Шоу "танцюю для тебе"

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Олька, 28 Лютий 2009.

1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Шоу "танцюю для тебе"

Закінчили танцювати пара Камєнских-Дікусар - мої улюбленці. Думаю що ревнощі "поп-діви" зробили свою чорну справу! До речі, мені здалося чи справді Білик чекає дитину?

• Подобається Подобається x 1
  2. Олька

Олька Well-Known Member

Як закінчили??????

3. Irus'ka

Публічна версія - гастролі Камєнских по Німеччині :ninja: А потім танцювала Білик з Дікусаром "пращальний" танець на столі:xaxa:

4. Олька

Олька Well-Known Member

Блін, як шкода!!!!!!! Я тоже за неї була!!!!!!:sad:(((((( А хто на дуелі?

5. Irus'ka

А я не знаю:confused: Після танцю Білик я в нервах вимкнула телевізор:ninja:. Більше дивитися не буду:cesored:

• Подобається Подобається x 2
  6. natka75

natka75 Well-Known Member

Я і не зрозуміла, чому Камєнскіх нема...думала на гастролях дійсно....дивлюся справді одним оком, вірніше вухом:)

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І я все пропустила...Тільки за Камєнскіх і вболівала,тепер нема чого і дивитись.

8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А я взагалі розчарувалась в тому "проекті":umbrage:!!От дивлюсь на тих "обділених"діток:sad:(є звісно ті, що чесно кажучи, "не дуже потребують",зараз багато талановитих діток ,яким якби класне піаніно чи скрипку чи ще щось вони б стали МЕТРАМИ музики,але от той хлопчик з вадою слуху і мови-то капець:sad:! І так дитина мучається , а ще й переживати за своїх"спаситилів"має.А вони:cesored: ..пропіаряться за рах.дітей,ще й танцювати на дурняк навчаться,вже б не позорились,скинулись би і зробили б діткам свято!А так...:confused:Єдиний плюс , що "малі таланти "засвітяться і може якісь "Поплавський" замітить і матимуть творче майбутнє.:)

• Подобається Подобається x 5
  9. Megan

Megan Well-Known Member

Щось я тоже "недопоняла", які це гастролі? Вона коли йшла на проект, то не знала, що він не закінчиться до гастролей:confused:? Чи це, типу, і того хочеться і того шкода кинути:no: Я вболівала за Шоптенко і за неї. А тепер навіть дивитися не хочеться:sad::sad::sad:

10. Анута

Анута Well-Known Member

а мені дуже подобається Ксюша Горб і було дуже прикро, що вони вилетіли минулого разу. цікаво, що Марлені пройшла... тут вже можна і не дивитись - перемога за Шоптенко
    а от хто направду денервує - це Герасим"юк в жюрі

• Подобається Подобається x 6
  11. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

і мені Горб подобається...я так плакала:sad:
    всі мої улюбленці повилітали...:sad:

12. Megan

Megan Well-Known Member

Мені найбільше подобається Шоптенко, а після неї Горб. Дивно, що Мерлені пройшла, я в ній щось нічого такого особливого не бачу:confused: і не здивуюся, якщо вона переможе, якось дуже підозріло-впевнено вона перемагає. Не подобається вона мені, тверда і не жіночна:umbrage:

13. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дівчата а комусь та Мерлені подобається?Як на мене взагалі не розумію як вона так далеко зайшла?А Гересим"юк в мене таке враження шо "накурюється"перед проектом.

14. Megan

Megan Well-Known Member

Ага, а ще Герасим"юк казала, що знає все, що про неї пишуть в інтернеті, але незважаючи не це буде жорсткою і справедливою суддею:xaxa:. Ніби вона щось в танцях розуміє:lol::lol::lol:
    А Мерлені:confused: не розумію, як вона в фіналі опинилась, ніби всім танцівницям танцівниця, Горб набагато краще, та й номери цікавіші ставила:no:

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

:D:D:D:D:D:D

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну це ж все таки шоу насамперед про тих хто не є бальниками.
    а от Шоптенко чи Горб - це ж танцівниці. повинна їх половинка себе суперово показати, щоб пройти далі.

а що не кажіть, Мерлені - спортсменка, вільна боротьба, 2-х разова олімпійська чемпіонка. ясно , що фігурка як на танцюристку в неї не пасує, але за те на килимі вона порве любого.
    думаю як би було шоу ВІЛЬНА БОРОТЬБА замість ТАНЦІВ - то Шоптенка і Горб перші б вилетіли:xaxa:
    моя думка, така : як на борчиню Мерлені дость не погано танцює, і всі власне про неї говорять, а не про її партнера - танцюриста. а в інших парах, саме про бальників говорять, а не про зірок.:confused:

17. Анута

Анута Well-Known Member

а я не згідна. ось ця тема починалась з Каменских, а вона не бальниця. Просто ІМНО по кубітах легше запам"ятовується. Розмова ж лише про жінок, про партнерів малувато ;) та й Шоптенко і Горб вже не в першому проекті "світяться" тому їх і більше народу знає

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

я мала на увазі, ситуацію що склалася зараз.
    я просто думаю, що оцінюють по рейтингу не тацюриста в парі а по рейтингу зірки чи спортсмена і т.д. в парі.
    це є важливим, оскільки ці люди не професіонали.
    Каменьскі сама дала собі відвід тому тут нема що обгорювати.
    я розумію, щол Горб краще танцює ніж Мерлені, АЛЕ це не змагання бальників, а змагання НЕ- БАЛЬНИКІВ

19. Анута

Анута Well-Known Member

я згідна, що змагання тут не бальників. якщо порівнювати Мерлені і Узєлкова, то тут важко сказати хто з них ведмідь :) Хоча і Узєлков мені теж більше подобається.
    не буду сперечатись, що Бондарчук досить непогано танцює, але більшість їхнього авторитету це харизма Шоптенко.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

згідна з Вами