Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Шоу "Холостяк" (2)

Па-па "ідеальна" дружина.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

угу, актриса погорілого театру

3. flame

flame невгамовний експериментатор

мені і Анаїт така сама. Дуже мені кидається в очі її гра, особливо в ході і жестах. Справжнє лице вона показала вдома, з мамою і бабусею, свої вишукані манери і граціозну ходу.
    Пост шоу має бути цікаве. І в тата така зачіска (могли би і постригти)

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Та вона по природі своїй така "мужиковата". Подивіться її фото в неті, то жах жахливий. Страшнюча тьотка!
    Почитала я вас, дівчата, і пЄчать мене накрила. Той Костя явно якийсь недалекий, а так хотілось, щоб наш львівський холостяк був найкращим.

Алінку вигнав сьогодні, так?

5. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

здається 13 лютого...десь читала,був вибір :girl_curtsey:
    погортала кілька сторінок на мене сум напав.....
    Для себе я вже висновки зробила,дуже рада,що нарешті і решта формулярок теж зрозуміли все...хоч і так пізно.
    сценарист

і та Жанна Єгорова знов мудрує....як вона не розуміє,що її час давно пройшов...завчасно підготувала відповіді і таку строгу і мудру ставить,то певно дався в знаки 4 шлюби:girl_blum:
    Сумую за Анфісою:sad: за її оригінальністю подачі і вміння вести пост-шоу
    Роза фуу
    Розкрутити так проект,зняти 3 сезони і так опустити його в 4:girl_blum:
    І потягли час з тими розами...і не здивувалась з Анаїт...сюжетна лінія...інтрига була.
    Читала на форумах багато про Калину...то певно буде перший і останній сезон під її керівництвом.

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

це не її чоловік,проект багато втратив би,якщо вона би пішла раніше....таку акторку,ще треба пошукати:girl_wink:
    споглядаючи за нею,дещо для себе взяла.
    Аліна мені постійно нагадувала Надю Воронцову,думаю Аліну ще побачу на якомусь проекті після шоу-телегенічність має

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

цікаво, хто буде продюсером 5 сезону ( бо вже оголосили про кастинг. Значить 5 сезону бути). Але Калину точно треба забирати, бо 4 Холостяк просто провальний.

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А не знаєте скільки отримає холостяк за участь у проекті? В нас тут суперечка з мамою))).

8. Муська

Муська Well-Known Member

Аліна "лаханулась" на попередній церемонії троянд, коли почала висловлювати "фе" про АнІту. Холостяку це дуже не сподобалось, тому все логічно (по сценарію)
    Як буду мати час, то перегляну останню серію, бо маю сумніви хто переможе.
    Скоріше за все це буде Анна (але треба всеж переглянути зустріч з батьками, то мені принаймі все стане ясно :) ) Чомусь цей сезон мені дуже передбачуваний.

9. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

А мені цей сезон сподобався. Перш за все треба розуміти що це шоу і ніхто ні з ким не збирається одружуватися. Туди всі прийшли для піару або ж розважитися. І в першу чергу сам холостяк. Хоч сам Костя мені сподобався: він симпатичний, недурний, нарешті справді український. З дівчатами не дуже повезло, бо насправді йому ніхто не підходить, в них дуже різні зацікавлення, жодна (ну принаймі я не пригадую) не запитувала його про його роботу. Ще мені сподобалися країни де вони побували (власне ради цього і дивлюся шоу). Дуже сподобалося побачення Галі, з якого вона пішла. Було романтичне і таке якесь, ну я би таке хотіла з чоловіком :)
    А взагалі я розумію, що кожен наступний проект буде порівнюватися з попереднім і буде здаватися нуднішим та гіршим. Ідеї ж то вичерпуються :)
    Ну а стосовно тих хто залишилися, то перш за все скажу, що рада з того що пішла Аліна. Ну то вже неможливо було її слухати. І не сподобалося на пост шоу як ті експерти намагалися її захищати. Хочу щоб перемогла Аня, вона якась врівноваженіша та щиріша за Анаїд. Анаїд занадто продумано поводить себе.

10. YeS Svit

у Вас такі джерела інформації є....а питаєтесь тут. Це таємниця контракту,тому ми ніколи не дізнаємось,також,скільки отримують дівчата :girl_blum:
    Думаю до 100 тис. дол.,а може і не отримує гроші,просто умови можуть бути іньші не фінансові....от так зразу всі газети,журнали,інтернет-блоги,тв-програми записали,заговорили про Костю. Така розкрутка коштує принаймі в тричі більше + подорожі по світу.
    Велика команда працює над проектом + дівчата,авіаперельоти,готелі...звісно є спонсори,але то так для проведення шоу. Про великі суми не вартує говорити,тож укр. версія

11. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А я вчора не зовсім зрозуміла батька Кості та його вислів. що не здивується, якщо Костя нікого з дівчат не вибере, а як тоді шоу?

12. YeS Svit

Чому лоханулась зразу? Якщо тобі не подобається людина,то треба мовчати,а вона не вміє мовчати...одне те,що Аліна не змогла сказати в обличчя,все,що думає....але згадала,що Анаїт погрожувала дівчатам,тому вони прямо не говорили. І треба мати сміливість!

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

повністю з Вами згідна! Коли мене з початку закидували тапками,щодо шоу...а тепер бачать уже з 11 серії....називається "дойшло".
    Кастинг же не Костя проводив...треба вміти говорити на камеру...тай ніхто ще не знав,хто саме буде холостяком:girl_blum:

13. Муська

Муська Well-Known Member

Та бо, до тієї церемонії, я була впевненна, що вона переможе (хоч я і вибірково бачила серії, але склалось таке враження). І о, чудо, оця її промова на церемонії поміняла усі плани Кості. Костя скоріше хотів почути, що вона щаслива, що залишилась і далі у шоу, а виявилось, що вона така щаслива від того що пішла Анаїт.
    Не можна було "бакланити" дівчину, яка дійшла практично до фіналу. Холостяк це сприйняв у штики, тут її доля була вирішена.

14. YeS Svit

вибере,бо то умова шоу:girl_blum: тяжко з кимось ось так зійтись...там для кожної є певний час проведення з холостяком

15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Та ну, справа зовсім не в її словах. Крім того нічого поганого вона не сказала. Аліна на пост-шоу добре сказала, що думка однієї жінки про іншу ніяк не може вплинути на ставлення чоловіка до неї.

16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Та ну, Аліна хоч і багато говорить, але аж ніяк не дурепа. а от Наді Воронцовій розуму аж ніяк прибавилось...як кажуть "Если человек идиот то это надолго":girl_blum:

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

100% от от ніц поганого не сказала, а те, що вона не симпатизувала Анаїт то має на це повне право

17. YeS Svit

це режисерська задумка,монтажна робота знятого матеріалу,показували дійсно багато Аліну в 3 ост. серіях,ще з 25 обраних крути її 2 тижні в промо-ролику,а згадайте її в представлені була знята...тепер явно набрала паро кг,на обличчі явно видно:girl_haha:
    Вона давно вже була претенденткою на виліт...якби було без неї?
    Костя її розглядав,як подругу....вона ж вічно давала поради,проявляла ініціативу....всюди вона :) Зустріч з батьками все розставила над "і"

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Якщо чесно то після третього холостяка думала,що вже дивитись не буду. Бо там вже такого накрутили з тим сценарієм, що страшно було. Але тут дивлюсь наш львівський, думаю гріх не подивитись. Спочатку тоже подобалось все, але потім дійсно нудно стало. Але так то сам холостяк нічого такий .....гарний (брюнет, зелені очі) :) . Ну і подобається тим що мудрий і власне життєвою позицією. Але його не знаю то ж це можливо що він так себе на камеру показує. Але може і ні. З дівчат то від самого початку вболівала за Аню. Анаїт не подобається. І та сцена що була у неї вдома, то думаю це все сценарій, бо ж ні в одному холостяку ще не було скандалу при зустрічі батьків, от і вирішили таке організувати. Ну мені так видається. Взагальному нормально, але могли би щоськраще з тими побаченнями придумувати. А ще.....від Насті в шоці, щоб жити там де стільки всього є і ні де не побувати, ну це як на мене щонайменше встидно.

19. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ще так подумалось, нащо Кості той холостяк. Але якщо є інфа, що він буде одружуватись із загально відомою жінкою, то може і собі захотів трошки слави. Ну це так, припущення, нікого не хочу образити сказаним.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так от у цьому, думаю, і справа. Хто такий Костянтин Євтушенко, по суті? Ніхто. Є інший Євтушенко- його старший брат. Костя- всього лиш під ним і у його тіні. Треба ж собі зробити якесь ім я. Тим більше, якщо справді потенційна дружина- людина відома. Так він буде не просто "нікому невідомий чоловік Добринської", а "Холостяк, який одружився на олімпійській чемпіонці"

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

не пвірила жодному його реченню. Якесь таке все штучне, награне і завчене у нього, що аж... Навіть усмішка штучно-натягнута. Поганий актор, який мав зіграти такого собі "мачо-інтелектуала" (на відміну від ролі попереднього холостяка Іскорнєва- "мачо-ловеласа")