Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Таки дивилася сьогодні)))
    Постійно порівнюю з попередніми холостяками..ще такого нудного і нецікавого не було.Навіть той реготун царських кровєй викликав посмішку і симпатію.. А тут все так прісно.
    От взяти той випадок з травмованою ногою.Не розумію чому хтось мав витрачати і так скудний час свого побачення на розповідь про підвернуту ногу?Ще якби Лєна її зламала-ну то так,подія))
    І так кумедно для галочки холостяк дівчат за це відчитав-пробубнів під ніс,підняв брову..і тут же забув на них ображатися. Так і в караоке.Зразу думаю,що Іраклі чи Іскорнєв чи будь-хто інший реагував би природніше,щиріше...
    І сміялася так : 'я учусь на...журналістіка'- дівчата радують на кожному кроці.))))

• Подобається Подобається x 2
  2. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Де можна передивитись попередні випуски нового Холостяка? якось не хочеться з середини починати((
    будувдячна за посилання,тицьніть носом,не вдається знайти

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Та тож тільки 2й випуск вчора-сьогодні був, де ще до середини...
    А що на сайті стб нема?

4. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Semiramis ,я дивилась на сайті стб.

5. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

подивилася і я "Холостяка". я завжди дивлюся пізніше, і в пришвидшеному варіанті, бо так дуже довго і нецікаво:)
    вона на пост-шоу ж зізналася (ну чи її заставили зізнатися), що вона заради піару прийшла, щоб себе показати, і якщо не буде з холостяком, то хоч інші на неї подивляться,може якраз хтось клюне:) але чому той Діма подумав, що вона ідеальна? а вона ще плакала через те, що він так сказав,що вона ідеальна:)) ну та, це ж так образливо)
    я теж так подумала. сама придумала завдання, а забула які?? то в неї така пам'ять короткотермінова, чи так по сценарію їй написали поводитися?
    а чого плакала Галя на початку? бо не вистачило їй сміливості піти третьою на побачення? ну що за маячня?
    закінчилася напевно фантазія у сценаристів, от і тому таке все ніяке виходить.
    а ще мені смішно було, як холостяк сказав після поцілунку з Альоною, що хай дівчата готуються до такого, бо поцілунків буде багато:))) Ех, вже він розігнався. Ну хоч з такими учасницями в нього є всі шанси кожну перецілувати:))
    а ще я шось не зрозуміла нещасної історії Крістіни. вона з якимось мужиком з Криму зустрічалася, вони бачилися пару разів на рік, і що? вже рік пройшов, а вона його забути не може. та й взагалі у всіх якісь такі історії непонятні, всім всі зраджували. Одна в телефоні про білети для іншої дізналася (хоч то був син олігарха!!:)), ще одну теж зрадили. Ой актори без Оскара.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Так, не мій це сексотип, що тут скажеш, але хз, як там дальше буде. Мені одне дивно, чого вони так на початку на Альону накинулись? А чого вона має з вами дружбу водити?
    Саша дратує страшенно, якусь таку фігню на теті говорила, купи не в'язалось.
    Сервілана пішла аргументовано, вона ж сама йому прямим текстом сказала, що Америку не покине. Тому тут все зрозуміло.
    Марго почала розумні речі говорити, може за пару тижнів її силікон здується, і все буде гуд?
    В любов я уже не вірю (на Холостяку), тому дивлюсь просто для розваги :girl_in_dreams:
    Йду дивитись на Іллю Гліннікова, там дівчата харизматичні )

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Питає Ілля Дашу "Я тобі подобаюсь?". Дуже гарне пряме запитання, і мені подобається його позиція, бо якщо не виникло іскри, тоді немає сенсу в подальшому розвитку стосунків. А Даша відповідає "Ти такий відкритий і щирий" :facepalm:Та ж не це він хотів почути, він ж питався, чи подобається їй, як чоловік, треба було зупинитись, подивитись в очі і відповісти "Так", і опустити очі. Все, ми би мали фіналістку :connie_pull-pigtail
    В анонсі показували, як Ілля буде дивувати Мадіну (до речі, дуже симпатична дівчина). І в мене виникла думка, що ніякі завойовування, здивування, не можуть викликати іскру, ту саму. Тобто, так, мені буде мужчина більше подобатись, я буду думати про подальші серйозні стосунки з ним і т.д., але це якщо вже є іскра, і ми рухаємось далі. Якось так )

• Подобається Подобається x 1
  8. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

я думала що то вже десь чотири випуски минуло. Мені не завантажується на СТБ,може разів з десять пробувала, і браузери різні((

9. Fiyalka

Fiyalka Active Member

10. Demetra

Demetra Well-Known Member

Сьогодні Холостяк з дівчатами у Львові !!! Я про випуск.
    Хто дивиться?

11. flame

flame невгамовний експериментатор

:girl_in_love: Тільки через це і буду дивитися.

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я дивлюсь Львів)).
    Я поки на кухні товклася, включила з першого випуску. Наразі Галина, оця Стелла і ще маленька зростом мені найбільше нра.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 24 Березень 2017
  13. flame

а що то за готель?
    @Jusi во то во, як вони знущаються над рибою, називається - не вмію готувати:girl_haha:, а не те, про що ти жалілася в іншій темі:girl_wink:

14. NataliaFed

Резорт Спа.
    Дратують близнючки і та, що "всьо сама".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. flame

о, я щось ніяк про нього не могла додуматися, трохи далеко від Львова.

16. flame

Шо ж та Оля така перекошена сиділа цілий вечір:facepalm:
    Година передачі пройшла, де той Львів:girl_nea:? Тих дівчат бояться на люди випускати?:dntknw:

• Смішно Смішно x 2
  17. flame

Боже, шо за маразм:suicide: Невже крім бухла нема у Львові що показати і чим зайнятися:girl_devil:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. NataliaFed

Я щойно включила... що це відбувається? Оооо, ше такого не було стопудів))).
    Аааа, це такий квест в них... ну, квест дорослий))

19. flame

півтора години тусувалися в Едемі. Тепер пішли на рандку до ЛЬвова, певно компанія "Фест" спонсорує, бо нічого не роблять тільки лазять з по кафешках, напиваються і цілуються.
    ЕХ, а такі гарні і романтичні були зустрічі в попередніх сезонах були - шоколад робили, штруделі пекли:girl_in_dreams:
    А зараз що?

20. NataliaFed

Муть...ну і муть.
    Я хоч дивлюсь уривками але й так нудно страшно. Може, ще буде щось, може розкочегарять якось то все?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3