Шоу "танцюю для тебе"

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Олька, 28 Лютий 2009.

1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Шоу "танцюю для тебе"

Як на мене то вже зараз справа не в тому, хто як танцює, а в тому за яку мрію вонитанцюють! Хоч я вважаю що Шоптенко і Бондарчук найкраще танцюють, але мені буде шкода якщо вони виграють і купа бездомних котів будуть мати де жити, а нещасна дитина не отримає хрошей на операцію, і не зможе себе проявити в тому чим МОЖЕ займатись!
    І Герасим"юк (хоч я теж її не переварюю) це прекрасно розуміє, і тому підсуджує!

• Подобається Подобається x 5
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мені теж пара з Бондарчуком більше подобається, та голосували ми з мамою за Мерлені, бо дійсно хлопчику більше потрібні гроші на операцію.

• Подобається Подобається x 2
  3. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Обов"язково знайдуться спонсори і допоможуть хлопчику:)

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Народ, то хто вчора переміг - Бондарчук чи Мерлені???

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мерлені та Костецький:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Бачу ти так дивилась як і я....:xaxa:
    Ось така я віддана шанувальниця....не пропустила жодної програми....а от фінал умудрилась проспати:sad:

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я тільки 1-шу і фінал подивилась:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  8. Олька

Олька Well-Known Member

Дівчатка, хто дивиться "Танцюють всі-3"? Там бере участь мій брат (Тарас Худоба, той, що на кастингу спочатку відмовився їхати в Ялту), я і так знаю, що в 20-ку він не попав, але хотіла би подивитись всі його танці. Я тільки що включила і не знаю чи вже його показували чи ще ні.

9. bora

bora Well-Known Member

Дивлюсь. Ще не показували - ну принаймні багато, щоб помітити (я відволікалась правда). Ви нічого не втратили. Але до чого яскравий хлопчина! Шкода що не попав..але місця там не талантам часом, а клоунам артІстам надають, як я подивлюсь))

О! Тільки що.

Останнє редагування: 15 Жовтень 2010