Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Відповідь: Школа: влаштування і наука

Хто знає, чи з понеділка буде школа?

2. Donata

Donata Active Member

поки офіційно ніхто не відміняв навчання з понеділка

3. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

я наприклад свою дитину в понеділок до школи не пущу- уявляю який в класі холод після стількох вихідних і такої температури надворі

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

подивилася прогноз. понеділок-вівторок ще терпимо, а з середи знову поза -20...

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на сайты міськради розпорядження, що з понеділка навчання відновлюється.

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Бо у Світанку не приймають заяви без медогляду... Зручний спосіб зменшувати чергу, казали, там документи лиш один день приймають, ну, тобто в перший день набираються класи і в інші дні вже нема змісту приймати.

7. сніжна

це так. У "Джерельці" - аналогічна система. І якщо два роки тому прийом документів розпочинався о 9.30 ( "жива черга " з батьків збиралася задовго до того часу- о 8 ранку вже було не пробитися у вузьких коридорах), то до 13 години вже були набрані усі класи ( по документах).Правда, про те. чи приняли дитину реально чи ні повідомляли пізніше .

8. poputochka

poputochka Well-Known Member

Ніхто нічого не чув про призупинення навчання цього тижня?
    Бо морози прогнозують ще суворіші, а влада мовчить. Наша вчителька нині дітям сказала, щоб дивились Львівські новини, і там їм скажуть, чи завтра йти до школи :girl_crazy:

9. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

Ніби в четвер можуть відмінити навчання, якщо температура буде нижче -20

10. Donata

Donata Active Member

щойно з школи, теж вчителька казала, що якщо нижче -20, то можна не йти. Але офіційної вказівки, наразі, нема.

11. Яруська

Яруська Well-Known Member

А наша верещала, що ходять до школи "як грішник до церкви" і зразу ж після карантину в понеділок зробила дітям контрольну з математики. Малий гарно написав, просто дивує сам підхід і постійні воплі тої псіхопатки:8:

12. Lamara

Lamara Well-Known Member

Дівчата, хто з вас чи ваших знайомих водить дітей до 52 та 45 школи?
    Сину треба конче в російську школу.

Який рівень навчання в них?
    Заходила до обох.
    45 більш комфортніша, 52 - в старій будівлі, лабіринти, але то все пусте, лиш би бо дітей по-людськи ставились.
    Вони різних профілів, але маю надію що ми пристосуємся до обраного.

Надайте будь - яку інфу.

І ще, які ще є школи з російськими класами?

13. zeza

zeza New Member

Дійсно дуже сумнівна. Це все дуже суб'єктивно - залежить від дитини і батьків, а особливого їх срийняття інформації.
    Наприклад, (прошу не сприймати як образу) сніжна постійно згадує, що її дитина вчиться у приватній школі "Джерельце". Але школа є державною працює за інноваційними методиками і надає додаткові платні послуги, що є і в багатьох інших школах Львова. Те, що багато батьків її вважають приватною і, навіть, на сайті osvita.ua це вказано(треба дивитись офіційну інф.) - не робить її такою. (та зрештою прочитати назву школи (на табличці при вході чи на підписаному зошиті) - Львіська середня загальноосвітня школа 1 ступеня з поглибленим вивченням англійської мови "Джерельце". Те, що основна маса батьків платять, щоб туди попасти факт, але не всі
    . І не всім там дорого вчитися. Але то інша історія, кого цікавить можу поділитись.
    Тож читати відгуки треба, але аналізувати самостійно і не заангажовано.

У кожній школі є свої нюанси. І не факт, що у сильній школі ви попадете до хороших вчителів, хоча шанси на це зростають. Про молодшу школу повністю погоджуюсь.

Останнє редагування: 8 Лютий 2012
  14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

звісно. Але предметів багато, дитина проходить через дуже багато вчителів. І що більше серед них сильних, то краще. Плюс, дуже часто, кількість сильних вчителів є показником кадрової політики керівництва і атмосфери в школі. Якщо в адміністрації самодури, то сильні вчителі в такій школі здебільшого не затримуються.

15. Aster

Aster Well-Known Member

У 84 школі на Сихові є російськомовні класи. Але мало що про них знаю.

Про 45 школу чула гарні відгуки. Але там - як кому повезе з вчителькою (як і кругом, в принципі).

16. Knopka

Knopka Well-Known Member

В мене знайомі водять сина в 45 школу, серед російських шкіл вона найсильніша, та й загалом серед львівських СШ належить до кращих. Мої знайомі дуже задоволені, хоча навантаження, кажуть, досить велике.
    Серед російських - є ще 17 школа недалеко від "Спартака", але там рівень не дуже. Серед моїх російськомовних знайомих, для яких принципово було віддавати дітей саме в російську школу, усі вибрали саме 45.

17. Solomi

Solomi New Member

посперечаюсь

1 - школа з поглибленим вивч. матем.
    + маю там декілька знайомих , які спеціально возять в ту школу з різних спалльних районів
    + сусідка з нашого будинку туди дівчинку водить ,поганого ніц не чула

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

а про випускників навіть в вікіпедії пишуть

18. сніжна

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

[/COLOR]
    цю можу із сміливістю рекомендувати. І моя найкраща коліжанка там багато рокыв вчителює, тому багато чую і маю вже 5 коліжанок та знайомих чиї діти навчаються чи закінчили цю школу. Донька однієї із них минулоріч без будь-яких репетиторів, виключно на шкільних знаннях та без протекцій поступила до університету на престижний факультет. Хороший рівень навчання ( це можна подивитися навіть по результатам ЗНО). А ще працюють гуртки і багато організації різних свят. У 52 вчився син моєї знайомої- були задоволені. Але коли переїхали жити у р-н Наукової- перейшли у 45. Їм тут наввть більш подобається.
    це так. Там навчаються дітки. які приїжджають з Сихова, кінцевої Личаківської. У знайомої дитина з Антоновича їздить.
    ні, моя дитина не навчається у "Джерельці". Я писала про те,що ми туди записані були, але в останню мить передумали і у пішли у ін. школу

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

ще забула додати таке: хоч 45 школа російська, але вже протягом кількох років серед переможців олімпіад з української мови - учні саме цієї школи. Це теж багато про що свідчить.Ну і плюсом є те, що там є бассейн

Останнє редагування: 8 Лютий 2012
  19. zeza

zeza New Member

Перепрошую. Вже знайшла ваш допис далеко на попередніх сторінках.
    Але фактично це і є те, що я писала. Інформацію треба перевіряти ретельно. Не все є таким, як виглядає на перший погляд.

20. Bella Donna

Bella Donna Guest

Дівчатка, в кого дітки є які вчаться в 53 школі , мене цікавить початкова школа, рівень знань, які там вчителі, і т.д. , хочу донечку дати туди в перший клас.

Статус теми:
Закрита.