Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Відповідь: Школа. влаштування і наука

Кривулю, а як виглядав конкурс у перший клас? На скільки він великий? Чи є підготовчі курси?

2. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Коли ми вступали, то все відбувалось так:
    Наперед висів список, хто, в який день,коли має прийти.Заходимо по четверо дітей і їхні батьки. Кожному 3 завдання письмово:
    - перше - перемалювати 9 точок, які розміщені три по три;
    - друге - перемалювати будинок з хмаркою, дверима, вікном;
    - третє - перемалювати якесь слово, написане писаними буквами; так, перемалювати, а не переписати, бо від дітей не вимагається вміти писати. Потім всіх випускають, далі заходять по-одній дитині (разом з батьками) на усні запитання. Сиділо троє - директор, завуч, вч. англ. мови.
    Скажу , що питань було досить багато.
    Спочатку про себе питали , скільки років, де живеш... Давали дитині час на роздуми, ознайомлення. Потім, чим швидше малий відповідав, тим швидше ставились наступні питання.
    З математики: сестричці 5 років, братик на 2 молодший (старший), скільки йому; що більше 3 олівці чи три ручки; скільки років тобі буде через рік, два роки.
    На загальний розвиток: що більше - кіт чи корова, для чого потрібні дорожні знаки, для кого вони потрібні.
    Англійська: вчителька просила назвати тварини по-англ., але так як в нас англ. в садку не було, то малий так і відповів - ми англ. ще не вчили.
    За кожне завдання виставляли бали в бланк, за англ. мені здалось там не було балів,бо інакше нам би їх зняли, потім мені показували, пояснювали, чому стільки балів, давали підписати.
    Взагалі, не переживайте, я чомусь і не знала, що то таке буде і дитину спеціально не готувала, потім як прийшли туди, аж сама перестрашилась, ото думаю, мамаша :girl_sad:, привела до школи і нічого не повторили, але для дитини все пройшло досить спокійно.:girl_claping::girl_claping:
    На скільки великий конкурс, не знаю, знаю, що тоді набрали три класи по 32 учні. Раніше в Джерельці маленькі класи були. Курсів. наскільки мені відомо, не було.

• Подобається Подобається x 7
  3. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Дуже дякую!!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Oddly

Oddly Well-Known Member

розкажіть, будь ласка, про школу 48 на вул. Рубчака

5. vovchenja

vovchenja Well-Known Member

Я сьогодні розстроїлась, капець. Поїхала на гуртівню Оллі купила малому ранець(не дешевий), після обіду випадково зайшла до себе на базарі в канц-товари, стоїть ідентичний на 60 грн дешевший... ото розтяпа!

• Подобається Подобається x 2
  6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дівчата, а хто що чув про початкову школу "Дивосвіт"?Як вона?

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Гуугля на Посиденьках чула:

8. Яруська

А от і ні фіга! Вже все обрила, а там якийсь брєд і адрес. Всьо!:girl_sad:

9. okodemig

okodemig Well-Known Member

Школа має хороших вишколених вчителів. Деякі з них є організаторами та викладачами курсів інноваційних методик для початкових шкіл. Щодо оплат і доплат не знаю. Але школа - демократичніша (адже знаходиться на краю Сихова). Кажуть, що саме цю школу переведуть на Скрипника в новобудову. А в приміщенні Дивосвіту (яке є типовим садком) розмістять - садок

• Подобається Подобається x 3
  10. Аліса

Аліса Well-Known Member

Форумчани! Що хто чув про школу Ерудит?

11. Радість

Радість Well-Known Member

Я не тільки чула, але і малий мій закінчив її цього року. Дочку туди не поведу. Може то тільки нам так не пощастило, бо за чотири роки навчання (ми пішли туди з другого класу) помінялося три вчительки. Перша була найкраща і діти дійсно ідеально вчилися, а потім вона пішла в декрет. Доречі, вона зараз набирає перший клас. З наступними двома було гірше і малий трошки опустився в навчанні. Оплата за місяць залежить від кількості учнів і приблизно становить 50 гр. в місяць. Платиться за уроки англійської та інші додаткові уроки ( клас ділять на дві частини з математики і укр.мови, тому вчителі працюють більше годин). В першому класі навчають як і має бути в першому класі. Дітей не нагружають, багато бавляться. Є велика перерва (майже годину), коли діти гуляють на вулиці. Загалом досить не погано.

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я водила туди малого на підготовку, тому трохи розпитувала і про школу. Розповідаю, що знаю. Минулого року навчання коштувало близько 200 у.о. за місяць + треба було здати одноразовий внесок бл. 2 тис грн. За ці гроші діти займалися до 16.30, мали кілька додаткових до шкільних занять (мови, танці). Окрім того, в школу і зі школи їх возить автобус, щоправда він підїжджає не під сам будинок, а в межах 5 хв ходу і якщо ви запізнюєтесь - не чекатиме.
    Класи там до 12 осіб, щоправда меблі старі, парти теж, за такі гроші усе могло б бути чистіше і новіше. Про якість навчання сама нічого сказати не можу, бо віддала малого у іншу школу, а зі слів знайомих- вони не дуже задоволені.

13. Яруська

Не знаю як сам навчальний процес...але малого туди не віддала, бо коли наводила довідки, то познайомилась з її директором і зрозуміла, що до такого:8:...моя дитина ходити не буде.
    Р.С. Двоє знайомих забрали своїх дітей з тої школи.

• Подобається Подобається x 2
  14. Knopka

Knopka Well-Known Member

ггг..... я теж рішення не віддавати туди дитину прийняла після знайомства з директором

• Подобається Подобається x 5
  15. Svetik

Svetik Well-Known Member

Сьогодні 1 вересня! Всіх першокласників і їх батьків вітаю з цим святом:girl_claping::radist:

• Подобається Подобається x 11
  16. simona

simona Well-Known Member

Дівчата хто може з Вас порадити викладача з англійської мови для дівчинки 7 років, яка зможе приходити додому вчити і так щоб Ви були у ній впевнені.Мене попросила коліжанка знайти незнаю куда це писати тому і пишу сюди. Якщо можна координати пишіть в ПП.Дякую

17. марі177

марі177 Well-Known Member

можу порекомендувати непоганого репетитора,але в р-ні Топольної,ще є на Стрийській але мушу спитати.

18. simona

simona Well-Known Member

а вони додому приходять вчити чи потрібно до них? Нам більше підходить коли б нас приходили, бо моя коліжанка сама з двома дітьми, а меншенькій рочок. Координати того, що на Топольній можете дати?

19. Jul-mini

Jul-mini New Member

"Не хочу до школи" - як боротися?

Дитина йде в школу, а мені здається, він не готовий взагалі! Не то щоб не підготовлений фактично - погано-бідно читає, вважає, дрібну моторику розвивали - малювали, ліпили його коханих мультяшних героїв все літо, англійський теж за допомогою мультиків покращували, начебто переживати нічого. Але я як пригадаю наше "входження" в дитячий сад! Адже це школа, де все набагато складніше і формальнєє. Ось мене і лякає, як він там буде? Я напевно пізно спохопилася, але зараз чітко бачу, що психологічно він не готовий. І ще такий непосіда... Буду сива.
    Порадьте, будь ласка, що робити? Може, ще не пізно як набудувати його, підготувати психологічно, щоб не травмувати так сильно?

Останнє редагування: 7 Вересень 2009
  20. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: "Не хочу до школи" - як боротися?

А Ви що, з російської перекладали через комп"ютер? Та майте повагу, нарешті!

Статус теми:
Закрита.