Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відповідь: Школа: влаштування і наука

Дівчата вже тут питала, але можливо хтось зараз навчається в гімназії Євшан, і має свіжі відгуки. Цікавить все (якщо можна так сказати:))): І атмосфера в колективі як педагогів так і дітей, і відгуки про викладачів, і чи навчання там платне (офіційно і не офіційно).

2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Було в нас нині "Родинне свято" в класі - так гарно вчителька все організувала - СУПЕР!!! Були і батьки задіяні - весело. Але найбільше з того свята тішились дітки. Мій Рома нарешті перестав плакати на святах :girl_tender:. Потім був солодкий стіл -

3. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

quote=CaddyV;1156200]можливо хтось зараз навчається в гімназії Євшан, і має свіжі відгуки[/quote]
    навчаєть знайомих син в 6 класі, вони задоволені , правда багато задають на д.з. Як їх побачу розпитаю більше.
    Мала також закінчує 4 клас, вибираєм між Надією і Класичною гімназією. Сьогодні на збори приходила директорка Надії, розказувала, заохочувала. Я ніяк не можу вирішити

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо вас цікавить рівень підготовки, то класична гімназія однозначно сильніша. "Надія" славиться своїми авторськими розробками та лояльним підходом до діток. Але коли я цікавилася цією школою у своєї коліжанки "з освіти"- власне з огляду на рівень знань діток - не радила. Класичну ж гімназію не так давно закінчували діти двох знаоймих- вони були дуже задоволені- і контингентом дітей ( не було ні проблемних ні крутих), і рівнем викладання ( їх діти без проблем потім до Франкового університету поступили)

5. Lietti

Lietti New Member

Дайте пораду і відгуки про сихівські школи - куди краще віддати, можливо чиясь дитина вже відвідує сихівську школу, напишіть пллліз, дуже потрібно, бо ще трішки і пора визначатись, а стоїмо на роздоріжї...?????????:dntknw::girl_cray::girl_cray:

6. Aster

Aster Well-Known Member

На Сихові ціле море шкіл. Це ж великий район. Ви хоча б приблизно вкажіть, які школи до вас ближче. Біля нас, наприклад, є ось такі школи: 96, "Первоцвіт", 84, 72. Мій син 3 роки ходить в 84 школу - поки що всі задоволені. :)))

7. Lietti

Lietti New Member

Ми живем біля Санти, але підійде школа і на Шуварі лиш би відповідала ціна=якість навчання. Наприклад досить двоякі враження чула про школи № 93, 90, 72 і інші. Тому цікаво знати чи задоволенні мами навчанням своїх дітей у школах до яких вони ходять, що можуть віднести до недоліків чи наоборот?

8. Pilipka

Pilipka Well-Known Member

Школа №84. Третій клас. Унікальна просто вчителька - багато в дітей вкладає, багато вимагає, не підвищить голос на дитину! співпрацює з батьками ! ("Не хвилюйтесь, батьки, я навчу кожну дитину. Не сваріть дітей за оцінки") Прекрасна людина, прекрасний Учитель! Набирає новий класс в 2013 році.

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Хто знає, що там чути з канікулами? 10 го в школу чи продовжують?

10. Pilipka

Pilipka Well-Known Member

Школа 84, за останніми данними - 11 січня в школу.

11. Donata

Donata Active Member

48 школа теж 11 січня на навчання

12. сніжна

11 січня в школу- за загальним розпорядженням освіти. Станом на 6 січня ( останнього робочого дня перед святами) не було інших розпоряджень. Правда, ситуація з захворюванням на кір, через яку пропонували продовжити канікули, зараз далеко не сприятлива. Тому 6 числа були пропозиції продовжити канікули локально по окремих школах або в загальному до 16 чи навіть до 23 числа. Але офіційних розпорядженб по цьому ніяких прийнято не було. Завтра перший робочий день, тому можливо це питання розглядатимуть завтра. Але наразі дійсним залишається попереднє розпорядження - 11 січня на навчання. ( п.с. це вчора мені так коліжанка з освіти пояснила)

13. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Підкажіть будь ласка де купити нормальну чорнильну ручку із закритим пером? У нас уже 5 поламалась:sad: може є якісь магазини фірмові, або замовити десь можна?

14. сніжна

11 січня всі львівські школи продовжать навчання у звичному режимі.

Як зазначила в. о. начальника управління освіти Катерина Гороховська, школи підійшли в прекрасному стані до відновлення навчання. Незважаючи на ймовірність продовження канікул через карантин, у Львові епідеміологічний поріг не було перейдено, тому такої потреби не виникло.

Було лише звернення від управління освіти та науки ЛОДА про можливість продовження канікул за потребою. В нас немає для цього причин

( з офіц. сайту міськради)

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

в новинах кажуть що канікули на Львівщині продовжили ще на тиждень у звязку з карантином? це у Львові так само?

Останнє редагування: 10 Січень 2012
  16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

щойно дзвонила до керівнички дарциної - завтра в школу (сихівська гімназія)

17. Donata

Donata Active Member

ні, бачилась з вчителькою в обід, казала 11-го в школу (№ 48), але, про всяк випадок, рекомендувала ввечері передзвонити підтвердити.

18. сніжна

наскыльки мены выдомо, то продовжили лише по окремих районах області, як і пропонували раніше. А у Львові навчання має завтра розпочатися

19. Princess

Princess Well-Known Member

завтра таки в школу, але врахуйте, будь ласка, що на канікулах опалення було вимкнене... у мене в кабінеті сьогодні було +8... воно-то щось прогріється, але сумніваюсь, що радикально...

20. Ok*

Ok* Well-Known Member

Прохання відгукнутися батьків, чиї діти ходять в школу "Світанок".:girl_flag_of_truce: Хочу туди записати свою малечу. Цікавить все, а найбільше - рекомендації щодо вчителів, які будуть брати на наступний рік першачків; чи обов'язкова форма; до якої год. група продовженого дня?

Статус теми:
Закрита.