Відповідь: Шлюб з іноземцем? Ще раз повторю. Відшила одного поляка. Зі сльозами, але відшила. Він досі собі нікого ще не знайшов. По собі знаю, що я би з іноземцем дуже мучилася. Просто знаю і все, тому такі стосунки в своєму житті обрізала. Ну, я інший розрахунок бачила. Дівчатка навмисне французів заарканювали, аби виїхати до Франції і там жити. Знаю ще одну, яка вийшла заміж за помешкання і норкові шубки. Має багато чого, але дуже нещаслива. Я про такий розрахунок кажу, а не про мрії та сподівання. Буває з почуттів, і таке знає, а буває заарканювання хлопа з певно. корисливою (для себе) метою. Я вийшла заміж за українця. І за того, з ким маю багато спільних поглядів та вподобань. Якщо зрадить, то не те, щоби не розраховувала, а радше не сподівалася. Хто знає, у якій ситуації я можу опинитись. Я вмію прощати. Провчу добряче і вибачу. Моє почуття до цієї людини не дасть мені зробити інакше.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Шреку, коли у вас уродини? Я вам розмовник української мови подарую. Часом враження, що ви зовсім не українською пишете. І ще, не знаю, чим вам так та Оттава і я в ній не подобається, але напишу для вас (УЖЕ ВКОТРЕ), що я тут ТИМЧАСОВО, мій чоловік УКРАЇНЕЦЬ, просто тут вчиться (а я не хотіла його самого відпускати, та й він сам би не поїхав один) і я ВЕРТАЮСЯ до Львова, і залишатися ту НЕ ЗБИРАЮСЯ. Сподіваюся, цього разу ви мене зрозуміли, якщо ні, то скажіть, я вам ще й тлумачний словник подарую.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Маріє, він від мене лише на рік чи два старший. Дуже симпатичний. Вчить українську мову. Телефону не маю. На жаль.
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Маріє, напишіть в приват, то я Вам дам телефончик ще одного поляка. Але він українець з Польщі. Мирон. Має свій констракшн бізнес, десь йому під 40. Ніколи не був одруженим. Але одна біда - будете до Вашингтону переводитися на викладацьку роботу. Як схочете....
Відповідь: Шлюб з іноземцем? Один мій вуйко одружився в 75. Його дружині було 63. Правда, для обох то вже був другий раз.