Шлюб з іноземцем?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем New Shrek, 31 Травень 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Well-Known Member

Відповідь: Шлюб з іноземцем?

Моя дружина з дитинства мріяла вийти заміж за швейцарського мільйонера, сироту і з доброю вдачею.
    Сироту - щоби не лізли і не чіплялися його родичі. :)

Приблизно в 1992 р. ми сиділи в київському ресторані в товаристві знайомої українки (яка народилася в США) та її чоловіка - ну дуже крутого швейцарського хіміка-промисловика. (Ніби техдиректор серйозного концерну, якого тут постійно нав"язливо опікали дві конкуруючі між собою команди).

Коли я жартома озвучив давню мрію своєї дружини, дружина хіміка тут же англійською та українською заторохтіла (не зовсім рівноцінні тексти): "Ф. - не мільйонер! В нього дуже скандальні сестри і важка вдача !" :)

2. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

То єдині умови?:) Навіть якщо він вже пенсійного віку?:))

4. Romko

Romko Black Member

Що в кого болить,той про то й говорить...
    "Любов без граніц..."

5. spm1950

spm1950 миється в бані

Я за любий шлюб ,аби гроші приносив.

6. Romko

Romko Black Member

То пан є "альфонсом"?

• Подобається Подобається x 2
  7. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Я добре ставлюсь до таких шлюбів. Та і сама я теж замужем за іноземцем і зараз проживаю у Німеччині. Головне щоб людина хороша була. І мій чоловік поважає українців і подобається йому Україна.

• мімімі мімімі x 1
  8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Я, як ідейний расист і ксенофоб, ставлюся до таких шлюбів - відповідно: такі шлюби руйнують націю.:naci:

9. Romko

Romko Black Member

Іноземець іноземцьові - рознь!
    О!

10. nastinka

nastinka Well-Known Member

Я не те, що проти таких шлюбів, просто мені якось не по душі це все.......

11. Мих

Мих Well-Known Member

правда... скажімо мо.....ль, нє?

12. Marianka

Marianka Well-Known Member

Бувають різні ситуації в житті. Якщо людина свідомо подає свою анкету в шлюбну агенцію, і шукає багатого принца, в такому випадку я цих людей не сприймаю, це дівчина, яка полює за грошима або чоловік альфонс.
    Є друга категорія людей, які беруть фіктивні шлюби з іноземцями, для того наприклад щоб виїхати закордон, отримати з часом громадянство країни перебування. З одніє сторони це для мене дико, а з іншої можливо біда чи життєві проблеми заставила людину піти на такий крок.
    Третій варіант, коли людина ще не одружена, поїхала закордон по справах, чи на заробітки, познайомилася з іноземцем чи іноземкою і одружилися. Що в цьому поганого? Люди знайшли один одного, вони щасливі, в їхній сім'ї панує взаєморозуміння і повага. Впринципі я підтримую лише третій варіант, неважливо хто він чи вона француз, італієць чи американець, лиш би був людиною!

• Подобається Подобається x 2
  13. Leila

Leila Well-Known Member

Заміж за іноземця

Навіть не знаю як то почати, але чи змогли ви видати свою дочку заміж за іноземця з яким вона познайомилася по інтернету, бачила всього 3-4 рази, і відпустити в його країну, де нікого крім нього вона не знає?
    Взагалі я розумію відносини з іноземцями при достатньому знанні мови, або коли вони приїжджають сюди і тут дівчата знайомляться, а ось так по інтернету, може я якась закомлексована

• Подобається Подобається x 8
  14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Заміж за іноземця

Якщо б я була мамою, то точно б не відпустила... але от якщо б я була тою дочкою, яка хоче заміж за іноземця (особливо італійця з хатинкою на Сицилії), то я б втекла і писала листи на рідну Україну:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 9
  15. Leila

Leila Well-Known Member

А не страшно, тим більше якщо мало його знаєте? бо всі ті спілкування тільки по інтернету, то для мене мало, я і сама не поїхала

• Подобається Подобається x 5
  16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Leila, мені було б дуже страшно - що на місці мами, що на місці доньки...Особливо на вашому місці.Але молодість - то гормони, максималізм і здатність робити помилки, тому просто відпустити не можна. Зрештою, і заборонити також ,бо як писала Virginia - втече і чекай листи на Україні..... А ви перш ніж відпускати, запросіть його до вас, позайомтесь ,а вже тоді будете вирішувати.

Хеее, я подумала, що то ваша доця збирається....:girl_crazy: Таааак, щось в мене голова зранку зовсім не працює. Питання то було загальне....Ідупити каву [​IMG]

Останнє редагування модератором: 23 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 11
  17. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

В 11 класі я зустрічалась з хлопцем з Казахстану.Він був на 7 років старший за мене.Зустрічались рік,а потім він мав повертатись додому.Мене хотів забирати з собою,казав,що ті всі звички:хустина,не можна бути з чоловіками за столом і т.д.,на мене розповсюджуватись не будуть.Він поговорить з батьками,родиною.Я,як маленький лошарик,у все це вірила.Коли,розказала мамі це все,то вона,навіть,не дослухавши мене,сказала,щоб я навіть про це і не думала,вона мене за межі міста не випустить.Сказала,що не хоче,щоб я псувала собі життя закритою в якомусь аулі,при тому,що я і дня дома висідити не можу,потрібен постійний рух.Тепер я їй БЕЗМЕЖНО вдячна за це,бо тоді була не любов,а юнацька захопленість.
    Не знаю,як я зреагую на це від своєї доці,але,думаю,без інтузіазму.Тим більше,якщо тільки після спілкування в інтернеті.

• Подобається Подобається x 13
  18. Virginia

Virginia Well-Known Member

Чомусь мені здається що якщо вона не поїде, то буде про це шкодувати і ще гірше, можливо буде звинувачувати маму!
    А ближче познайомитись з цим іноземцем це не проблема, а якась відмазка!
    (але ці всі коментарі, які будуть написані, це думки чужих, посторонніх людей, не забувайте!)

19. Leila

Leila Well-Known Member

Спілкування було і в живу, але зовсім мало, і то на нерідній обом мові, яку і він і вона знають погано. Я розумію що шлюб це лотерея, і тут можна вийти заміж незовсім вдало, але тут є родина, друзі, ти громадянин своєї держави, а закордоном якщо щось не так, кому пожалієшся, і хто ти і що ти.

• Подобається Подобається x 7
  20. Liona

Liona Well-Known Member

Дівчата, ви справді вірите, що можна ЗАБОРОНИТИ??? Я не знаю досконало ТУ ситуацію, але приблизно уявила і примірила на себе. Так от якби батьки мені ЗАБОРОНИЛИ - цілковито втратили б мою довіру до них. Краще поговорити по душам, привести свої аргументи ПРОТИ, пояснити всі плюси та мінуси. Якщо все ж таки не переконаю - ну що ж... донька має право на СВІЙ вибір, тож запевню, що вона може в будь-який момент попросити моєї допомоги - я завжди буду поруч.

• Подобається Подобається x 7