Відповідь: Шлюб з іноземцем? Моя дружина з дитинства мріяла вийти заміж за швейцарського мільйонера, сироту і з доброю вдачею. Сироту - щоби не лізли і не чіплялися його родичі. Приблизно в 1992 р. ми сиділи в київському ресторані в товаристві знайомої українки (яка народилася в США) та її чоловіка - ну дуже крутого швейцарського хіміка-промисловика. (Ніби техдиректор серйозного концерну, якого тут постійно нав"язливо опікали дві конкуруючі між собою команди). Коли я жартома озвучив давню мрію своєї дружини, дружина хіміка тут же англійською та українською заторохтіла (не зовсім рівноцінні тексти): "Ф. - не мільйонер! В нього дуже скандальні сестри і важка вдача !"
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Хронічне відкривання близьких за змістом тем http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26129
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Я добре ставлюсь до таких шлюбів. Та і сама я теж замужем за іноземцем і зараз проживаю у Німеччині. Головне щоб людина хороша була. І мій чоловік поважає українців і подобається йому Україна.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Я, як ідейний расист і ксенофоб, ставлюся до таких шлюбів - відповідно: такі шлюби руйнують націю.:naci:
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Я не те, що проти таких шлюбів, просто мені якось не по душі це все.......
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Бувають різні ситуації в житті. Якщо людина свідомо подає свою анкету в шлюбну агенцію, і шукає багатого принца, в такому випадку я цих людей не сприймаю, це дівчина, яка полює за грошима або чоловік альфонс. Є друга категорія людей, які беруть фіктивні шлюби з іноземцями, для того наприклад щоб виїхати закордон, отримати з часом громадянство країни перебування. З одніє сторони це для мене дико, а з іншої можливо біда чи життєві проблеми заставила людину піти на такий крок. Третій варіант, коли людина ще не одружена, поїхала закордон по справах, чи на заробітки, познайомилася з іноземцем чи іноземкою і одружилися. Що в цьому поганого? Люди знайшли один одного, вони щасливі, в їхній сім'ї панує взаєморозуміння і повага. Впринципі я підтримую лише третій варіант, неважливо хто він чи вона француз, італієць чи американець, лиш би був людиною!
Заміж за іноземця Навіть не знаю як то почати, але чи змогли ви видати свою дочку заміж за іноземця з яким вона познайомилася по інтернету, бачила всього 3-4 рази, і відпустити в його країну, де нікого крім нього вона не знає? Взагалі я розумію відносини з іноземцями при достатньому знанні мови, або коли вони приїжджають сюди і тут дівчата знайомляться, а ось так по інтернету, може я якась закомлексована
Відповідь: Заміж за іноземця Якщо б я була мамою, то точно б не відпустила... але от якщо б я була тою дочкою, яка хоче заміж за іноземця (особливо італійця з хатинкою на Сицилії), то я б втекла і писала листи на рідну Україну
Відповідь: Заміж за іноземця А не страшно, тим більше якщо мало його знаєте? бо всі ті спілкування тільки по інтернету, то для мене мало, я і сама не поїхала
Leila, мені було б дуже страшно - що на місці мами, що на місці доньки...Особливо на вашому місці.Але молодість - то гормони, максималізм і здатність робити помилки, тому просто відпустити не можна. Зрештою, і заборонити також ,бо як писала Virginia - втече і чекай листи на Україні..... А ви перш ніж відпускати, запросіть його до вас, позайомтесь ,а вже тоді будете вирішувати. Хеее, я подумала, що то ваша доця збирається.... Таааак, щось в мене голова зранку зовсім не працює. Питання то було загальне....Ідупити каву
Відповідь: Заміж за іноземця В 11 класі я зустрічалась з хлопцем з Казахстану.Він був на 7 років старший за мене.Зустрічались рік,а потім він мав повертатись додому.Мене хотів забирати з собою,казав,що ті всі звички:хустина,не можна бути з чоловіками за столом і т.д.,на мене розповсюджуватись не будуть.Він поговорить з батьками,родиною.Я,як маленький лошарик,у все це вірила.Коли,розказала мамі це все,то вона,навіть,не дослухавши мене,сказала,щоб я навіть про це і не думала,вона мене за межі міста не випустить.Сказала,що не хоче,щоб я псувала собі життя закритою в якомусь аулі,при тому,що я і дня дома висідити не можу,потрібен постійний рух.Тепер я їй БЕЗМЕЖНО вдячна за це,бо тоді була не любов,а юнацька захопленість. Не знаю,як я зреагую на це від своєї доці,але,думаю,без інтузіазму.Тим більше,якщо тільки після спілкування в інтернеті.
Відповідь: Заміж за іноземця Чомусь мені здається що якщо вона не поїде, то буде про це шкодувати і ще гірше, можливо буде звинувачувати маму! А ближче познайомитись з цим іноземцем це не проблема, а якась відмазка! (але ці всі коментарі, які будуть написані, це думки чужих, посторонніх людей, не забувайте!)
Відповідь: Заміж за іноземця Спілкування було і в живу, але зовсім мало, і то на нерідній обом мові, яку і він і вона знають погано. Я розумію що шлюб це лотерея, і тут можна вийти заміж незовсім вдало, але тут є родина, друзі, ти громадянин своєї держави, а закордоном якщо щось не так, кому пожалієшся, і хто ти і що ти.
Відповідь: Заміж за іноземця Дівчата, ви справді вірите, що можна ЗАБОРОНИТИ??? Я не знаю досконало ТУ ситуацію, але приблизно уявила і примірила на себе. Так от якби батьки мені ЗАБОРОНИЛИ - цілковито втратили б мою довіру до них. Краще поговорити по душам, привести свої аргументи ПРОТИ, пояснити всі плюси та мінуси. Якщо все ж таки не переконаю - ну що ж... донька має право на СВІЙ вибір, тож запевню, що вона може в будь-який момент попросити моєї допомоги - я завжди буду поруч.