Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Учасниця 6 сезону, Анетті Жернова, 29 жовтня відвідає Львів і буде зустріч-паті з усіма бажаючими:girl_smile:Вона відбудеться о 16:30 в закладі "Коммуна", на вул. Галицька,1 (2 поверх) fJCTzQl2AtM.jpg

• Подобається Подобається x 4
  4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Молодець Анетті, взяла від проекту все що можна:)

5. ANANASIK

А як на мене вона не взяла нічого, окрім того що далось саме собою:scratch_one-s_head:Багато дівчат на її місці, використовуючи свою попілярність, вже б видали збірник віршів, запусили свій бренд одягу (це тапер так модно))), пропонували себе різним каналам в ролі ведучої якоїсь передачі, йшли на інші проекти, чи хоча б стали блогерами:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Chekay

Chekay Well-Known Member

На ОФ пишуть що вона вже веде якусь радіопередачу, здається, на одеській радіостанції

7. ANANASIK

Так, десь два тижні тому переїхала в Одесу і працює на радіо МореFM, але це її знайшли і запропонували) маю на увазі, що сама вона досить стримана в своїх діях і явно не використовує можливості, які дав проект, сповна.

8. Demetra

Demetra Well-Known Member

А можливо це їй не потрібно? Сама не вірю, але можливо вона дійсно йшла на проект за почуттями, а не славою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. ANANASIK

А я якраз вірю)) Ну тачніше може не за почуттями, а просто по-приколу з цікавості (та як вона і казала). Бо хто йде за славою, то вже має чітко (або хоча б приблизно) сформульовані цілі і після проекту береться за їх реалізацію. А вона сама була шокована від підтримки людей та популярності і явно не готова використати це якось для себе... або так як ви кажете, їй це й не потрібно)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Chekay

Chekay Well-Known Member

11. Kapitoshhka

Переможниця "Холостяка" розповіла правду про стосунки з Мацакарією

Навколо пари екс-холостяка Іраклі Макацарія та учасниці "Холостяк 6" Олени Лесик ходять чутки, що вони більше не разом. Такі висновки зробили шанувальники, адже загальні фото цієї пари стали рідше з'являтися в соціальних мережах. А в своєму мікроблозі Олена Лесик вже писала завуальований меседж про розставання з Іраклі Макацарія. Також з недавніх пір Іраклі приписують роман з екс-учасницею "Холостяк 6" Анеттою Жерновою.

Так, Олена Лесик вирішила офіційно заявити на своїй сторінці в Instagram про те, що вона з Іраклі більше не разом. Дівчина пояснила, що їй набридло проявляти ініціативу у відносинах з Іраклі і продовжувати в тому ж дусі вона не бажає. "Дорогі друзі і підписники! Я вирішила сказати вам, те, що є очевидним. Я вважаю, що цю новину ми з Іраклі повинні були донести вам разом! Але, видно, мені "маленькій принцесі" доведеться все зробити самій (((Ми з Іраклі більше не пара! Скажу тільки за себе. Мої почуття і вчинки були щирими в цих відносинах! Про це знали всі - і сім'я Іраклі, і мої близькі , і наші друзі! Я була готова на все заради цієї людини - залишити кар'єру, переїхати до Грузії ... готова була від цієї людини народити дітей, будувати з ним сім'ю", -- Олена Лесик.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Demetra

Demetra Well-Known Member

Щось мені здається, що Іраклі, насправді, зовсім не такий як його стб ''намалювало''. І таки так, попіарилися і хватить.
    Але ж я ще та мазохістка,хочу нового сезону. Хіба не зимою мав бути? Коли?

13. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Якщо я не помиляюся, то минулого року перший випуск був 8 березня )))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А от це правда? Цікаво ...
    Холостяк завжди починається а перших числах березня .

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вона в ІГ пише, що їй до старості його будуть приписувати, а якщо в неї буде чоловік, то всі будуть говорити, що він схожий на Іраклія.))

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  16. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Кожного року новий сезон презентують, як подарунок жінкам на 8 Березня :girl_crazy:

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Можна мені подарунок грошима?)

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Dominika

Dominika Well-Known Member

А хто новий герой, є вже інфа?

19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ага, і щоб так як і Холостяку: 50 000 доларів за участь (нам за перегляд) і 50 000 за те, що протягом трьох місяців підтримує лав сторі (нам за те, що будемо 3 місяці тішитись закоханою парою) :)))

20. Kapitoshhka

• Інформативно Інформативно x 2