Відповідь: Заміж за іноземця Не можу ніц сказати за пожмаканих італійців. А чого наші дівчата обирають собі іноземців... А що робити? Ну, не знайшла я нікого зі "своіх". За россіянина в принципі не пішла б, за білоруса теж ні. Зіставалося чи "народити для себе", чи іноземець. З другого боку, нас навчили, що чоловік на щось вартий, жінка - тільки народити і в хаті своего чоловіка бути господинєю. Коли моя тітoнька захтіла продати нашу хату, ніякі моі мольби не мали ніякоі ваги, "ти вже вийшла заміж в Іспанію" і хоч плач. Жінці самої в нас тяжче заробити, тяжче добитись чогось (хоча б поваги від своєї родини!), ніж в "цівілізованних" країнах...
Відповідь: Заміж за іноземця я думаю наші дівчати обираючи собі іноземців, часто вірять в казку, якої просто немає!! Вони вважають що попадають в зовсім інканкший, кращий світ!! як на мене інакший-так!!!, кращий не завжди. Іноземці - люди зі своїми особливостями, культурою, яка суперечить нашій, вони можуть образити дівчину,а часомі зіпсути їй життя! У випадку вибору чоловіка я думаю його громадянство повинно грати далеко не головну роль. Потрібно обирати людину, яка тебе буде кохати, а її паспорт, це те що варто просто прийняти, але не навпаки!
Відповідь: Заміж за іноземця Згідна... і не згідна. Шо то за культура, яка мені може "зіпсути життя"? Дивно. Мені зіпсули життя рідні, зі Львова, ніби найрідніші люди. Але ж з ними і ворогів непотрібно. А з тим, що заміж треба за того, кого кохаєш - правда.
Відповідь: Заміж за іноземця Культура, яка прирівнює роль жінки в сім"ї і в суспільстві до нуля, культура, де жінка немає права навіть на власних дітей!!
Відповідь: Заміж за іноземця Так та культура дуже специфічна. Я взагалі не розумію, як можна щось мате спільне з мусульманином....
Відповідь: Заміж за іноземця Я вважаю що знайомство в інтернеті і тим більше з іноземцем -не приведе ні до чого серйозногО! Це тільки захоплення! Хоча судити тяжко якщо це дійсно любов то тут боронити непотрібно....дівчина сама має зрозуміти..а мама звичайно буде переживати як і всі мами!
Відповідь: Заміж за іноземця З моїм чоловіком познайомилась не в інтернеті. Але знаю стількох з інтернета, і багато стало моїми друзями. Нічим інтернет від, припустимо, кафе не відрізняєтся. Тільки людину трошки більше треба знати до одруження....
Відповідь: Шлюб з іноземцем? от тільки при народженні дітей деколи виникають проблеми з батьківством як от місяць тому на першому російському була передача пусть говорят що чоловік іноземець не хоче віддавати дитину мамі. От і в моя добра знайомапознайомилася недавно з італійцем а я думаю що б робила я на її місці з однієї сторони добре і навіть дуже а от з другої як згадаю ту передачу то хай буде свій УКРАЇНЕЦЬ
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Не то, що "віддавати", а з тою дитиною мама не може перетинати границю. Як би італійка вийшла за українця, так би не було?
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Не впевнена, що маєте на увазі. Але припустімо я, колись сама подавала на чеські уряди прохання видати дитині закордонний паспорт (дитина - громадянин Чехії), ще громадянкою Чехії не бувши. При тому жодних дозволів від колишнього чоловіка (на відміну від процедури в Україні) не вимагалось.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? З Іспанії я дітей, якби хотіла (а як поїду кудись, то хотіла б) не можу вивізти....
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Бо батько дітей не шоче, щоб я іх повезла тепер до Англії, наприклад. Тобто на місяць відпуски він згоду дасть, але як я задумаю поїхати назавжди - ні.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? А Ви неповносправні? Які є законні підстави у нього не давати Вам такого права?
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Він батько. Я не можу, як захочу, вивизти звіти моїх дітей в другу країну. Він же тоді їх практично не побачить.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Але Ви - матір. Вам ніхто не може наказати жити в якійсь країні тільки тому, що батько Ваших дітей - громадянин цієї країни. Так само йому ніхто не може заборнити бачитись з своїми дітьми тільки тому, що їхня матір вже його не любить. Але бачу, що його почуття Вас ше турбують...
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Та ніхто мені не дозволить вивизти дітей жити в другої країні, бо батько проті. Також він не може їх повезте кудись. Ну, закон такий. Не знаю, як там в Чехії, але в Україні ж теж так, права ОБОХ батьків захищаются законом.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Я тому питалась про законодавчу основу. Я в Чехії не раз зустрічала випадки, коли жінки не мали навіть поняття, що вони мають право просто сісти в поїзд і їхати кудись з дітьми без дозволу на те їхнього батька. А вистачає лишень рішення суду про призначення опікунства. Загалом поінформованість жінок щодо законів дуже мала.