Шоу "Холостяк" (2)

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Kvakywa, Mar 28, 2014.

1. Megerinda

Megerinda Active Member

Кіно дивишся, розумієш, що кіно, а все одно переживаєш. А то би мало бути реаліті-шоу. Все по-справжньому. Гнати того грузина в шию з України. Такі блін грузинки там правильні, хай валить і там вибирає. А то приїхав, вибрав Гулену, грузини подивляться і скажуть... та що там українки...в них там всі такі "Гулени". На націю стид.

2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я розумію, якби тільки я таке бачила, але ж не могли обдуритись 90% глядачів? :girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Megerinda

Megerinda Active Member

А шо дєлать. Як то кажуть па-руцки... Грабли для женщіни-странний предмет, шишки присутствуют-виводов нет.:girl_haha: перепрошую, немає російського алфавіту)

• Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Ой, думаю на таке морно сподіватись, в інстаграмі Розочка так коментує фотки мами Альони і Решетніки з Лесиками дружать... одним словом, там все схвачено. Це нам не Анфіса Чехова, яка дійсно любила справедливість...
    А де Ви цю інформацію взяли? Бо я читала інтерв"ю Іраклі, то він казав що не жаліє про свій вибір і вони досі разом зі своєю обраницею. Думаю, навіть якщо це не так, то на пост-шоу і ще деякий час, вони будуть притримуватись цієї "легенди". Ну але в П"ятницю побачимо, що вони там напридумували:girl_crazy: доречі, зйомки цього пост-шоу відбуваються сьогодні))

5. Isa

Isa Well-Known Member

Не до вас особисто,але то так смішно,як під час шоу всі казали, що от який класний хлоп,такий прямо супер...не вибрав кого хотілось,то все - гімнюк,кобель і т.д....)))

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Не в тому річ! Було видно, що він закоханий в Анетті (або нам це так подали, питання, для чого). Багато дівчат навіть тут, в темі, писали, що їм Анетті не подобається, але в їхню історію вони повірили.

7. ANANASIK

• Подобається Подобається x 2
  8. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Та то ще не найбільший провал стб. Пам'ятаєте,здається в 4сезоні навіть пост-шоу не знімали,фінал був змазаний,бо реальна наречена холостяка виявилася вагітною. Він швиденько обрав Аню(на яку навіть не дивився в процесі проекту)),і швидко женився на своїй справжній дівчині.
    Дівчата,то просто гроші...

9. Megerinda

Megerinda Active Member

От от, вони зобов'язані ще типа "бути разом" деякий час. Десь читала на одеському форумі.
    --- дописи об"єднано, May 23, 2016 ---
    Констянтин хоть не цілував нікого. Вже в фіналі цемнув, мало не в щічку ту Аню) і то стб той цемчик затримало на пару мінут, щоб вже геть штучно не виглядало.

10. Megerinda

Megerinda Active Member

Мені він не подобався ніколи, харизма не та) а потім, як ще бороду відростив... фє, якийсь неухожений чи що. Анетка його любила, то я за неї вболівала)

11. Megerinda

Megerinda Active Member

А Решетнік і з Романовим з Оленою дружив) до всіх в друзі лізе, мабуть скоро свою жінку на те шоу засланим козачком підсуне, раніше навіть на люди не показував. Вже тошнить від нього на стб. В цьому він з Оленою мені подібні. Мімімі і либа від вуха до вуха.

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

В ІГ дівчата Решетнику такі хвальби співають. Ну такий вже красень, татко, сім'янин. Дальше нєкуда :)
    А мені Іраклі з борідкою ще більше подобався. Файний.
    Пост шоу терер стало нереально дивитись. "експерти" - жуть і дікій ужас. Ті паузи, ті муз супроводи. Ну не пост шоу, а драма телевізійна якась. Роза майстер класи проводить про те, як бути успішним ведучим тв програм та диктором. Хм. Не помітила.

13. ANANASIK

Ось що пишуть ті, хто був сьогодні на пост-шоу:

Attached Files:

• Інформативно Інформативно x 5
  14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Когось з шоу холостяка мені ця картинка нагадує:d23:

:)))

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. Megerinda

Megerinda Active Member

Ну от ще пару раз появляться разом і все. Рампи потухнуть і любофф скінчиться.

16. Megerinda

Megerinda Active Member

Screenshot_2016-05-24-06-42-14.png

17. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Чесно кажучи читати дописи дівчат в темі цікавіше ніж дивитися шоу.от подивилась я кінець,прочитала кілька сторінок обговорення і все знаю.з тих всіх шоу,що робить стб люблю дивитися лише майстер шеф. моментами ще бачила Україна має талант діти.і все.а от холостяк ,то взагалі якась комедія,який сенс того всього...

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

18. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Подобається Подобається x 3
  19. Megerinda

Megerinda Active Member

Я думаю можна обдурити 1000- 2000... глядачів. Але десь до півмільйона, може й більше. Не знаю не знаю....

20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Чесно, я кілька днів просто мовчала в цій темі, бо навіть не знала як відноситися до вибору Іраклі. Звичайно, я розуміла, що все це шоу і всяке може бути... Такої дівчини, щоб мені сподобалась, зачепила в цьому проекті не було. В Анетті я до кінця так і не розібралась, але було б логічно якби він залишився з нею. Іраклі і Альона - ну не клеїться мені така картинка в голові. Але, напевно, вони прийшли на шоу попіаритися, тому з цієї позиції розумію чому стб так клеїв з них пару. Думаю Анетті теж не так просто там опинилась. Як видно з минулих сезонів це хороша реклама для людей шоу індустрії. Можливо десь ми її ще побачимо.