніх випусках хоч якась інтрига була, щоб зацікавити глядача, а цей "провальний", разом з героєм.

18. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Я щось взагалі в шоці від цієї новини. Ну розумію, що не зійшлися вони з Анею, не склалося. Але чому так швидко новий роман закрутився? Зйомки закінчилися 18 лютого, а в інтерв"ю від 31 березня Добринська уже говорить, що коханий називає її ідеальною . Як за такий короткий час можна розійтися з однією дівчиною, знайти іншу, закохатися, а 1 червня уже святкувати весілля. Або я щось не розумію, або він так гарно грав у шоу. Ну видно ж було його зацікавлення Селюковою, такий романтичний фінал (найкращий, на мою думку, за усі 4 сезони), а тут таке. Вже хоча б трошки почекав з тим весіллям, щоб не було такого обурення у глядачів.

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

або не афішувати хоча б, якось все воно дуже швидко у нього, справді виглядає, попіарився у шоу, можна і власне життя складати
    http://teleprostir.com/news/other/s...-4-budue-stosunki-iz-chempionkoiu-dobrinskoiu

20. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Я про те ж. Ну почекав би до осені з тим весіллям, ніхто б навіть про нього не згадав.

Мені взагалі незрозуміло як Добринська погодилася вийти за нього заміж, не додивившись шоу. Як можна, побачивши фінал проекту з твоїм нареченим, який так і липне до іншої дівчини, через тиждень виходити за нього заміж? Мене б сумніви напевно замучили. Але напевно заміж дуже хочеться або може дуже треба:). А що, дівчата? Може, Кості після 3-х місяців на проекті "дах" зірвало:)? Подивився на дівчат на проекті, розчарувався, а тут його тепленького одразу ж підхопили і женять на собі. Як його батько говорив, що не чоловіки обирають жінок, а жінки - чоловіків.