Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Школа: влаштування і наука

тих львіських посадовців зрозуміти неможливо. Франківщина від сьогодні теж на канікулах для початкової школи. А у Львові: "Наразі у львівських школах не вводитимуть карантин через різке похолодання, повідомила в.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська."

2. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А ми сьогодні медогляд закінчили і всі чемно чекаєм на школу) насправді ми трохи хворі і двоє зашмаркані і захрипші і кашляєм а наша педіатр навіть не запропонувала малого послухати чи запитати як ми. Поставила печатки, розписалась і мала все десь. Доречі в нашій 5 поліклініці мамусі на шкільний медогляд тільки з Світанку, так дивно. Світанок рулить))) Дівчата, може ще хтось щось скаже за вчителів Світанку! Просто на роздоріжжі стою(

3. сніжна

запис у перших числах лютого? Бо в "Джерельці" два роки назад теж вимагали на запис, який відбувався 1 лютого мати якщо не мед. карту, то форму про щеплення.

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а я сьогодні малих не пустила в школу. вдень ще нічого, а вранці і після заходу сонця вологість висока і ті -15 за пару хвилин до кісток проймають

5. yabluchko

yabluchko Member

Теж не пустила до школи. І завтра, мабуть, не пущу - мороз буде ще більший. Але цікаво - треба буде бігти за якоюсь довідкою в поліклініку на ці 2-3 дні? Зробили б вже канікули на цей період.

6. Solomi

Solomi New Member

в нас довідок не вимагають, хіба просто написати пояснення від батьків.

в класі тепло, тому ми ще в школу ходимо, точніше їздимо :girl_haha:

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У нас кажуть, що до 3-х днів достатньо записки від батьків, далі вже потрібна довідка.
    Моя мала вдома з понеділка, так що навіть не знаю, що робити завтра.

8. solomka

solomka Active Member

Моя теж пішла до школи, бо наразі в школі тепліше ніж вдома.

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І ми пішли, бо нам йти до школи 3 хв, якби далі, також би не ходили.В школі не дуже тепло, але Ярка сама просилась, бо зробила усі домашні - намалювала малюнок хворому однокласнику і написали колискову з причіпленням знимки де я її співаю маленькій Ярці, отакі от в нас завдання!

10. Ука

А в нас і у школі холодно, і їхати треба, хоч і недалеко, але маршрутку дочекатися. Так що сидимо вдома, гріємося.
    Вчора вже калорифер витягла, бо в кутовій кімнаті батареї не справляються...

11. сніжна

у нас теж майже всі дітки ходять- їздять. Нам до школи 4 добрих зупинки, тому громадським транспортом я би зараз не наважилася возити. У школі дуже тепло- дехто з дітей навіть светрики на кріслах лишає і сидять у футболках на короткий рукав.

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

я теж так вважаю, але сьогодні у враннішніх львіських новинах показували сюжет, що більшість батьків у школах виступають проти. Беруть інтерв ю у мамомочок із 87 школи, які кажуть, що морози і не такі страшні, і діти вдома немають чим зайнятися і все-рівно втікають на санки кататися і т.д.

12. Ука

щось у тому є, впринципі...

13. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

в 88 школі до понеділка канікули.... в школі тепло так..

14. AlbinaK

AlbinaK Member

Наші так само ходять, в школі тепло, але в школу та назад татко возить на машині, бо в нас так само пару зупинок, або 30-35хв. пішки. Мала кожен вечір каже, щоб обов"язково підняли зранку, любить до школи ходити. Хоча, якщо в мене на термометрі буде -20, то лишу вдома :)

15. HalynaKv

HalynaKv Member

А в нас сьогодні зранку і було -20, тож я свою малу до школи не пустила. Як виявилося пізніше, добре зробила, бо у школі прорвало труби, тому дітки на вимушених канікулах до понеділка.

16. poputochka

poputochka Well-Known Member

В нашій школі може і не дуже тепло, але вона прямо під вікнами - далеко йти не треба, тому мала ходить. Було б далеко, певне б не пустила.
    Але, загалом, не схвалюю тих карантинів і незапланованих канікул, бо програма і так важка, а потім вчать те все галопом, відміняються звиклі канікули (а діти тим часом від нудьги не знають, де подітись)...Ну, і працюючим батькам весело, роботу ж в морози не відміняють.

17. Ука

Мені тут вже кілька днів поспіль телефонує журналістка за коментарями щодо ситуації з теплом в Сихівській гімназії (сама нарвалася - написала на ФБ, що там холодно). Щойно задзвонила, і сказала, що офіційно закривають завтра школи, їм про це повідомили в управлінні освіти.

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

о, вже є й офіційна новина
    А ще дві години тому писали протилежне
    мої малі тішаться, бо вже не прогулюють, а на канікулах :)

18. poputochka

poputochka Well-Known Member

От, і нам щойно вчителька передзвонила, що принаймні два дні ми вільні.

19. AlbinaK

AlbinaK Member

Я тільки що по новинах чула :)
    А в школі вчителька казала, коли чоловік забирав, що "завтра школа під питанням"

20. Nata

Nata Well-Known Member

Мені телефонувала вчителька: до понеділка гуляємо.

Статус теми:
Закрита.