Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. Lasti

Lasti Well-Known Member

Новий холостяк мене приємно здивував, бо коли дивилася фотки дуже розчаруваляся, думала черговий Іскорнєв.
    А Дрюня став ше бридкішим...
    Іраклі такий Іраклі)))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я випадково мало все не проґавила ))але бачу,що нічого не прогавила. СТБ за щось мстить цьому бідоласі?) Тут вже навіть не в мейках справа .

• Смішно Смішно x 1
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а для мене якраз після сьогоднішнього випуску-другий Іскорнєв. Навіть манера розмовляти один в один.
    я не знаю. скільки там дівчатам реально років :). Бо якщо їм так, як в анкетах по 20-22 роки, то яке ж жття уже мали пройти, щоб так їх потріпало. Там навіть як всі мейки змити,десь штук 4-5 буде відповідати своєму віку. А решта- як добрі 30-річні тітки з активним екскортним життям в анамнезі.
    Їх як під копірку для шоу в одному кабінеті клєпали: брови під трафарет, нарощені вії, губи з гіалуронкою і сісі з імплантами

Особливо потішає їх " я уже состоялась в жизни как самостоятельная единица", " я заработала себе...." Ну реально таке враження, що там за плечах в ті 20-ть вся тяжесть жизні.
    Полізла на сайт СТБ читати їх анкети-90% доньки "мам-господинь" і тат-підприємців. Ну да, усі "самостоятєльні состявшиєся".

Не бачила минулого Холстяка, позаминулого- кинула дивитися десь на третині. тут знову те саме СТБ відібрав по типажам: бой дєвка, екскортниця, пай-дівчинка,інтелектуалка ....

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А що постшоу цього сезону не буде?
    Мені інколи оті посшоу цікавіші були за сомого "Холостяка"))

На рахунок вчорашнього випуску, то що можна сказати- все по сценарію, все як завжди. Плавець точно прийшов туди шоб пагулять і попіаритися, чи спробувати себе в чомусь новому, а то все тренування, спорт, досягнення...:girl_crazy:
    Мені все зрозуміло, не зрозуміло тільки чому він прогнав оцю дівчинку-боксерку, хоча є в мене одна мисля на рахунок цього, мо хлопець хоче погуляти, а вона вся така категорична, але це реально єдина учасниця, котра визвала до себе повагу. Візажисти, приватні підприємці у 20 років), або я вся такая, бо батьки мені ніого не жаліли- це все не то. А от чемпіоном світу дівчині, ще й в боксі- це дійсно вартує поваги, тому думаю, виганяти її, тим більше так швидко з першої серії- мені принаймі це дивно... В них багато спільного, міг би хоть придивитися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А мені здається тому й відправити додому, бо зрозумів що вона там одна нормальна і адекватна людина, по житті ще й дуже скромна, і вирішив що в цьому серпентарії їй не місце :girl_yes2: та й на вигляд вона далеко не міс світу, не хотів щоб її там травили і вона варилась в тому всьому ще кілька серій, всеодно ж бачив що вона не буде переможницею, а ще, чого доброго, кар'єру свою спортивну через то шоу загубить:sad:
    Одним словом, як то кажуть, він її зауважав і тому відпустив:girl_yes:
    Ще мені сподобалась ця Ліда, теж можна сказати спортсменка, профі в більярді, плюс дуже вихована, спокійна й симпатична, подивимось як вона далі проявить себе:girl_curtsey:
    Мулатка та що з конем:bad:, спочатку зовнішньо мені сподобалась, але послухавши її коментарі стосовно учасниць - " шо ето такоє, ето нєдаразумєніє, ана ніачьом!" - аж бридко стало на неї дивитись...
    І добре що вигнав ту бландінку що каблук типу зламала, вона так противно всю серію кривилась, постійно була всім незадоволена і голос такий писклявий має:))), а як її перекривило як вона вже додому вілправлялась!
    Ну а та риба з червоними губами то взагалі ноу коментс:hang1:, ясно що її лишили для шоу, а не для холостяка. Бо ж сценарій сценарієм, але я думаю що його думка теж має вагу;)

6. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Привіт усім холостякоманам, я з вами:girl_bye:Дивилась вчора випуск, ну що тут скажеш, з кожним сезоном все менше різноманітності - всі як під копірку:facepalm:Найбільше зацікавила о ця Сардилана (що появилась у самому кінці, як діджейка), ще сподобались Стелла (трохи нагадує мені Катю Абдалову з минулого сезону), Ліля досить гарна (та, що на інфініті приїхала) і Галя (з кактусом)) наче не погана... а ще сподобалась Лоліта (мулатка), виглядала досить толковою і адекватною, дуже шкода, що він її вигнав. Ну це так, перші враження, дальше буде видно:girl_in_dreams: Сам холостяк не вразив, але виглядає мені більш простішим і чеснішим ніж Іраклі, бо цей - бабій і актор ще той:girl_mad:
    --- дописи об"єднано, 11 Березень 2017 ---
    Після першого випуску ніколи немає пост-шоу, вони починаються від другого.

7. Demetra

Demetra Well-Known Member

А мені він навпаки якийсь ненагуляний, чи що?! Таращився на ті всі сісі-пісі голодним поглядом! Першу розу взагалі за сракулю дав!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. ANANASIK

Мені здається він просто не звик до такого і не дуже досвідчений в цьому плані)) все таки спортсмен, тренування, змагання і все таке... а тут наче в рай попав, от і очі розбіглись, слюньки потекли:girl_crazy:

• мімімі мімімі x 1
  9. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Не кидайте тапками, але в мене після перегляду склалось враження, що це буде "султан в раю" :girl_haha:
    А дівки... ну такі вже круті і самостійні і 19-20 років, що капець. І таке враження (можливо лише моє), що більшість з них з ескортів вирішила піти попіаритись і набити собі ціни на ТВ. Чи то просто їх СТБ так показало.. Ну як? Супер крута адвокатша приносить якісь папки і видає "колегам" чи "клієнтам" - фіг поймеш, як "секретарка, яка має тривалий зв'язок із шефом, але шукає нових пригод"... Не здивуюсь, якщо це буде найрозвратніший сезон..

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Було би люкс :popcorm1:ждьомс:derisive:

• Смішно Смішно x 3
  11. jalla

jalla Прогрес року 2013

не мав коли:girl_haha:
    То тільки я люблю, щоб поромантичніше?:girl_in_dreams:
    Бо коли вже отак егегеййй як))), мені починає смахуати на якесь дешевеньке, вульгальне шоу.

Все таки перший холостяк рулив в цьому плані, там було більше романтики, інтриги, ніж отих всіх... кхм, навіть не знаю як назвати.:pardon:

12. сніжна

Яка адвокат? Вона в 35 років двох слів зв язати не могла :). Придумана легенда СТБ. До речі, ота губаста екскортниця ( перукарка- візажист по легенді), уже брала участь у шоу " Панянка- селянка" ( якось так назва,здається)-те шоу, де заможня з бідною міняються. Звісно,що там вона грала панянку- еліту.

Також нарила на просторах інтернету, що півфінал Холостяка ( де він з батьками знайомиться), один із епізодів знімали у Рубіжному. А із Рубіжного у шоу, дочь мами домогосподарки і папи-бізнесмена, модель Стелла [​IMG] . Видать, вона одна із півфіналісток буде

Останнє редагування: 11 Березень 2017
    • Подобається Подобається x 3
  13. сніжна

в російському новому Холостяку героєм є актор Глінніков ( Романенко із "Інтернів"). Кажуть, що там типажі дівчат поскромніші підібрали. І то, Глінніков в інтерв ю говорив, що із більшістю із них в реальному житті навіть не заговорив би. Але у шоу є правила :)
    --- дописи об"єднано, 11 Березень 2017 ---
    теж читала, що він із переможицею шоу в реалі ні дня не був. Там після зйомок шоу були проведені фотосесії ( включаючи у нього вдома), і ті фото потім порційно подавалися публіці .Аж до моменту "розставання".
    Зрештою, і Іскорнєв із Скоріковою мав суто бізнес інтереси після шоу. Вона успішно вйшла заміж і живе у Німеччині. А іскорнєв після шоу одразу ж повернувся до своєї герл френд, з якою і так 8 років разом :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Dominika

Dominika Well-Known Member

Подивилась я російський Холостяк. Герой цікавий і приємний. Ну він актор, тому досить органічно почувається в кадрі. Але і дівчата набагато цікавіші. Більш самодостатні, природні і якісь різноманітні, чи що. Бо нашого Холостяка я вимкнула одразу як подивилась усіх дівчат. Стало якось гидко. Захотілось їх усіх(ну більшість принаймні) завести в одну кімнату і пустити воду на них, щоб добряче відмились, в усіх сенсах цього слова.

• Подобається Подобається x 2
  15. Calypso

Calypso Well-Known Member

Цілком погоджуюсь з вами. Не даремно вони, вже як мінімум, другий рік поспіль холостяком обирають актора. Краще вже дивитись хорошу гру, аніж бездарну (бо правди там точно немає). Це шоу, і героя треба відповідного - не обов'язково актора, але хоча б активного, не сором'язливого і доволі відкритого (як Іраклі, напр.).І, як на мене, у російському холостяку не так активно фантазують різні скандали та інтриги, трошки природніше там все, бо після анонсу СТБ бажання дивитись наступний випуск зовсім немає...

16. ANANASIK

О, я також цю статтю читала. Ось вона, може комусь цікаво)
    «Холостяк», 5 сезон: Илья Глинников признался, что некоторых участниц ему навязали - Вокруг ТВ.
    І я подивилась) Там це шоу якесь простіше, живіше, природіше... якось не відчевається тої наіграності і сценарію. Бо у нас його знімають, як кіно) зато картинка красивіша і монтаж на вищому рівні, бо там трохи слабенько. Дівчата також там якісь різноманітніші, реальніші, бо у нас з кожним роком все шаблонніших підбирають:girl_sad:
    Це точно, там немає стільки інтриг. А з тими анонсами СТБ взагалі здуріло:fool: показують одне, в результаті зовсім інше.

Але як і кожного року, буду дивитися і нашого і російського:popcorm1:

• мімімі мімімі x 1
  17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я одним оком подивилась нашого Холостяка, взагалі дівчат не могла розрізнити, всі на одне лице :facepalm:І щось таке говорять, ні в кут, ні в двері. "Я можу зайти в ресторан, замовити собі найдорожчу бутилку шампанського, найдорощі креветки". Люди добрі, кого це цікавить, що ти можеш замовити :bad:
    Зате вчора подивилась російського, такі цікаві дівчата, запам'ятовуюча зовнішність, цікаві у поведінці. Ви помітили, як ця журналістка Леся себе вела? В інтерв'ю цікава красива дівчина, гарно говорить, а з Холостяком з нею щось творилось, корчила незрозумілі рожі, така усмішка натягнута, аж мені її жаль стало (( Певно немає досвіду у спілкуванні з чоловіками, або якісь свої страхи. Ще сподобалась мені короткострижена Сніжанна і ніжна Даша :girl_in_love:
    Дівчата, я вас прошу, хоч цього разу не хочу знати, хто переможе. Не пишіть тут, або кидайти під спойлер :girl_blush2:

18. ANANASIK

Ой, її поведінка біля нього, кривляння ротом... це капець:girl_impossible:Це напевно не впевненість і сильне хвилювання під час спілкування з чоловіками, бо з дівчатами вона огого яка, палець в рот не клади:girl_haha: Мене там ще веселять коментарі Путіної, цієї фейсконтрольщиці:girl_crazy: І також сподобались Даша і Сніжанна, але поки інших дуже мало показували, там подивимось)

19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Подивилась я таки повністю перший випуск українсього холостяка. Дуже люблю компанію в цій темі, так цікаво обговорювати :girl_blush2:
    Мені найбільше сподобалась дівчина в рожевому платті, яка прийшла з коробками із завданнями. Ще гарна Ліда, більярдистка, ді-джей. А ось Марго і дівчина з конем - це взагалі жах :girl_impossible:
    І Діма мені видався таким простачком, голодним на дівчат :girl_haha: Подивимось, що дальше буде, анонси обіцяють гарячі випуски :girl_crazy:
    @Rona @Марта2 @Багіра @Megerinda Ви з нами? :girl_blush2:

20. Merry

Merry Well-Known Member

А я пропустила(((
    Ну а що там робили два інших холостяки (з анонсів)? Допомагали вибирати дівчат?